سرباز حریم ولایت



کشف نوشابه های تریاکی در اصفهان

 
فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف نیم تن تریاک در پوشش بطری های نوشابه از یک دستگاه خودروی کامیونت ایسوزو در محور یزد- نایین خبر داد.


فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف نیم تن تریاک در پوشش بطری های نوشابه از یک دستگاه خودروی کامیونت ایسوزو در محور یزد- نایین خبر داد. 


به گزارش ایمنا، سردار عبدالرضا آقاخانی اظهار کرد: در راستای طرح‌های مقابله‌ای فرماندهی انتظامی استان اصفهان در خصوص قاچاق مواد مخدر به استان، ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان نایین هنگام گشت زنی در محور یزد- نایین حد فاصل 10 کیلومتری ایست و بازرسی شهید شرافت به یک دستگاه کامیونت ایسوزو که در کنار جاده توقف کرده بود، مشکوک و با هماهنگی مقام قضایی از آن بازرسی به عمل آوردند. 

وی افزود: ماموران در بازرسی دقیق از خودرو مذکور مقدار نیم تن تریاک که در پوشش بطری‌های نوشابه به شکلی ماهرانه در خودرو جاسازی شده بود را کشف و توقیف کردند. 

فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: در این عملیات، خودروی کامیونت توقیف و راننده و سرنشین دیگر آن دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.



سه شنبه 94 تیر 16 توسط ali ahani | نظر بدهید

وقتی گندم ایرانی هم وارد میشود!

 
در شرایطی که یک کیلوگرم گندم حدود 900 تومان برای واردکنندگان تمام می‌شود، نرخ خرید تضمینی این محصول 1155 تومان است که این نگرانی را برای دولتی‌ها ایجاد کرده مبادا برخی واردکنندگان به اسم کشاورزان، گندم‌های ارزان خود را به نام تولید داخلی بفروشند.

در شرایطی که یک کیلوگرم گندم حدود 900 تومان برای واردکنندگان تمام می‌شود، نرخ خرید تضمینی این محصول 1155 تومان است که این نگرانی را برای دولتی‌ها ایجاد کرده مبادا برخی واردکنندگان به اسم کشاورزان، گندم‌های ارزان خود را به نام تولید داخلی بفروشند. 

از همین رو وزارت جهاد کشاورزی به دنبال وضع مابه‌التفاوت 150 تومانی برای واردات گندم است که تاکنون در شورای اقتصاد به تصویب نرسیده است. 

به گزارش خبرنگار ایسنا، در دولت گذشته به دلیل پایین بودن نرخ خرید تضمینی گندم نسبت به قیمت‌های جهانی، برخی مشتریان خارجی بر خلاف قانون، گندم را از کشاورزان می‌خریدند و بعضا همان را به ایران صادر می‌کردند، چرا که در سال‌هایی شاهد بودیم قیمت خرید تضمینی که دولت برای گندم اعلام می‌کرد حتی از کاه و یونجه هم پایین تر می‌شد. 

از سال گذشته تا کنون نرخ‌ خرید تضمینی گندم به صورت قابل توجهی افزایش یافته و به نظر می‌رسد تولید برای کشاورزان اقتصادی‌تر شده است و آنها نیز تمایلی به فروش گندم‌هایشان به مشتریان عراقی ندارند. 


اما نکته اینجاست که حالا نرخ خرید تضمینی که دولت برای گندم معمولی و درم اعلام کرده بیشتر از قیمت‌های کاهش یافته جهانی است، یعنی یک واردکننده برای واردات هر کیلوگرم گندم به کشور نهایتا حدود 900 تومان هزینه می‌کند و حال آنکه دولت این محصول را از کشاورزان داخلی کیلویی 1155 تومان می‌خرد.  
البته به همین دلیل و تفاوت نرخ داخلی و جهانی گندم، فرصت برای سودجویان فراهم می‌شود تا به اسم کشاورزان داخلی، گندمی را که به قیمتی پایین‌تر خریده‌اند به نرخ مصوب کنونی به دولت بفروشند. 

طبق اعلام یک مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی، این وزارتخانه در این راستا و برای جلوگیری از سودجویی فرصت طلبان پیشنهاد وضع عوارض 150 تومانی برای واردکنندگان هر کیلوگرم گندم را به شورای اقتصاد فرستاده که هنوز تصویب نشده است اما اگر این مابه‌التفاوت تصویب شود دیگر برای آن دسته از واردکننندگانی که قصد تجارت به نام گندم را دارند، صرفه اقتصادی نخواهد داشت.


دوشنبه 94 تیر 15 توسط ali ahani | نظر بدهید

آیه ای که جز امیرالمؤمنین کسی به آن عمل نکرد

 
امیرالمؤمنین علیه السّلام می فرماید: در کتاب خدا آیه ای هست که نه کسی پیش از من به آن عمل کرده و نه کسی بعد از من به آن عمل خواهد کرد و این آیه، آیه مناجات است


به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله به نقل از مشرق: به گفته مفسرین شیعه و سنی آیه ای در قران کریم است که جز امیرالمؤمنین علیه السلام موفق به عمل به آن نشد. 

مرحوم اربلی مولف کتاب کشف الغمة (جلد 1 ص 224) به نقل از مفسران اهل سنت ثعلبی، واحدی و دیگر علمای تفسیر نقل می کند که ثروتمندان، بیش از اندازه با رسول خدا صَلی الله علیهِ و آله ملاقات خصوصی داشتند و اکثر وقت ایشان را می¬گرفتند و دیگر وقت چندانی برای فقرا باقی نمی¬ماند.

پیامبر ـ صَلی الله علیهِ و آله ـ از این حالت ناراحت و دلگیر بود تا اینکه خداوند متعال این آیه را نازل فرمود: «یَأَیهَُّا الَّذِینَ ءَامَنُواْ إِذَا نَاجَیْتُمُ الرَّسُولَ فَقَدِّمُواْ بَینْ‏َ یَدَىْ نجَْوَئکمُ‏ْ صَدَقَةً ذَالِکَ خَیرٌْ لَّکمُ‏ْ وَ أَطْهَرُ» (مجادله/ 12) _(اى کسانى که ایمان آورده‏اید، هرگاه با پیامبر [خدا] گفتگوى محرمانه مى‏کنید، پیش از گفتگوى محرمانه خود صدقه‏ اى تقدیم بدارید. این [کار] براى شما بهتر و پاکیزه‏ تر است؛ و اگر چیزى نیافتید بدانید که خدا آمرزنده مهربان است.) لیکن فقرا پولی نداشتند که صدقه داده و سعادت دیدار با پیامبر را به دست آورند.

ثروتمندان هم بُخل ورزیده، به دلیل حبّ مال دنیا و برای ندادن صدقه از دیدار پیامبر خود را محروم ساختند و بدین ترتیب آن ازدحام از بین رفت، از این رو آیه بعد نازل شد: أَأَشْفَقْتُمْ أَنْ تُقَدِّمُوا بَیْنَ یَدَیْ نَجْواکُمْ صَدَقاتٍ فَإِذْ لَمْ تَفْعَلُوا وَ تابَ اللَّهُ عَلَیْکُمْ فَأَقیمُوا الصَّلاةَ وَ آتُوا الزَّکاةَ وَ أَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ اللَّهُ خَبیرٌ بِما تَعْمَلُونَ (مجادله/ 13) (آیا ترسیدید که پیش از گفتگوى محرمانه خود صدقه‏ هایى تقدیم دارید؟ و چون نکردید و خدا [هم‏] بر شما بخشود، پس نماز را برپا دارید و زکات را بدهید و از خدا و پیامبر او فرمان برید، و خدا به آنچه مى‏کنید آگاه است.)

این آیه، از یک سو آیه قبل را نسخ کرد و از سوی دیگر بخل و خست ثروتمندان را بر ملا کرد و کسانی را که پیش از این برای ملاقات پیامبر سرو دست می شکستند و اکنون خسّت ورزیده و تمایلی به دیدار آن حضرت نداشتند، زیر تازیانه نکوهش گرفت.

امیرالمؤمنین علیه السّلام می فرماید: در کتاب خدا آیه ای هست که نه کسی پیش از من به آن عمل کرده و نه کسی بعد از من به آن عمل خواهد کرد و این آیه، آیه مناجات است که چون نازل شد، من دیناری داشتم و آن را با ده درهم عوض کردم و آن قدر وقت دیدار خصوصی از رسول خدا صَلی الله علیهِ و آله گرفتم که تمام شد و دیگر پولی برای صدقه دادن برایم نماند. 


پسر عمر می گوید: علی از سه مزّیت برخوردار شد که اگر یکی از آن ها برای من بود، از گلّه های شتران سرخ مو برایم خوشایندتر بود: افتخار ازدواج با فاطمه ، به دست گرفتن پرچم لشکر اسلام در جنگ خیبر و آیه «نجوی».


دوشنبه 94 تیر 15 توسط ali ahani | نظر بدهید

منتجبنیا:تصمیمات کمیته راهبردی ضد دموکراسی بود

 
قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان اینکه قرار نبود کمیته راهبردی اصلاح‌طلبان در کار استان‌ها دخالت کند گفت: آنها خود را متولی امر انتخابات دانستند و اعلام کردند ما برای مدیریت انتخابات تعیین شده‌ایم.

 
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله، رسول منتجب‌نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان اینکه ما تصمیم گرفته‌ایم جلسات شورای مرکزی را هر دو ماه یکبار برگزار کنیم، اظهار کرد: ماه مبارک رمضان فصل جلسه است ولی چون نگران این هستیم که روزه دوستان و برخی اعضای شورای مرکزی که در شهرستان‌ها هستند خراب شود، ممکن است در این ماه جلسه‌ای نداشته باشیم، به همین جهت جلسه حزب به بعد از ماه مبارک رمضان موکول می‌شود ولی به زودی جلساتی را برگزار خواهیم کرد. 


وی افزود: همایش‌های سراسری و جلسات فراگیر نیز باید در آستانه انتخابات برگزار شود و فعلاً کاری که ما در حزب انجام می‌دهیم، بازسازی دفاتر استان‌ها و فعال کردن حزب در سراسر کشور و شهرستان‌ها است که هر روز مشغول بررسی این امور هستیم. 

ادامه همایش های استانی حزب اعتماد ملی 


منتجب‌نیا تاکید کرد: امروز فعالین استانی ما هم به طور مستقل و هم در چارچوب شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در حال برنامه‌ریزی برای انتخابات آتی هستند. 

قائم مقام حزب اعتماد ملی افزود: البته گاهی جلسات فراگیری برگزار می‌شود که اخیراً در استان لرستان همایش بزرگی در روز 24 خرداد ماه برگزار شد که بانی اصلی آن حزب اعتماد ملی بود و با سایر احزاب نیز هماهنگی‌هایی صورت گرفت. 


وی تصریح کرد: همایش استان لرستان، همایشی بسیار خوب و جامع بود که از سراسر استان در این همایش شرکت کرده بودند و انشاءالله این برنامه در استان‌های دیگر هم ادامه خواهد یافت. 

منتجب‌نیا در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه ورود به مصادیق و بررسی نامزدهای احتمالی از چه زمانی آغاز خواهد شد؟ گفت: امروز باید آرام‌آرام احزاب وارد مصادیق شوند و افراد واجد شرایط را زیر نظر بگیرند و روی آنها کار کنند. 


عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات سیاست کلی اصلاح‌طلبان را محوریت احزاب در تصمیم‌گیری‌ها عنوان کرد و گفت: احزاب باید در حوزه‌های انتخابیه محور اساسی تصمیمات باشند. البته شخصیت‌های حقیقی موثر هم با احزاب همکاری می‌کنند و در جلسات آنها حضور دارند. 

لیست‌های انتخاباتی باید زودتر از پاییز بسته شود 

وی با تاکید بر اینکه کار اصلی در مورد تهیه لیست کاندیداها و همچنین تاسیس ستادها برعهده احزاب است تصریح کرد: امکان دارد احزاب اصلاح‌طلب در استان‌ها به طور مشترک ستاد بزنند و ائتلاف کنند ولی قبل از ائتلاف باید برنامه‌ریزی و کاندیداهای خود را مشخص کنند و سپس در یک جلسه با یکدیگر تبادل نظر داشته باشند و به ائتلاف برسند. 

منتجب‌نیا ادامه داد: امروز در استان‌ها، کمیته‌های انتخابات تشکیل شده و مابقی هم در حال تشکیل است و فعلاً این کمیته‌ها در حال انجام کارهای مقدماتی هستند. کمیته های انتخابات نیروهای شاخص و مورد نظر را شناسایی می‌کنند و از آنها می‌خواهند که برای کاندیداتوری در انتخابات اعلام حضور کنند. 


قائم مقام حزب اعتماد ملی با بیان اینکه بررسی مصادیق و لیست‌های انتخاباتی باید زودتر از پاییز انجام شود، تاکید کرد: لازم است افراد و نامزدهای احتمالی هر چه سریعتر مشخص شوند تا به آنجایی برسیم که بتوانند در انتخابات ثبت‌نام کنند، چرا که زمان ثبت‌نام باید بررسی کاندیداها نهایی شده باشد. 

وی اظهار کرد: من فکر می‌کنم فرصت زیادی برای این کار نیست و ضروری است هر چه سریعتر مصادیق تعیین شوند. 

تصمیمات شورای راهبردی اصلاحات را مغایر روح دموکراسی می‌دانستم 

منتجب‌نیا در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه آیا انتقادی که به شورای راهبردی اصلاح‌طلبان داشتید حل شد یا خیر؟ تصریح کرد: برداشتی که آقایان از وظایف شورای راهبردی داشتند، برداشت صحیحی نبود و مشخص شد حرف من، حرف درستی بوده است، زیرا ما در جلساتی که با بزرگان اصلاح‌طلب داشتیم، به این جمع‌بندی رسیده بودیم که تصمیمات باید در استان‌ها گرفته شود و احزاب محور تصمیم‌گیری باشند و کسی نباید از تهران در کار آنها دخالت کند. این چیزی بود که من اعتقاد داشتم و آن را با روح اصلاح‌طلبی و دموکراسی مناسب می‌دیدم و غیر از آن را مغایر روح اصلاح‌طلبی می‌دانستم. 

عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت: متاسفانه بعضی از دوستان ما به اشتباه معتقد بودند که باید استان‌ها را از تهران مدیریت کنند و در تهران در خصوص استان‌ها تصمیم‌گیری شود. 


وی افزود: وقتی که مصاحبه من در انتقاد به این موضوع منعکس شد، بعضی آقایان موضع‌گیری کردند و برخی هم دلخور شدند، ولی بعد از آنکه با آقای خاتمی جلسه گرفتند، وی تمام حرف‌های من را تائید کرد و گفت، من به شدت مخالفم که در تهران برای استان‌ها تصمیم‌گیری شود و به شدت مخالفم که احزاب را دور بزنند و کنار بگذارند؛ همه کارها باید بر عهده احزاب باشد و ما در تهران باید فقط تلاش کنیم که احزاب به توافق برسند و با یکدیگر هماهنگ باشند. 


قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: این چیزی بود که من از ابتدا می‌گفتم و معلوم شد حرف من، حرف سنجیده و حساب‌ شده‌ای بود، ولی برداشتی که برخی از دوستان کمیته راهبردی داشتند، برداشت صحیحی نیست و امیدوارم بعد از این صحبت‌ها، جلسات و هماهنگی‌ها برداشت خود را اصلاح کنند و تلاش داشته باشند که احزاب تقویت شوند. 

برخی نباید در جریان اصلاحات رفتار مستبدانه داشته باشند 

به گفته منتجب نیا از زمانی که شورای مشورتی اصلاح‌طلبان کمیته راهبردی را تعیین کرد، قرار نبود این کمیته در کار استان‌ها دخالت کند، اما آنها عملاً در کار استان‌ها دخالت کردند و خود را متولی امور انتخابات دانستند؛ یعنی اعلام کردند که ما برای مدیریت انتخابات تعیین شده‌ایم. 


عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات افزود: من ایرادم بر روی همین قضیه بود و می‌گفتم این یک نوع از بالا تصمیم گرفتن است و با دموکراسی هیچ گونه تناسبی ندارد، ولی آقایان باور نداشتند که انتقاد به آنها وارد است اما بعد از اینکه در جلسات، بزرگان اصلاح‌طلب هم به آنها انتقاد کردند و حرکت آنها را اشتباه دانستند، معلوم شد که حرف من، منطقی و برداشت دوستان، برداشت غلطی بوده است. 


قائم مقام حزب اعتماد ملی در پاسخ به این سئوال که آیا امروز این موضوع حل شده است یا خیر؟ تاکید کرد: باید حل شود. به هر حال اگر دوستان محوریت خاتمی، هاشمی رفسنجانی و عارف را قبول دارند، این آقایان دخالت را در کار استان‌ها را نمی‌پسندند. اما اگر کسی غیر از این عمل کند، مستبدانه رفتار کرده است و احزاب و بزرگان اصلاح‌طلب هم این‌گونه اقدامات را قبول ندارند. 
منبع: مهر



دوشنبه 94 تیر 15 توسط ali ahani | نظر بدهید

گزارش یک فضاحت از دو افطاری کذایی:

آقای اژه‌ای! «ادیبِ گستاخ» را نقره داغ کنید

نتیجه بی‌توجهی به‌گستاخی فرمانداران ، تجری فتنه‌گران در افطاری هدفمند رئیس‌جمهور!
 
لزوم تحقق چنین مطالبه ای از سوی قوه قضائیه با مرور هشدارهای آیت الله جنتی در سخنرانی برای فرمانداران بی نزاکت دولتی به درستی در روزهای سوم و پنجم تیر ماه سال جاری نمود می باید...

پایگاه خبری انصارحزب الله: کمتر از یک ماه پیش ، روز نهم خرداد ماه سال جاری یکی از فجایع سریالی توسط دولت اتفاق افتاد که حکایت از عمق فساد میان کارگزاران آن بود. این افتضاح تاریخی قطع سخنرانی دبیر شورای نگهبان در همایش سراسری فرمانداران کشور و تمسخر آیت الله جنتی توسط فرمانداران دولت روحانی بود.


در این همایش هنگامی که آیت الله جنتی پیرامون مسائل مربوط به فتنه 88 و انرژی هسته ای صحبت می کرد برخی فرمانداران حاضر سخنرانی آیت الله جنتی را به شکل زننده ای قطع می کردند. در فاجعه 9 خرداد نه صدا از نای یکی از مسئولین درآمد و نه این ماجرا آنطور که موجبات بی آبرویی مسببین آن را فراهم کند ابعاد رسانه ای یافت.

درحالی از کنار اتفاق پیشین به راحتی عبور کردیم که 3 هفته بعد اقدام جدیدی در دستور کار دولت قرار گرفت که اتفاقا مجری آن شخص رئیس جمهور بود. 

بر این اساس طی هفته ای که گذشت و بعد از آنکه تیر دولت در غائله ورزشگاه ها به سنگ خورد ، حوادث دیگری رخ داد که باز هم مسبب آن دولت بود و نشان داد که ظاهرا منحنی رفتاری قوه مجریه در حال حرکت بر موج غائله آفرینی است. براین اساس در ادامه به ذکر این رخداد های مشابه و تحلیل آن خواهیم پرداخت:

صلوات برای سلامتی خاتمی!

1- چهارشنبه هفته گذشته سوم تیرماه حسن روحانی در سالن اجلاس سران به مدعوین از 21 حزب اصولگرا و اصلاح طلب افطاری داد که 8 حزب از این تعداد را اصولگرایان تشکیل می دادند که غلامعلی حداد عادل و کاظم جلالی دو نماینده اصولگرای مجلس و اسدالله بادامچیان ، عضو هیئت موتلفه اسلامی از سوی اصولگرایان و الهه کولایی، قدرت الله علیخانی و غلامحسین کرباسچی از سوی اصلاح طلبان در این جلسه سخنرانی کردند. اما ماجرا از آنجا آغاز شد که غلامحسین کرباسچی با تاکید بر اینکه میرحسین موسوی و مهدی کروبی همواره از اصل نظام و انقلاب حمایت می کرده اند و قصد سوء نداشته اند، خواستار پایان حصر آنها شد.

وی درحالی از میرحسین موسوی با عنوان «سید مظلوم» یاد کرد که پس از وی ، «جواد امام» ، از زندانیان جنبش سبز و اعضای سازمان منحله مجاهدین انقلاب نیز خواستار صلوات حضار برای سلامتی «خاتمی» شد. البته امام تنها محکوم فتنه حاضر در ضیافت افطار روحانی نبود. بلکه «فیض‌الله عرب‌سرخی» ، «محسن امین‌زاده» و «محمدقوچانی» سه تن دیگر از فعالین و محکومین فتنه 88 بودند که «امام» را همراهی می کردند. 

ادیبِ مجهول‌الهویه یا روحانیِ مشهور فتنه؟!

2- جمعه 5 تیر ماه باز هم حسن روحانی میزبان مراسم افطاری بود. اما این بار میهمانان روحانیون و ائمه جمعه کشور و محل ضیافت نهاد ریاست جمهوری بود. «مسعود ادیب» نفر دومی بود که بعد از کرباسچی وظیفه سخنوری در مورد حصر سران فتنه و البته ممنوع التصویری خاتمی را داشت.

براین اساس ادیب که ظاهرا لباس روحانیت به تن دارد ، از هم کسوت خود «روحانی» خواست تا در کنار حراست از دستاوردهای علمی و فناوری، به فکر حراست از حقوق مردم و اجرای بی تنازل قانون نیز باشد. وی با اشاره به لغو کنسرت های قانونی و دارای مجوز به عنوان یک نمونه از موارد نادیده گرفتن حقوق مردم و نقض قانون اساسی، خواستار آن شد که رئیس جمهور به عنوان مجری قانون اساسی جلوی اینگونه برخوردها را بگیرد. اما بخش دیگر سخنان وی نیز مثل کرباسچی به انتقاد از حصر بدون محاکمه سران فتنه و ممنوع التصویر شدن خاتمی اختصاص داشت. 

فقط 2 نماینده مجلس را ترک کردند!

3- اطلاع دقیقی از تعداد مدعوین و البته چهره های حاضر در دو مراسم افطاری وجود ندارد اما از میان مدعوین حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم و حسین طلا نمایندگان مردم در تهران در مجلس شورای اسلامی اعلام کردند که در اعتراض به این سخنان جلسه را ترک کرده اند.


مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به ترک جلسه ضیافت افطاری با رئیس جمهور از سوی برخی اصولگرایان به دلیل حمایت برخی از اصلاح طلبان از سران فتنه اظهار داشت: بنده ضیافت افطاری رئیس جمهور را به دلیل حمایت‌هایی که از سران فتنه در این جلسه مطرح شد ترک کردم.آقای کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران در این جلسه میرحسین موسوی را به سید مظلوم تعبیر کرد در حالیکه اگر بناست او سید مظلوم باشد لابد ظلم کننده به او نیز نظام است. این درحالی است که او ظلم بزرگی به نظام مرتکب شده و از این رو به نظر بنده نشستن در فضای این جلسه مشروعیت ندارد.»


«حسین طلا» نیز در این رابطه گفت: «در شب ضیافت افطار رئیس جمهور با شخصیت های حزبی پس از سخنان کرباسچی ابتدا آقای مصباحی مقدم جلسه را به نشانه اعتراض ترک کرد و پس از آن من نیز وقتی دیدم اوضاع به این صورت است جلسه را ترک کردم چرا که حضورم را در آن جلسه بی‌معنا می‌دانستم.»

اما یکی از حضار اصلاح طلب در مراسم افطاری دوم ، در این رابطه در صفحه اجتماعی خود نوشته است: «تعداد قابل توجهی از علما با گفتن احسنت سخنان ادیب را تایید کردند و از طرفی حدود هفت هشت نفر از ائمه جمعه فریاد برآوردند و با شعار مرگ بر فتنه گر و مرگ بر ضد ولایت فقیه جلسه برای لحظاتی به تشنج کشیده شد.یکی از امامان جمعه که در ردیف مقابل من نشسته بود بلند شد و اعلام کرد ائمه جمعه جلسه را به نشانه اعتراض ترک کنند اما کسی جلسه را ترک نکرد و همه جمع معترضین نشستند و جلسه آرام گرفت.»

برنامه‌ریزی برای تطهیر فتنه

4- حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی عضو جامعه روحانیت مبارز یکی از حاضران در جلسه افطاری دوم بوده که در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس ، «ادیب» را شخصی معرفی می کند که جمع حاضر شناختی از وی نداشته اند و در توصیف سخنان وی می گوید: « ادیب در سخنرانی خود به تطهیر سران فتنه و لزوم رفع حصر آنان اشاره کرد، وی در سخنان خود به ممنوع‌التصویری رئیس جمهور دوران اصلاحات در جراید پرداخت و آن‌را تجاوز به قانون اساسی دانست و پس از آن از سران فتنه نام برد و اعلام کرد که این افراد بدون محاکمه در محدودیت هستند که این هم تجاوز به قانون اساسی است.»

گفتنی است اتفاقا « ادیب» چندان هم ناشناس نیست و لااقل برای دستگاه های امنیتی فردی آشنا و با سابقه مشخص در دوره فتنه محسوب می شود. «مسعود ادیب» در انتخابات ریاست جمهوری سال 88، رییس ستاد موسوی در قم بود و در روز چهارشنبه دوم دی 88 ، در جریان یک سخنرانی در مراسم یادبودی برای حسینعلی منتظری در اصفهان بازداشت شده بود. 

اما حجت‌الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه سخنان ادیب با واکنش شدید جمعیت حاضر در ضیافت افطار روبرو شده می گوید: «پس از سخنان ادیب عده‌ای خطاب به آقای روحانی گفتند ما را اینجا آورده‌اید تا جریان فتنه را تطهیر کنید؟؛ عده‌ای هم می‌خواستند جلسه را ترک کنند که با وساطت ماندند. سخنرانان این جلسه گزینشی و از پیش تعیین شده بودند، برداشت من از این جلسه، این بود که برنامه‌ریزی شده و حساب شده بود و هیچ کدام از سخنرانان نماینده این جمع نبوده بلکه از قبل مشخص شده بودند.

این اقدام در شان جلسه رئیس جمهوری که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ریاست می‌کند نبود و مطالبی بیان شد که بسیار زننده بود... با توجه به اینکه در ضیافت افطار روحانی با شخصیت های سیاسی نیز اتفاق مشابه دیشب افتاد و من شنیدم که کرباسچی در آن مجلس سخن گفته بود، تصور می‌کنم که برنامه‌ریزی دقیقی برای اینکه بتوانند مظلوم نمایی کنند و چهره فتنه گران را بار دیگر در اذهان عمومی و در حضور علما مطرح کنند وجود دارد و خواستند خطوط قرمز را کمرنگ کنند و با این حرکت به دنبال جریان انتخابات آینده هستند که فضاسازی کنند.»

تحلیل

الف. اجرای سناریوی مشابه در دو شب همانطور که حجت الاسلام ابراهیمی به آن اشاره کرده ، نشان می دهد که رخدادهای برنامه ریزی شده بوده است.

ب‌. ترکیب و گرایش افراد دعوت شده نشان می دهد که برنامه ریزان این برنامه قصد داشته اند از حضور اصولگرایان به عنوان سند تائید سخنان خلاف قانون و خلاف تصریحات مقام معظم رهبری بهره برداری کنند.

ج‌. شواهد و سخنان حضار نشان می دهد که در جلسه اول تنها 2 نفر از اصولگرایان با موقعیت سنجی جلسه را ترک کرده اند و در جلسه دوم متاسفانه حضار علیرغم اعتراض ، به حضور در آن محفل فتنه تن داده اند.


البته جبهه پیروان خط امام و رهبری بعدا با صدور بیانیه ای سعی در توجیه انفعال خود نمود و نوشت: «اگر دوستان ارزشی در جلسه صرفاً به احترام رئیس جمهور که میزبان جلسه بودند عکس العمل نشان ندادند و جلسه را ترک نکردند بیانگر بی تفاوتی به سخنان ساختار شکنانه آقای کرباسچی نبود.جبهه پیروان خط امام و رهبری تداوم و موفقیت همدلی و همزبانی را در گرو مراعات خطوط قرمز نظام می داند و چنانچه در آینده فرد یا افرادی مراعات ننمایند قطعاً همزمان پاسخ لازم و قاطع داده خواهد شد، به امید آنکه مدعیان فهم و درک سیاسی اگر برگزاری چنین جلساتی را ضروری می بینند با گفتار نسنجیده و ناصحیح خود مانع تداوم همدلی و همزبانی نشوند.»

این درحالی است که برخلاف زعم برخی ساده اندیشان مفهوم شعار همدلی و همزبانی ، هماهنگ شدن با دولت ولو در زیر پاگذاردن خط قرمزهای نظام و اسلام نیست.بلکه هماهنگ شدن هر مسئولی (حتی دولتی) با خطوط ترسیم شده نظام و خواست اکثریت مردم انقلابی ایران است. از دیگر سو شانه خالی کردن از اقدامات بازدارنده به بهانه همدلی و هم زبانی برای ملت و کشور هزینه زا خواهد بود.

تصریحات:

1. به خاطر داریم که مقام معظم رهبری در دیدار اعضاء هیئت دولت در روز پنجم شهریور 93 ، در چهارمین توصیه خود به آنان فرمودند: «در موضوع جناح بندی های سیاسی همواره تأکید بر رفاقت و اُنس با یکدیگر است اما در برخی موارد هم مسئله متفاوت است و باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند.مسئله فتنه و فتنه گران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رأی اعتماد خود بر فاصله گذاری با آن تأکید کردند، همچنان بر آن پایبند باشند.»

2. همچنین به یاد داریم که حسن روحانی ، روز شنبه 23 خرداد سال جاری در نشستی به مناسبت سالگرد پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری، در پاسخ به این سوال که «آیا شورای عالی امنیت ملی درباره ممنوع التصویری کسی که هشت سال سابقه ریاست جمهوری دارد مصوبه ای داشته است»، گفت:‌ «این که شورای عالی امنیت ملی کسی را ممنوع التصویر یا ممنوع الخبر کرده کاملا دروغ است.

شورای امنیت ملی هیچ مصوبه‌ای در این زمینه ندارد و اگر کسی هم این را به شورای امنیت ملی انتساب داده خلاف کرده و باید طبق قانون مورد مجازات قرار گیرد.» و البته به خاطر داریم که فردای آن روز حجت الاسلام اژه ای معاون اول قوه قضائیه نسبت به این مسئله واکنش نشان داد و گفت: «دادستانی بر اساس وظایف ذاتی خود اقدام کرده و تا زمانی که این دستور دادستان به قوت خود باقی باشد با هرکس مخالفت کند، برخورد می‌شود.»

نتیجه:

حضور کرباسچی و یک روحانی نمای بی نام و نشان و نیز 4 محکوم پیشانی سفید و حبس کشیده فتنه 88 در مراسم افطار رئیس جمهور ، یک سناریوی هدفمند بود که با سکوت حسن روحانی در قبال این گستاخی آشکار تکمیل شد. در واقع روحانی با سکوت خود در حین و بعد از مراسم افطار ، به اظهارات خلاف قانون 2 میهمان خود صحّه گذاشت و نیز از خط قرمز تعیین شده از سوی نظام عبور نمود. 

آنچه نیاز به تصریح ندارد این مسئله است که از مجلس شورای اسلامی با این حد از انفعال نمی توان انتظار اقدام بازدارنده ای نظیر حتی صدور یک تذکر خشک و خالی به رئیس جمهور داشت چه برسد به اقداماتی نظیر سوال! ، اما به نظر می رسد می توان از معاون اول انقلابی قوه قضائیه انتظار داشت تا دستگاه قضا ، به وعده حجت الاسلام اژه ای عمل نموده و ادیب و کرباسچی را برای عبرت سایرین در ماه های نزدیک به انتخابات نقره داغ کند.

لزوم تحقق چنین مطالبه ای از سوی قوه قضائیه با مرور هشدارهای آیت الله جنتی در سخنرانی برای فرمانداران بی نزاکت دولتی به درستی در روزهای سوم و پنجم تیر ماه سال جاری نمود می باید.

دبیر شورای نگهبان در آن دیدار با اشاره به توجه جدی به مسئله فتنه در بررسی صلاحیت افراد گفت: «مسئله فتنه مسئله روز است و رهبری هم در این باره فرمودند که فتنه خط قرمز ماست بنابراین این موضوع و مسئله ،کهنه و فراموش نشده است.انتظار داریم به این مسئله از دیدگاه رهبری نگاه شود، فتنه به دنبال براندازی نظام بود و این را باید باور کنیم و به دنبال این بود که نظام اسلامی ما نباشد.

فتنه مرحله‌ای بود که بعد از مرحله سال 78 اتفاق افتاد با همان هدف صورت گرفت که شکست خورد و با هدف اینکه در انتخابات تقلب شده است کار خود را آغاز کرد تا بتواند با توسل به این روش اوضاع را عوض کند و هر کسی را می‌خواهد در هر مقامی تعویض کرده و فرد مورد نظر خود را به آن پست بگذارد.»

آیت‌الله جنتی در آن روز خطاب به فرمانداران گفت: «شما باید این مسئله را باور داشته باشید زیرا این داستان همچنان ادامه دارد.فتنه‌گرها هنوز هستند و موضوع را رها نکرده‌اند و گاه برخی از پست‌ها و مقامات را تصرف می‌کنند و کسانی که این پست‌ها را به آنها می‌دهند باید در قیامت جوابگو باشند، زیرا فتنه‌گرها با این شکل و روش می‌خواهند حضور پیدا کنند که البته پشتیبانی هم می‌شوند.»

البته این هشدار بیشتر قابل درک است وقتی نسبت زمان باقی مانده به انتخابات و آغاز اقدامات مشروح پیشین توسط دولت را بسنجیم. آیت الله جنتی در همان دیدار در این رابطه نیز چنین هشدار داده بود: «دولت و وزارت کشور باید وظیفه قانونی خود را انجام دهند و بنده متأسفم که بعضی از مقامات ما گرایش خود را مشخصا و صراحتا بیان می‌کنند که ما عضو فلان حزب هستیم.

آیا شما باورتان می‌شود که این مسئول که می‌گوید عضو فلان حزب است در انتخابات به نفع آن حزب کمک نکند آیا این باورپذیر است؟ خیلی‌ها الان دارند کارهایی می‌کنند که با هیچ معیاری همخوانی ندارد و حرف‌ها و موضع‌گیری‌هایی دارند که صحیح نیست و البته از دید شما پنهان نخواهد بود. اخیرا یکی از مسئولان گفته است اگر مجلس آینده را گرفتیم می‌توانیم در این جایگاه بمانیم و اگر مجلس را نگرفتیم نمی‌توانیم بمانیم این حرف خیلی معنی بدی دارد و بیان این مطلب دخالت در امر انتخابات است، دولت حق ندارد در انتخابات دخالت کند.»


منبع:هفته نامه یالثارات الحسین(ع)


دوشنبه 94 تیر 15 توسط ali ahani | نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز




 

  

 

 

 

 

 

 

کل بازدید : 133026
بازدید امروز :4
بازدید دیروز : 10
تعداد کل پست ها : 717

 

دانشنامه عاشورا

 

پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
قطره و دریا
شاید سخن حق
خورشید تابنده عشق
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
مکنون
عِــطـر ظــهــور
بنارانه
پژواک
شین مثل شعور
دلتنگ...
اهالی بصیرت
مهدی مشکات ـ شعرونظر
اجتماعی
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سرباز ولایت
حجت البالغه
قطره ای ازدریا
قافیه های سرگردان
سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام
حبیبی حسین
چشمـــه ســـار رحمــت
سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز)
هم رنگــــ ِ خـــیـــآل
ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی
بی سواد
بادصبا
آقاسیدبااجازه...
ما تا آخرایستاده ایم
شبکه ما
ابـــــــــــرار
اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
"یا صاحب الزمان"
صدای پای زندگی
.:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:.
کشاورزی درنگاه توسعه
سرباز کوثر
مشکات نور الله
مهدی یاران
چهارفصل
نقش برتر پارس
حقیقت
پاتوق دختر و پسرای ایرونی
عفاف و حجاب
  • صفحه اصلی
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • پیام رسان
  • مطالب پیشین
    آرشیو مطالب

    ویرایش
    وصیت شهدا
    وصیت شهدا
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :4
    بازدید دیروز :10
    کل بازدید :133026
    تعداد کل یاد داشت ها : 717
    آخرین بازدید : 04/4/30    ساعت : 2:33 ص
    درباره وبلاگ
    ویرایش
    لینک دوستان
    ویرایش
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :4
    بازدید دیروز :10
    کل بازدید :133026
    تعداد کل یاداشته ها : 717
    04/4/30
    2:33 ص

    کد ساعت

  • کاناپه
  • مشخصات مدیروبلاگ
     
      ali ahani[2]



    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     
    پیوند دوستان
     
    قطره و دریا شاید سخن حق خورشید تابنده عشق لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی) مکنون عِــطـر ظــهــور بنارانه پژواک شین مثل شعور دلتنگ... اهالی بصیرت مهدی مشکات ـ شعرونظر اجتماعی بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت حجت البالغه قطره ای ازدریا قافیه های سرگردان سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام حبیبی حسین چشمـــه ســـار رحمــت سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز) هم رنگــــ ِ خـــیـــآل ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی بی سواد بادصبا آقاسیدبااجازه... ما تا آخرایستاده ایم شبکه ما ابـــــــــــرار اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ "یا صاحب الزمان" صدای پای زندگی .:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:. کشاورزی درنگاه توسعه سرباز کوثر مشکات نور الله مهدی یاران چهارفصل نقش برتر پارس حقیقت پاتوق دختر و پسرای ایرونی عفاف و حجاب
    قالب وبلاگ
    طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز