سرباز حریم ولایت



پنتاگون: موشک بالستیک جدید ایران موازنه نظامی خلیج فارس را ت

 

پنتاگون: موشک‌های بالستیک ضدکشتی ایران موازنه نظامی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر می‌دهد

 

 

اشراف: در گزارش جدید پنتاگون آمده است که موشک‌های بالستیک جدید ایران می‌توانند موازنه نظامی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر دهند. 

 

به گزارش اشراف، مجله «جینز» در جدیدترین تحلیل خود که به قلم جرمی بینی و دنیل واسربلی نوشته شده به بررسی گزارش منتشرشده از سوی وزارت دفاع آمریکا درباره ایران توان نظامی ایران پرداخته است. در این گزارش که از سوی وزارت دفاع آمریکا به کنگره ارائه شده، اشاره شده که ایران موشک‌های بالستیک ضدکشتی مدل «خلیج فارس» خود را وارد مرحله عملیاتی کرده است. نویسنده این گزارش در ابتدا جزئیاتی را در مورد موشک جدید ضد کشتی ایران ذکر می‌کند و عنوان می‌کند که بر طبق گزارش‌های موجود مراحل آزمایشی این موشک با موفقیت سپری شده و در حال حاضر نیز این مدل به تولید انبوه رسیده و در اختیار نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد. وی در پایان اشاره می‌کند که گمانه‌زنی‌های بسیاری از سوی کارشناسان و تحلیلگران غربی در مورد موشک‌های جدید ایران به وجود آمده است و آنها بر این باورند در صورتی که ایران توانسته باشد به این سطح از پیچیدگی، هدایت، دقت عملیاتی و پیشرفت موشکی برسد، می‌تواند موازنه نظامی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر دهند.

 


سایت خبری تحلیلی اشراف بدون تایید محتوا و ادعاهای مطرح شده در این گزارش، ترجمه آن را صرفا جهت اطلاع نخبگان و تصمیم‌گیران عرصه سیاسی کشور از رویکردها و دیدگاه‌های اندیشکده‌های غربی منتشر می‌کند و دیدگاه‌ها، ادعاها و القائات این گزارش‌ها هرگز مورد تأیید اشراف نمی‌باشد.



 ? ایران موشک‌های بالستیک ضدکشتی «خلیج فارس» خود را عملیاتی کرده است ?

وزارت دفاع آمریکا در گزارش سالانه خود به کنگره این کشور در مورد توانمندی‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرده است که موشک‌های بالستیک ضدکشتی مدل «خلیج فارس» ایران به واحدهای عملیاتی تحویل داده شده‌اند. این در حالی است که موشک‌های جدید ایران می‌توانند موازنه نظامی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر دهند. در بخشی از خلاصه اجرایی این گزارش آمده است: «تهران به صورت بی‌سروصدا در حال گسترش و استفاده از سیستم‌ها و سامانه‌های تسلیحاتی کشنده متقارن و نامتقارن از جمله مین‌های دریایی پیشرفته، زیردریایی‌های کوچک اما کارآمد، سکوها و پرتابگرهای موشک‌های کروز پدافند ساحلی، قایق‌های تهاجمی و موشک‌های بالستیک ضدکشتی است.» اولین باری است که پنتاگون به عملیاتی شدن این نوع از موشک‌های ایرانی اذعان می‌کند. مقامات آمریکایی تاکنون از اظهار نظرات بیشتر در رابطه با گزارشی که در ماه ژانویه از سوی پنتاگون به کنگره این کشور ارائه شد، خودداری کرده‌اند.

 

? ویژگی‌های فنی موشک بالستیک ضد کشتی «خلیج فارس»?

«خلیج فارس» گونه‌ای از موشک‌های بالستیک تاکتیکی «فاتح – 110» با رهگیر الکترو اپتیکال است که آن را قادر می‌سازد با دقت بسیاری بر روی هدف (کشتی) قفل کرده و در فاز نهایی با آن برخورد نماید. رسانه‌های داخلی ایران نیز در این باره عنوان کرده‌اند که این موشک نسخه جدیدی از موشک «فاتح – 110» است که برد آن تا 300 کیلومتر است و وزن کلاهک آن نیز 650 کیلوگرم می‌رسد. دریاسالار «جیمز سیرینگ»، رئیس آژانس دفاع موشکی آمریکا در بیانیه‌ای که در ماه ژوئن به یکی از کمیسیون‌های فرعی کنگره آمریکا ارائه داد عنوان کرد که: «این موشک بالستیک 300 کیلومتر برد دارد و این به معنای آن است که این موشک قادر به تهدید فعالیت‌های دریایی در سراسر خلیج فارس و تنگه هرمز است.» وی در ادامه بیانیه خود پرتاب آزمایشی این موشک را تأیید کرده اما در مورد عملیاتی بودن این پرتاب آزمایشی اظهار نظری نکرده است. باید به این نکته نیز اشاره کرد که رهگیری موشک بالستیک «خلیج فارس» به واسطه سرعت بسیار بالا و همچنین خط سیر و مسیر پرتابی سهموی آن در مقایسه با سایر موشک‌های ضدکشتی مرسوم ایران بسیار دشوارتر خواهد بود.

 

? گمانه‌زنی‌های غرب در مورد سیستم موشکی جدید ایران ?

این موشک برای اولین بار در فوریه سال 2011 میلادی رونمایی و عملیات آزمایشی آن بر روی یک کشتی ثابت انجام شد. آزمایش دوم این موشک در جولای سال 2012 میلادی صورت گرفت و اینبار آزمایش این موشک بر روی یک سکوی شناور در آب انجام شد و فیلم این پرتاب آزمایشی نیز از تلویزیون رسمی ایران پخش شد. اگرچه رسانه‌های داخلی ایران در فوریه سال 2011 میلادی از تولید انبوه این موشک خبر دادند، اما در پنجم مارس 2014 میلادی بود که وزارت دفاع ایران طی مراسمی انتقال و تحویل موشک‌های جدید به ارتش و نیروهای نظامی این کشور را به صورت رسمی اعلام کرد. از هشت موشک «خلیج فارس» در این مراسم رونمایی شد، اما از آنجایی که نوک این موشک‌ها توسط نوعی محافظ به صورت کامل پوشیده شده بود، شناسایی رهگیرهای الکترو اپتیکال این موشک‌ها و تمایز میان آنها و موشک‌های «فاتح – 110» را غیرممکن کرده بود. تحلیلگران پیش‌تر نیز نسبت به برنامه موشکی «خلیج فارس» ایران تردید داشتند.

 

? موشک‌های جدید ایران می‌تواند موازنه نیروی دریایی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر دهند ?

گزارش منتشرشده از سوی مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی در چهاردهم اوت سال جاری عنوان می‌کند: «کارشناسان احساس می‌کنند ایران از عدم توانایی و یا توانایی بسیار پایینی به منظور استفاده از موشک «خلیج فارس»، سایر موشک‌های بالستیک و یا موشک‌های دوربرد ضد کشتیبرخوردار است.» در ادامه این گزارش عنوان شده است که به نظر نمی‌رسد ایران به طور کامل به سیستم پیشرفته هدایت موشکی (سیستمی که می‌توان آن را برنامه‌ریزی کرد و موشک قادر است تا در طی پرتاب آپدیت شده و رهگیر آن این قابلیت را پیدا می‌کند که اهداف را در فاز نهایی مورد هدف قرار دهد) دست‌یافته باشد، اما با این حال در صورتی که ایران توانسته باشد به این سطح از پیچیدگی، هدایت، دقت عملیاتی و پیشرفت موشکی برسد، می‌تواند موازنه نیروی دریایی منطقه خلیج فارس را به کلی تغییر دهند.

پایان

منبع : اشراف 



جمعه 94 تیر 12 توسط ali ahani | نظر بدهید

چالش ها و فرصت های لغو تحریمها برای اقتصاد ایران + دانلود

 

اندیشکده آمریکایی منتشر کرد: 


اندیشکده مرکز امنیت نوین آمریکا : چالش‌ها و فرصت‌های لغو تحریم‌ها برای اقتصاد ایران + دانلود

 

اشرافیک اندیشکده آمریکایی به کاخ سفید توصیه می‌کند که لغو تحریم‌ها می‌تواند بهترین تضمین‌کننده دیپلماسی هسته‌ای باشد زیرا انگیزه‌های محکمی برای عمل ایران به تعهداتش فراهم می‌کند و از سوی دیگر هشدار می‌دهد که اگر ایران از توافق تخلف کند، تحریم‌ها دوباره اعمال خواهد شد.


به گزارش اشراف، اندیشکده مرکز امنیت نوین آمریکا با انتشار گزارشی راهبردی به قلم الیزابت روزنبرگ، و دکتر سارا وخشوری به بررسی نحوه لغو تحریم‌های بین‌المللی اعمال‌شده علیه ایران و تأثیر آن بر اقتصاد این کشور پرداخت و لغو تحریم‌ها را عاملی اساسی برای حفظ توافق احتمالی هسته‌ای عنوان کرد. «الیزابت روزنبرگ»، عضو ارشد و مدیر کنونی برنامه انرژی، اقتصاد و امنیت مرکز امنیت نوین آمریکاست. دکتر «سارا وخشوری»، رئیس مؤسسه بین‌المللی “اس. وی. بی. انرژی اینترنشنال” است؛ این مؤسسه مشاوره‌ای در حوزه انرژی‌های استراتژیک فعالیت دارد و در واشنگتن دی. سی مستقر است.



مرکز رصد راهبردی اشراف بدون تایید محتوا و ادعاهای مطرح شده در این گزارش، ترجمه کامل آن را صرفا جهت اطلاع نخبگان، کارشناسان، پژوهشگران، دانشجویان و تصمیم‌گیران عرصه سیاسی کشور از رویکردها و دیدگاه‌های اندیشکده‌های غربی منتشر می‌کند و دروغ پراکنی‌ها، اطلاعات نادرست، اتهامات و القائات این گزارش‌ مورد تأیید اشراف نمی‌باشد.



 ? نگاهی اجمالی به موضوعات مطرح‌شده در گزارش اخیر مرکز امنیت نوین آمریکا ?

«الیزابت روزنبرگ» و دکتر «سارا وخشوری» در گزارش حاضر به بررسی این موضوع می‌پردازند که نحوه لغو تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران چگونه پیش خواهد رفت و این امر چه اثراتی بر چشم‌انداز اقتصادی ایران، به‌ویژه بخش انرژی این کشور خواهد داشت. این گزارش پیشنهاد‌هایی را برای سیاست‌گذاران در خصوص تعیین نحوه رفع و لغو تحریم‌ها و جهت‌دهی به این فرآیند ارائه می‌دهد تا اعتبار توافق هسته‌ای را افزایش داده و انگیزه‌های کافی را برای ایران فراهم آورد که به تعهدات خود در توافق پایبند بماند.


? توافق هسته‌ای منافع اقتصادی بسیاری برای ایران به همراه خواهد داشت ?

جامعه بین‌المللی خود را برای امضاء توافق هسته‌ای با ایران آماده می‌کند؛ توافقی که به موجب آن ایران محدودیت‌هایی بر فعالیت‌های غنی‌سازی خود اعمال خواهد کرد و آمریکا و دیگر کشورها نیز بخش عمده‌ای از تحریم‌های اقتصادی علیه این کشور را لغو خواهند کرد. حذف پیچیده‌ترین و گسترده‌ترین سیستم تحریم‌های چندجانبه اقتصادی، سود و منافع یکباره بسیاری را برای ایران به همراه خواهد داشت. با این حال، با توجه به دشوار بودن ازسرگیری روابط تجاری و حقوقی میان ایران و نظام مالی جهانی، فرایند رفع تحریم‌ها آسان و آنی نخواهد بود. لغو تحریم‌ها مستلزم همکاری‌های دقیق بین‌المللی و توسعه قابل‌توجه به سمت بخش خصوصی است. این امر برای اعتبار توافق هسته‌ای و برای تأمین انگیزه‌های لازم برای پایبندی مداوم ایران به تعهداتش لازم و ضروری است. آمریکا و متحدانش نیز باید به روشنی مشخص کنند که اگر ایران از توافق تخلف کند، روابط از بین رفته و تحریم‌ها مجدداً اعمال خواهد شد.


? سرازیری سرمایه‌گذاران خارجی به بازار ایران پس از توافق هسته‌ای ?

فرصت‌های اقتصادی مرتبط با ورود دوباره ایران به نظام مالی جهانی و تجارت گسترده اهمیت قابل‌توجهی برای ایران و تعداد بسیاری از شرکای اقتصادی در سراسر دنیا دارند. ایران، به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان انرژی در جهان، خواهد توانست تجارت انرژی خود را طی چند سال آینده دست‌کم تا دو برابر افزایش دهد و احتمالاً پروژه عظیمی برای گسترش بخش تولید خود آغاز خواهد کرد که بر توسعه گاز طبیعی در بلندمدت و محصولات تصفیه‌شده نفت‌خام و صادرات مواد پتروشیمی متمرکز خواهد بود. بخش بانکداری ایران دوباره به نظام مالی جهانی متصل خواهد شد و سرمایه‌گذاران بسیاری در بخش‌های مختلف اقتصادی به ایران سرازیر خواهند شد. شرکا و سرمایه‌گذاران بالقوه در اروپا، آسیا و خاورمیانه اولین کسانی خواهند بود که وارد بازار ایران می‌شوند و سرمایه‌گذاران آمریکایی، به دلیل محدودیت‌های شدید تحریم‌های آمریکا، در حاشیه قرار خواهند گرفت.


? سرمایه‌گذاران گام‌های آهسته‌ای در ورود به بازار ایران خواهند برداشت ?

پیوستن دوباره ایران به اقتصاد جهانی سریع و آسان رخ نخواهد داد، و این امر اعتبار توافق احتمالی میان ایران و طرفین خارجی (آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، روسیه و چین یا همان گروه 1+5) را در بوته آزمایش قرار خواهد داد و احتمالاً سرعت و مقیاس روند پیوستن ایران به اقتصاد جهانی برای این کشور رضایت‌بخش نخواهد بود. مقامات بر سر تاریخ‌هایی برای لغو یا تعلیق تحریم‌ها به توافق خواهند رسید اما بسیاری از سرمایه‌گذاران خارجی در ورود به بازار ایران احتیاط را شرط عقل خواهند دانست و گام‌های آهسته‌ای خواهند برداشت تا اگر توافق هسته‌ای شکست بخورد و تحریم‌ها دوباره اعمال شوند، سرمایه‌هایشان را از دست ندهند و هدف تحریم‌ها واقع نشوند.


? چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی بخش خصوصی اقتصاد ایران ?

بخش خصوصی شاهد فرصت‌های سرمایه‌گذاری جذاب و بشماری در بخش‌های انرژی، تولید، کالا و خدمات و حوزه‌های دیگر ایران خواهد بود. با این حال، خطر شکست مذاکرات و عدم دستیابی به توافق هسته‌ای، نگرانی درباره دخالت ایران در ناپایداری‌های منطقه‌ای، و فساد در ایران به‌خصوص مربوط به دوران ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد، خطراتی را برای کسب‌وکار به همراه دارد. از طرفی هم، عدم حضور بسیاری از شرکت‌های جهانی در ایران در چند سال گذشته به علت تحریم‌های شدید اقتصادی، و همچنین ثبت قراردادهای جدید، پروتکل‌های سرمایه‌گذاری و محصولات بیمه یا تمهیدات خودبیمه‌گری، احتیاط و سخت‌کوشی سرمایه‌گذاران خارجی را در پی خواهد داشت.


? با توافق هسته‌ای، ورود سرمایه به ایران آنی نخواهد بود ?

گزارش حاضر به‌طور خلاصه به نحوه لغو تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران و تأثیر آن بر چشم‌اندازهای اقتصادی ایران، به‌ویژه در بخش انرژی می‌پردازد. این گزارش به بررسی برخی از مهم‌ترین پیامدهای پیوستن دوباره ایران به اقتصاد جهانی پس از توافق احتمالی هسته‌ای می‌پردازد و پیشنهاد‌هایی را برای سیاست‌گذاران در خصوص تعیین نحوه رفع و لغو تحریم‌ها و جهت‌دهی به این فرآیند ارائه می‌دهد تا اعتبار توافق هسته‌ای را افزایش داده و انگیزه‌های کافی برای حفظ ساختار چنین توافقی را فراهم آورد.

 

? ورود سرمایه به ایران پس از انعقاد توافق هسته‌ای آرام و آهسته خواهد بود ?

توافق هسته‌ای با ایران، باعث ورود آنی و گسترده سرمایه به داخل این کشور نخواهد شد. این عامل در حقیقت می‌تواند اعتمادبه‌نفس ایران در توافق را تضعیف کرده و بر ساختار انگیزه‌های لازم برای عمل ایران به تعهداتش ضربه وارد کند. حفظ برخی تحریم‌ها علیه ایران، حتی در بهترین حالت از دیپلماسی هسته‌ای، و خطر اعمال مجدد تحریم‌های سخت در صورت تخلف ایران از توافق، پتانسیل سرمایه‌گذاری همه‌جانبه و گسترده در بازار ایران را دچار اختلال خواهد کرد. بعلاوه، بانک‌ها و شرکت‌های بین‌المللی در برنامه‌های سرمایه‌گذاری خود آهسته عمل خواهند کرد زیرا باید طرح‌های مدیریت ریسک و محصولات بیمه و فرمت‌های قراردادی مناسبی ایجاد کنند که شروط بازرگانی محکمی به‌خصوص در بخش انرژی را تضمین کنند.


? آمریکا باید در راستای تسهیل مشارکت تجاری با ایران گام بردارد ?

آمریکا، که همراه با متحدانش در حال لغو تحریم‌ها علیه ایران به‌موجب توافق احتمالی هسته‌ای است، در صورتی در راستای منافع راهبردی خود قدم برخواهد داشت که راهنمایی‌های روشن و آینده‌نگرانه‌ای برای تسهیل در امر مشارکت تجاری بازرگانی با ایران ارائه دهد. مشخص کردن مسیرهای قانونی برای بخش خصوصی باعث حمایت از مشارکت سازنده تجاری خواهد شد و این امر می‌تواند به ارتباطات و تبادلات بیشتر میان ایران و آمریکا منجر شود. در عوض، بررسی آن دسته از مسائل بین دو کشور و پایداری منطقه‌ای و ثبات بازار انرژی که همواره جای نگرانی دارد، بسیار حائز اهمیت است. بعلاوه، لغو تحریم‌ها می‌تواند بهترین تضمین‌کننده دیپلماسی هسته‌ای باشد زیرا انگیزه‌های محکمی برای عمل ایران به تعهداتش فراهم می‌کند و از سوی دیگر هشدار می‌دهد که اگر ایران از توافق تخلف کند، تحریم‌ها دوباره اعمال خواهد شد.


لازم به ذکر است این گزارش در مرکز اشراف ترجمه شده است.


متن کامل این گزارش را می‌توانید از لینک زیر دانلود نمایید:

چالش‌ها و فرصت‌های لغو تحریم‌ها برای اقتصاد ایران

پسورد فایل فشرده : www.eshraf.ir ( پسورد را تایپ کنید )


پایان

 



جمعه 94 تیر 12 توسط ali ahani | نظر بدهید

اغواگری باطعم تصاویرآلوده و مستهجن در خواب زمستانی مسئولین!

درباره سیب‌های اینترنتی حوا
تاراج عفت و حیا د‌ر فضای مجازی
 
به راستی د‌ولتمرد‌ان و مسئولین محترم د‌ر سایر نهاد‌های مرتبط، د‌ر کد‌ام خواب زمستانه فرو رفته‌اند‌ که د‌ر برابر فروش سیب های اغواگرانه اینترنتی و استحاله فرهنگی و اعتقاد‌ی سرمایه‌های این مرز و بوم مهر خاموشی بر د‌هان زد‌ه‌اند‌؟...
پایگاه خبری انصارحزب الله: رشد‌ سریع فن‌آوری و وسایل ارتباط جمعی باعث تغییرات مهمی د‌ر سبک زند‌گی عموم افراد‌ جامعه شد‌ه است. د‌ر این میان اینترنت با جاذبه‌های گوناگون، بیش از د‌یگر ابزارهای رسانه‌ای توانسته جوانان و نوجوانان را به خود‌ جذب کند‌. د‌ر حال حاضر، ایران رتبه نخست د‌ر منطقه غرب آسیا (خاورمیانه) و رتبه 14 جهان را از نظر بیشترین تعد‌اد‌ کاربر اینترنت نسبت به جمعیت کسب کرد‌ه است. 

با افزایش تعد‌اد‌ کاربران، شرکت های تولید‌ی و تجاری به سوی تبلیغات اینترنتی تمایل یافته اند‌. علی‌رغم مزایایی که می توان برای تبلیغات اینترنتی برشمرد‌، آسیب ها و اغراضی که د‌ر پشت صحنه بسیاری از این صفحات وجود‌ د‌ارد‌، قابل چشم پوشی نیست.

تبلیغات گسترد‌ه ای که گاهی حتی د‌ر د‌سترسی به صفحه مورد‌ نظر کاربر ایجاد‌ اختلال کرد‌ه و فرد‌، ناخواسته به صفحاتی هد‌ایت می‌شود‌ که بعضا تصوری از محتوای آن نیز ند‌ارد‌.

د‌ر میان تبلیغات وسیع اینترنتی، «زن» جایگاه خاصی یافته است. ویژگی‌های خاص زن باعث شد‌ه بسیاری از افراد‌ سود‌جو و مغرض به فکر استفاد‌ه ابزاری از جاذبه ظاهری وی، جهت جذب سرمایه و منافع یا عرضه و معرفی کالاهای مورد‌ نظرشان بیفتند‌. بهره برد‌اری از ویژگی‌های جسمانی زن علاوه بر آنکه باعث می‌شود‌ مشتری د‌ر انتخاب د‌رست و منطقی د‌ر رابطه با کالا د‌چار اختلال و سرد‌رگمی شود‌، آثار مخرب و سوء د‌یگری نیز د‌ارد‌.

د‌ر حال حاضر اینترنت تبد‌یل به بستری برای ترویج فرهنگ برهنگی، ترویج مد‌های غربی و فعالیت های اسلام زد‌ایانه‌ی د‌شمنان اسلام و مسلمین شد‌ه است. تصاویری که به بهانه تبلیغات، سعی بر ذائقه سازی د‌ر مخاطبان و کاربران د‌ر سنین مختلف د‌ارد‌ و گاه آثاری مهلک‌تر از سم بر روان و تفکر افراد‌ می‌گذارد‌.

آرایش‌های خاص همراه با ژست‌های محرک زنان مانکن د‌ر تبلیغات، فارغ از تبلیغ جنس مورد‌ نظر، باعث ایجاد‌ بسیاری از مسائل از جمله مشکلات جنسی می‌شود‌.گسترش سایت های مختلف فروشگاه‌های اینترنتی لباس بانوان با استفاد‌ه از مانکن‌های نیمه برهنه و بد‌ون رعایت شئونات اسلامی قابل اغماض نیست؛ فروشگاه‌هایی که بعضا مهر تایید‌ نهاد‌هایی همچون وزارت صنعت را د‌ر سیاهه خود‌ د‌ارند‌!

گسترش تاسف بار کلیپ‌های مختلف کنسرت‌های موسیقی و حرکات موزون زنان با مجوز وزارت ارشاد‌، افزایش سایت های مربوط به مسابقات زیبایی اند‌ام بانوان! سایت‌های تبلیغ ماساژ توسط بانوان، صفحات مد‌ و لباس و حتی آموزش مسائل جنسی به صورت تصویری (که امکان باز کرد‌ن آن برای تمام سنین امکان‌پذیر است) همگی نمونه‌هایی از استفاد‌ه ابزاری از زن و جاذبه‌های اغواگرانه وی د‌ر فضای مجازی است.

هجمه گسترد‌ه این صحنه‌ها و تبلیغات هد‌فمند‌ د‌ر سایت‌های فروش لباس‌های زنانه، بیش از پیش این تفکر را تقویت می‌کند‌ که یک برنامه‌ریزی قوی و قبلی، فرهنگ و ذهن جوان و نوجوان مسلمان را نشانه رفته است.

مستر همفر جاسوس انگلیسی د‌ر خاطراتش می‌نویسد‌: «زنان آنان د‌ارای حجاب محکم هستند‌ که نفوذ فساد‌ د‌ر میانشان ممکن نیست. به هر وسیله‌ای که شد‌ه باید‌ زن مسلمان را از حجاب و اسلام خارج کرد‌ و بی‌حجابی را د‌ر میان مسلمانان رایج نمود‌ و ابتد‌ا برای گول زد‌ن آنان، برای اینکه حجاب را کنار بگذارند‌، باید‌ به آنها تفهیم کرد‌ که حجاب به صورت چاد‌ر و یا عبا مربوط به اسلام نیست...»

د‌ر جایی که قرآن بر پوشش و پوشید‌گی و حفظ حد‌ود‌ شرعی مانند‌ جِلباب و خِمار تاکید‌ د‌ارد‌ و بر لزوم رعایت حیا و عفت به صورت عام اصرار می‌ورزد‌، د‌شمن با زیرکی به تبلیغ فرهنگ برهنگی و عریانی د‌ر لوای فروشگاه‌های مجازی البسه پرد‌اخته، و سعی می‌کند‌ با رواج پوشش‌های نامناسب غربی، ترویج برهنگی، عاد‌ی سازی نگاه به نامحرم (حتی به اسم تبلیغات) و هرزه‌نگاری بی قید‌ و بند‌ د‌ر صفحات اینترنتی، ضمن ایجاد‌ حساسیت زد‌ایی نسبت به بی‌حجابی و عریانی، بی‌حیایی و بی‌عفتی را د‌ر سطح کلی جامعه گسترش د‌هد‌.

د‌ر جنگ نرم، فضای مجازی بستر مناسبی برای د‌شمنان اسلام و مسلمین د‌ر جهت ایجاد‌ جاذبه‌های گوناگون و تبلیغات فریبند‌ه است؛ به طوری که گاه کلیک بر روی یک آگهی، د‌روازه سایت‌ها و وبلاگ‌های غیر اخلاقی با تصاویر آلود‌ه و مستهجن می‌شود‌ و کاملا هد‌فمند‌، کاربران و به ویژه جوانان و نوجوانان را به سمت اهد‌اف مغرضانه خود‌ هد‌ایت می‌کنند‌.

د‌ر شرایط کنونی که د‌شمن از طریق جنگ نرم با نشانه گرفتن ارزشهای د‌ینی- فرهنگی و آد‌اب و سنن اسلامی ایرانی، بنیان مقد‌س خانواد‌ه و د‌ر راس آن زنان را هد‌ف قرار د‌اد‌ه است، نه تنها فیلترینگ سایت ها و شبکه های ضد‌اخلاقی و ضد‌ د‌ینی واجب و ضروری می‌نماید‌، بلکه برخورد‌ قاطع و قانونی با افراد‌ی که با بهره‌گیری از این فضا به تبلیغ افکار فاسد‌ و اسلام ستیزانه می‌پرد‌ازند‌ بیش از پیش لازم است.

طبق ماد‌ه 22 قانون جرایم رایانه‌ای، اعضای کارگروه تعیین مصاد‌یق محتوای مجرمانه رایانه‌ای مکلف به ایجاد‌ سامانه رصد‌ فضای مجازی د‌ر د‌ستگاه های متبوع خود‌ بود‌ه و مسئولیت نظارت بر فضای مجازی و پالایش تارنماهای حاوی محتوای مجرمانه و رسید‌گی به شکایات مرد‌می را برعهد‌ه د‌ارند‌. طبق بند‌ 2 ماد‌ه 14 قانون جرایم رایانه‌ای انتشار، توزیع و معامله محتوای خلاف عفت عمومی (مبتذل و مستهجن) ممنوع است.

حال این سوال مطرح می گرد‌د‌ با توجه به اینکه مخاطبان اصلی و گسترد‌ه اینترنت و شبکه‌های اجتماعی، اکثرا جوانان هستند‌، بی‌توجهی و کم‌کاری مسئولین نسبت به فضای مجازی و گسترش سایت ها و تبلیغاتی که مبلغ بی‌حیایی و بی‌حجابی د‌رسطح جامعه هستند‌، چگونه قابل توجیه است؟

د‌ر حالی که د‌ر تمامی کشورها فیلترینگ جهت صیانت از ارزشها و منافع آنها (با تفاوت هایی) د‌ر حال اجراست، کوتاهی و اهمال مسئولین د‌ر قبال تاراج فرهنگی عقید‌تی مرد‌م قابل بخشش نخواهد‌ بود‌!

از زمان ابلاغ د‌ستور مقام معظم رهبری مبنی بر تشکیل شورای عالی فضای مجازی و ضرورت ایجاد‌ شبکه ملی اطلاعات بیش از سه سال می گذرد‌، اما اعضای این شورا کماکان از انجام وظایف خطیر خود‌ طفره می روند‌!

مسئولین محترم د‌ر وزارت ارتباطات به عنوان یکی از متولیان مورد‌ خطاب مقام معظم رهبری، به جای تلاش د‌ر جهت تحقق منویات رهبری و احساس مسئولیت د‌ر قبال این شبیخون و قتل عام فرهنگی به د‌نبال راهکار برای افزایش مصرف پهنای باند‌ اینترنت و افزایش قابلیت د‌سترسی به اینترنت آمریکایی هستند‌. عد‌م فیلترینگ سایت های معاند‌ با نظام مقد‌س جمهوری اسلامی، د‌سترسی آسان به سایت های مسموم فرهنگی، تبلیغات گسترد‌ه و بد‌ون نظارت د‌ر فضای مجازی و هزاران د‌ام د‌یگر که برای به نابود‌ی کشاند‌ن نسل جوان این مملکت گسترد‌ه شد‌ه است، از نمونه های د‌یگر این غفلت و کوتاهی عجیب است!

به راستی د‌ولتمرد‌ان و مسئولین محترم د‌ر سایر نهاد‌های مرتبط، د‌ر کد‌ام خواب زمستانه فرو رفته‌اند‌ که د‌ر برابر فروش سیب های اغواگرانه اینترنتی و استحاله فرهنگی و اعتقاد‌ی سرمایه‌های این مرز و بوم مهر خاموشی بر د‌هان زد‌ه‌اند‌؟

«تحرک د‌شمنان بر روی فرهنگ بیش از همه جاست. چرا؟ به خاطر همین تاثیر زیاد‌ی که فرهنگ د‌ارد‌. هد‌ف و آماج تحرک د‌شمنان د‌ر زمینه فرهنگ عبارتست از ایمان و باورهای مرد‌م. مسئولان فرهنگی باید‌ مراقب رخنه فرهنگی باشند‌.. .باید‌ حساس باشند‌. باید‌ هوشیار باشند‌. نمی خواهیم بگوییم همه آسیب‌های فرهنگی کار بیگانگان است. نه خود‌ ما هم مقصریم. مسئولان فرهنگی، مسئولان غیر فرهنگی، کم کاری، غلط کاری .. اینها تاثیر د‌اشته است. ما همه را به گرد‌ن د‌شمن نمی اند‌ازیم. اما حضور د‌شمن را هم د‌ر زمینه مسائل فرهنگی نمی توانیم فراموش کنیم...» (امام خامنه ای 1/1/93)


پنج شنبه 94 تیر 11 توسط ali ahani | نظر بدهید

قرعه لیدری اصلاحات این بار به نام محتشمی پور افتاد!

 
«محتشمی‌پور باز می‌گردد» این خبری است که روزنامه آرمان رسانه نزدیک به خانواده هاشمی در بالای تصویر برجسته حجت‌الاسلام علی‌اکبر محتشمی‌پور در صفحه نخست خود مورد توجه قرار داده است.
«محتشمی‌پور باز می‌گردد» این خبری است که روزنامه آرمان رسانه نزدیک به خانواده هاشمی در بالای تصویر برجسته حجت‌الاسلام علی‌اکبر محتشمی‌پور در صفحه نخست خود مورد توجه قرار داده است.

تیتر این رسانه زنجیره‌ای را می‌توان یک خط خبری تکراری طی یک سال اخیر توسط جریان اصلاح‌طلب معرفی کرد که گویای این نکته است که جماعت تجدیدنظرطلب برای جلوگیری از تفرق و ایجاد همگرایی بین گروه‌های وابسته به خود ناچار است که چند هفته در میان تلاش کنند یکی از چهره‌های به ظاهر مقبول را به عنوان رهبر یا لیدر به جامعه معرفی کنند تا بلکه فقدان رهبری خود را پوشش دهند، ضعفی که می‌تواند در اسفند 94 شکست تازه‌ای در کارنامه جماعت متمایل به غرب را درج نماید و رؤیای بازگشت آرام و خزنده آنها را بار دیگر به کابوسی ابدی تبدیل کند.

موضوع از این قرار است که تئوری‌پردازان تجدیدنظرطلب معتقدند که محمد خاتمی با توجه به نقش‌آفرینی فعال در فتنه 88 قابلیت و ظرفیت آن را ندارد که به تنهایی موفقیت نامزدهای اصلاح‌طلب در انتخابات دهم مجلس را رقم بزند به همین دلیل باید شخصیت‌هایی نظیر هاشمی‌رفسنجانی، ناطق‌نوری و حتی علی لاریجانی و در حال حاضر هم که علی‌اکبر محتشمی به عنوان رهبر یا سرلیست در انتخابات پیش رو نقش محوری بازی کنند. 

به همین دلیل است که روزنامه آرمان این بار به سراغ محتشمی‌پور رفته و با ادبیاتی متملقانه و سراسر تعارف از وی به عنوان یکی از بزرگانی یاد کرده که می‌تواند جماعت تجدیدنظرطلب را به وحدت و اتحاد برساند بدون اینکه به این سؤال پاسخ دهد که این فرد تا چه میزان در بین سایر گروه‌های اصلاح‌طلب دارای احترام و مقبولیت است و آیا می‌تواند در بدنه این جریان همگرایی ایجاد کند یا خیر.

این روزنامه در بخشی از مطلب خود نوشته: «علی‌اکبر محتشمی‌پور از سال 89 در نجف به سر می‌برد. او که روزگاری در عالم سیاست برو و بیایی داشت، ترجیح داد با برکناری‌اش از آخرین سمت رسمی در دولت دهم از کشور هم خارج شود. او در این پنج سال به ایران رفت‌وآمدهایی داشته اما خیلی کم پیش آمده است که عزلت رسانه‌ای خود را بشکند.

البته در عالم سیاست همیشه حرف و حدیث‌هایی از استندبای چهره‌های سیاسی زده می‌شود اما همیشه باید به یاد داشت موقع راه رفتن در زمین سیاست باید جانب احتیاط را رعایت کرد؛ چراکه هر آن امکان دارد رخت‌بسته‌های سیاست به توصیه برخی چهره‌ها یا با تشخیص و التزام خود سکوت را بشکنند و در دقیقه 90 نام خود را مجدداً بر زبان‌ها جاری کنند. محتشمی‌پور ازجمله افرادی است که رأیی نافذ در خط‌مشی اصلاح‌طلبان داشته و به نظر می‌رسد کماکان هم دارد. نگرش سیاسی محتشمی‌پور، او را در طبقه‌ای قرار می‌دهد که جلوداری آن با سیدمحمد موسوی‌خوئینی‌هاست.»

این روزنامه در ادامه تلاش می‌کند که القا کند بین محتشمی‌پور و ناطق‌نوری علاقه دوسویه‌‌ای است که می‌تواند منجر به آن شود در انتخابات پیش رو هر دو برای موفقیت اصلاحات گام بردارند: «محتشمی‌پور در سال‌های 64 تا 68 بر صندلی وزارت کشور نشسته است. پیش از او ناطق‌نوری سمت‌دار این پست در سال‌های 60 تا 64 بود. اما مخرج‌مشترک محتشمی‌پور و ناطق‌نوری به وزارت کشور برنمی‌گردد. هر دو آنها از عالم کشاکش‌های سیاسی فاصله گرفته‌اند. چشم‌انتظاری به ورود مجدد وزرای کشور دولت‌های گذشته این فکر را در ذهن متبادر می‌کند که کرسی وزارت کشور خود مکتبی جریان‌ساز برای اصلاح‌طلبان است.»

این روزنامه همچنین در پایان تلاش می‌کند وانمود کند که محتشمی‌پور به عنوان یکی از بزرگان این جریان عزم راسخی برای نقش‌آفرینی در انتخابات آتی خواهد داشت:«محتشمی‌پور در عراق باشد یا در ایران اما اصلاح‌طلبان همواره آغوش خود را برای پذیرش او به‌عنوان یک لیدر سیاسی میانه‌رو باز گذاشته‌اند و انتظار می‌رود تعدادی از اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان با باز شدن چتر سیاسی محتشمی‌پور در زیر آن قرار گیرند که البته اکنون زمزمه‌هایی در این راستا شنیده می‌شود و باید منتظر ماند.»

اصلاحات بی‌سر
دلیل عمده اینکه روزنامه‌های زنجیره‌ای چند هفته در میان یکی از بزرگان را به عنوان لیدر جریان خود برای انتخابات پیش رو معرفی می‌کنند را باید از تئوریسین برجسته‌ این جماعت شنید؛ وی ابراز می‌کند «اصلاحات بی‌سر است.»

سعید حجاریان از چهره‌های شاخص اصلاحات در روزهایی که اصلاح‌طلبان در تب و تاب انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و پیدا کردن گزینه‌ای رأی‌آور برای بازگشت دوباره به قدرت بودند، بیان کرد تا «بحران رهبری و مدیریت» اینگونه از لایه‌های درونی اصلاحات روی دایره ریخته شود. هر چند که تجدیدنظرطلبان «بحران رهبری» در انتخابات 92 را چاره‌سازی کردند و در شرایطی که هیچ راه گریزی نداشتند و نامزد اختصاصی آنها تنها 8 درصد از آرای عمومی را دارا بود با اجماع دقیقه نودی روی «حسن روحانی» گزینه‌ای اعتدالی بازگشت نیمه‌رسمی خود به سیاست را رقم زدند. اما جریان مدعی اصلاحات به خوبی می‌داند که تعلل و اتخاذ نشدن یک راهکار مناسب می‌تواند به شکست چند باره آنها در انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری دوازدهم بینجامد بنابراین باید تا دیر نشده چاره‌ای به حال رهبری حزبشان کنند.

هر هفته یک رهبر
اما بحران رهبری در جریان مورد اشاره را باید اینگونه تشریح کرد؛ خاتمی به ظاهر خود را در ابتدای سال 93 بازنشسته می‌کند تا جا برای هاشمی باز شود، هرچند تجدیدنظرطلبان همواره تلاش کردند خاتمی را به عنوان رهبر جریان متبوع خود نامگذاری کنند اما رفتار تند و ضد حاکمیتی وی در غائله سال 88 و مواضع چالش‌برانگیز وی در همان برهه، فضا را برای او آنقدر تنگ کرده است که حال او تلویحاً از بازنشستگی سیاسی خود سخن گفته و تأکید کرده «نه قصد داشتم و نه دارم و نه زمینه‌اش فراهم است که به قدرت بازگردم. ما نسلی هستیم که نباید دیگر به قدرت بازگردیم.» اما همانگونه که رفتارهای ماه‌های اخیر خاتمی نشان داده، بازنشستگی سیاسی وی بیشتر یک شعار یا بازی سیاسی است که یکی از اهداف آن را می‌توان کم کردن فشار به جریان متبوعش توسط طیف رقیب عنوان کرد. اما باید گفت خاتمی هنوز برای مدعیان اصلاح‌طلبی یک رهبر معنوی جریانی است که کنار دستش افرادی مانند موسوی خوئینی‌ها، عبدالله‌نوری، بهزاد نبوی و مسجدجامعی ایفای نقش می‌کنند.

مثلث طلایی
هر چند منتجب‌نیا قائم‌مقام حزب اعتمادملی مهر ماه سال 93 در حاشیه مراسم ختم حجت‌الاسلام دعاگو به صراحت از رهبری هاشمی‌رفسنجانی سخن می‌گوید اما حمایت‌های سرسختانه رسانه‌های این جریان به سوی ناطق‌نوری و سیدحسن خمینی هم چرخش داشته به گونه‌ای که در یک مقطع زمانی دوماهه این جماعت سخن از «مثلث طلایی اصلاحات» به میان آوردند؛ مثلثی که سه ضلع آن هاشمی، خاتمی و ناطق بود.

نخستین بار هم همین روزنامه آرمان بود که در تیرماه 93 سخن از این مثلث به میان آورد و با عبارت «‌ائتلاف آیت‌الله هاشمی، سیدمحمد خاتمی و ناطق نوری» تیتر «‌مثلث طلایی بزرگان در انتخابات مجلس؟» را برجسته کرد و در ذیل آن با عباراتی غلوآمیز و بدون توجه به کارنامه کاری آنها آورده است: «‌سه ضلع، یکی از دیگری قدرتمندتر و تأثیرگذارتر؛ ویژگی مشترک آنها هم نه رسیدن به قدرت بلکه «نه» بلند به این مؤلفه است.

می‌خواهند اگر تا دیروز به صورت فردی و تکی موفق بودند، این بار با یکی شدن حماسه‌ای بیافرینند که نه تنها کم از حماسه 24خرداد نداشته باشد، بلکه افزون بر آن سبب‌ساز شادی ایران شود. این روزها در مجامع سیاسی صحبت از سه ضلعی است که اگر با یکدیگر ائتلاف داشته باشند، روزهای خوشی برای ملت رقم خواهد خورد؛ روزهای خوش‌اعتدال در بهارستان و تصمیماتی از جانب شاگردان میانه‌رو برای ساخت آینده‌ای بهتر از دیروز. آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و علی‌اکبر ناطق‌نوری از سه طیف که هر کدام حامیان و هواداران زیادی دارند قرار است با هم ائتلافی داشته باشند که بدون شک نامی جز ائتلاف طلایی نمی‌توان برای آن انتخاب کرد... پس این سه ضلع با یکدیگر «یا علی» می‌گویند تا حماسه‌ای دیگر بیافرینند...» یکی دیگر از رسانه‌های همین جناح با درج عکس بزرگ این سه تن در صفحه نخست خود با طرح این پرسش که آیا هاشمی، ناطق و خاتمی محور ائتلاف اصلاح‌طلبان قرار می‌گیرند، تیتر «‌شیخوخیت به سبک اصلاح‌طلبان‌» را مورد تأکید قرار می‌دهد.

اما بها دادن به هاشمی توسط جماعت تجدیدنظرطلب اصلاً قابل قیاس به ناطق‌نوری و سید حسن خمینی نیست به صورتی که مثلاً طی یک هفته بارها رسانه‌های وابسته به این جریان یا سخنان هاشمی را تیتر یک خود کرده یا عکس وی را برجسته‌سازی می‌کنند و این روند از سال 92 تا به امروز رشد قابل‌توجهی هم داشته است. در ادامه این روند آرمان، ارگان رسانه‌ای نزدیک به خانوداه هاشمی اواسط آذر ماه سال گذشته گزارشی با عنوان «امضای هاشمی تضمین پیروزی لیست انتخاباتی اصلاح‌طلبان است» را درج می‌کند؛ موضوعی که یک اعتراف تلخ دیگر برای جماعت تجدیدنظرطلب به حساب می‌آید؛ اعتراف به «بحران هویت» و «فقدان رهبری» در این جبهه.

دو اکبر و دو حسن !
«‌دو اکبر‌» و «‌دو حسن‌» هم رویکرد نو روزنامه‌های زنجیره‌ای در همین مسیر است، سوژه‌‌ای جدید که این روزنامه‌ها برای ایجاد همگرایی و هماهنگ ساختن رهبران جریان متبوع خود در 9 ماه مانده به انتخابات مجلس دهم است؛ انتخاباتی که برای آنها بسیار حیاتی است و میزان موفقیت آنها در انتخابات دوازدهم ریاست جمهوری را نشان می‌دهد. «‌سرنوشت دو اکبر‌» عنوان مطلب هفته گذشته روزنامه شرق است که در کنار عکس مصافحه علی‌اکبر ناطق نوری و اکبر هاشمی‌رفسنجانی برجسته شده بود و در آن تلاش شده تا تفکرات، آینده و سرنوشت سیاسی این دو به هم گره خورده عنوان شود. «دو حسن» محور مطلب دیگری است که محمد قوچانی سردبیر هفته‌نامه صدا در شماره هفته گذشته از ضرورت نزدیکی بیشتر حسن روحانی و حسن خمینی سخن به میان آورده و تأکید می‌کند که این دو در کنار علی‌اکبر هاشمی‌رفسنجانی می‌توانند موفقیت جناح «تجدیدنظرطلب» را تضمین کنند.

روی خوش به لاریجانی و پشت کردن به عارف
نکته قابل توجه در این رویکرد را باید توجه وافر شخصیت‌ها و روزنامه‌های جماعت تجدیدنظرطلب به علی لاریجانی و فراکسیون رهروان دانست آنگونه که حجم قابل توجهی از مطالب هفتگی این رسانه‌ها را برجسته کردن مواضع علی لاریجانی و بحث حول محور «نزدیکی علی لاریجانی به دولت و اصلاحات» باید ارزیابی کرد و در مقابل تخطئه فعالیت‌های افرادی نظیر عارف است که با کش و قوس فراوان از صحنه انتخابات 92 کنار رفت. این رویکرد نشان می‌دهد که عارف همچنان مغضوب پدرخوانده‌های اصلاح‌طلبی است که خواهان تندروی در مقابله با نظام هستند و افرادی نظیر عارف و صادق خرازی مخالف چنین رویه‌ای هستند.
حال با توجه به آنچه گفته شد باید منتظر ماند و دید که مدعیان اصلاحات فقدان رهبریت خود را چگونه و با چه کسی علاج خواهند کرد و آیا حلقه گسترده شکست‌های آنها دور تازه‌ایی به خود خواهد گرفت یا خیر .


پنج شنبه 94 تیر 11 توسط ali ahani | نظر بدهید

چرا از آخرت نمی ترسیم؟

 
*امام‌مجتبی(ع) فرمود: من احب الدنیا ذهب خوف الاخره من قلبه. هرکس دنیا را دوست داشته باشد، ترس از آخرت از دلش بیرون می‌رود. (فرهنگ سخنان امام‌حسن(ع) ص 283)

امام‌حسن(ع) می‌فرمایند: حب دنیا باعث می‌شود که آدمی از قیامت و عذاب آخرت هراس نداشته باشد. زیرا نسبت به آن دچار غفلت و فراموشی می‌شود.

جلوه دنیا مقدمه تکیه و دلبستگی بر دنیاست. تکیه بر دنیا مقدمه غفلت از آخرت است. البته علاقه طبیعی به مادیات و مظاهر دنیایی در نهاد هر انسانی وجود دارد. آنچه خطرناک است فریب خوردن از زینت‌ها و جلوه‌های آن و عدم کنترل دلبستگی‌هاست. (تفسیر نور ج 2 ص 29)

مسئله اصلی این است که چگونه می‌توان حب دنیا را از دل بیرون کرد و از آن فقط به عنوان وسیله کسب کمال و نه هدف بهره‌مند شد. حضرت خود چنین پاسخ می‌فرماید: معرفت به قیامت عامل رهایی و نجات از فریب دنیاست. اگر مرگ و مسیر آن را بشناسی، آرزو و غرور را در دنیا از یاد خواهی برد. (همان، ص 439)

امام صادق(ع) در این باره می‌فرمایند: هرکس خدا را بشناسد قطعا از او خواهد ترسید و هرکس از خدا خوف داشته باشد، دل از دنیا برخواهد کند: من عرف‌الله خاف‌الله و من خاف الله سخت نفسه عن‌الدنیا (اصول کافی ج 3 ص 110)

در قرآن کریم نیز تاکید می شود که از میان بندگان خدا تنها عالمان (عالمان‌بالله) از او می‌ترسند: «انما یخشی الله من عباده‌العلماء (فاطر 28)

البته حب دنیا مظاهر و مصادیق گوناگونی دارد. رسول‌اکرم(ص) در عبارتی کوتاه به مهم‌ترین آنها به عنوان اولین سرچشمه‌های گناهان اشاره می‌کنند: 1) حب دنیا 2) حب ریاست 3) حب خوردن 4) حب خواب 5) حب راحتی 6) حب زنان و شهوت‌رانی (فرهنگ سخنان پیامبر‌اکرم(ص) ص 848)

سلمان و جوان خدا ترس
شیخ مفید از ابن ابی‌عمیر از امام‌صادق(ع) روایت می‌کند: سلمان در کوفه گذرش به بازار آهنگرها افتاد.

دید جوانی بی‌هوش روی زمین افتاده است. مردم گفتند: او غش کرده است. ای سلمان چیزی در گوشش بخوان شاید به هوش آید. سلمان بالای سر او رفت. تا به هوش آمد گفت: ای سلمان مردم درباره من درست نمی‌گویند. وقتی اینجا آمدم و پتک زدن آهنگرها را دیدم، یاد آیه‌ای از قرآن افتادم که می‌فرماید: «ولهم مقامع من حدید و برای آنان (بدکاران) گرزهای آهنین است. (حج 21)

بعد از آن ترس عذاب الهی عقلم پرید. سلمان گفت: تو از این لحظه برادر و رفیق من هستی. تا اینکه روزی جوان، مریض شد. موقع جان دادن وی سلمان خطاب به حضرت عزرائیل گفت: ای ملک‌الموت با برادرم مدارا کن. پاسخ شنید: من نسبت به هر مومنی اهل مدارا هستم. (عبرت‌آموز، ص 225)

نقل می‌کنند: حضرت داود(ع) به کوهی رسید که پیامبری عابد به نام حزقیل آنجا زندگی می‌کرد. از او پرسید: آیا هیچ وقت به دنیا تمایل پیدا کرده‌ای؟ فرمود: آری. گاهی به قلبم خطور می‌کند. داود (ع) پرسید: در آن حال چه می‌کنی؟ گفت: وارد این دره می‌شوم. داود وارد دره شد. تختی از آهن دید که جمجمه‌ای پوسیده و استخوان‌های متلاشی شده و لوحی روی آن بود. روی لوح نوشته شده بود:

من «اروی شلم» هزار سال پادشاهی کردم و هزار شهر ساختم و حرمسرائی دارای هزار زن داشتم. ولی اکنون خاک بسترم، سنگ، متکای زیر سرم و مار و کرم، همسایه‌ام شده‌اند. کسی که سرانجام کار مرا به دیده عبرت بنگرد، فریفته و علاقه‌مند به دنیا نخواهد شد. (داستان‌هایی روایی ص 210) 


پنج شنبه 94 تیر 11 توسط ali ahani | نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز




 

  

 

 

 

 

 

 

کل بازدید : 133045
بازدید امروز :0
بازدید دیروز : 23
تعداد کل پست ها : 717

 

دانشنامه عاشورا

 

پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
قطره و دریا
شاید سخن حق
خورشید تابنده عشق
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
مکنون
عِــطـر ظــهــور
بنارانه
پژواک
شین مثل شعور
دلتنگ...
اهالی بصیرت
مهدی مشکات ـ شعرونظر
اجتماعی
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سرباز ولایت
حجت البالغه
قطره ای ازدریا
قافیه های سرگردان
سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام
حبیبی حسین
چشمـــه ســـار رحمــت
سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز)
هم رنگــــ ِ خـــیـــآل
ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی
بی سواد
بادصبا
آقاسیدبااجازه...
ما تا آخرایستاده ایم
شبکه ما
ابـــــــــــرار
اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
"یا صاحب الزمان"
صدای پای زندگی
.:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:.
کشاورزی درنگاه توسعه
سرباز کوثر
مشکات نور الله
مهدی یاران
چهارفصل
نقش برتر پارس
حقیقت
پاتوق دختر و پسرای ایرونی
عفاف و حجاب
  • صفحه اصلی
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • پیام رسان
  • مطالب پیشین
    آرشیو مطالب

    ویرایش
    وصیت شهدا
    وصیت شهدا
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :0
    بازدید دیروز :23
    کل بازدید :133045
    تعداد کل یاد داشت ها : 717
    آخرین بازدید : 04/4/31    ساعت : 1:41 ص
    درباره وبلاگ
    ویرایش
    لینک دوستان
    ویرایش
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :0
    بازدید دیروز :23
    کل بازدید :133045
    تعداد کل یاداشته ها : 717
    04/4/31
    1:41 ص

    کد ساعت

  • کاناپه
  • مشخصات مدیروبلاگ
     
      ali ahani[2]



    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     
    پیوند دوستان
     
    قطره و دریا شاید سخن حق خورشید تابنده عشق لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی) مکنون عِــطـر ظــهــور بنارانه پژواک شین مثل شعور دلتنگ... اهالی بصیرت مهدی مشکات ـ شعرونظر اجتماعی بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت حجت البالغه قطره ای ازدریا قافیه های سرگردان سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام حبیبی حسین چشمـــه ســـار رحمــت سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز) هم رنگــــ ِ خـــیـــآل ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی بی سواد بادصبا آقاسیدبااجازه... ما تا آخرایستاده ایم شبکه ما ابـــــــــــرار اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ "یا صاحب الزمان" صدای پای زندگی .:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:. کشاورزی درنگاه توسعه سرباز کوثر مشکات نور الله مهدی یاران چهارفصل نقش برتر پارس حقیقت پاتوق دختر و پسرای ایرونی عفاف و حجاب
    قالب وبلاگ
    طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز