سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سرباز حریم ولایت



حضور کارمندان در مراسم استقبال روحانی الزامی شد!

به گزارش دولت بهار و به نقل از کلیبر خبر، دولت دست به دامن شهرستان‌ها شده ‌تا بی‌رغبتی مردم تبریز در استقبال از رئیس

جمهور را به نوعی پوشش دهد. چادرهایی برای ثبت نام از مردم در شهرستان‌ها برپا شده و قرار است کاروان‌هایی از
شهرستان‌ها به کاروان تدبیر و امید در تبریز بپیوندند. 

حضور کارمندان رسمی دولت نیز در مراسم استقبال الزامی شده است. حتی برخی از فرمانداران به دنبال راه اندازی کاروان یک
و نیم کیلومتری هستند.


چهارشنبه 94 اردیبهشت 30 توسط ali ahani | نظر بدهید

سفر هزار میلیاردی روحانی به تبریز و اعتراض نمایندگان

 
چهارشنبه این هفته که مصادف با 30 اردیبهشت است، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری به همراه هیئت دولت در برنامه‌ای دو روزه به آذربایجان‌شرقی سفر می‌کنند.
 
به گزارش فارس، سفر هیئت دولت به آذربایجان‌شرقی از چند جهت برای مردم آذربایجان حائز اهمیت است. مردم استان‌های شمال‌غرب سخنان دو سال اخیر دکتر روحانی را فراموش نکرده‌اند که در جریان مبارزات و رقابت‌های انتخاباتی بیان شد و احساسات مردم را به وجد آورد. 

دکتر حسن روحانی خرداد ماه سال 92 در جریان سفر به «ارومیه» در ورزشگاه شهید آهن دوست این شهر که با استقبال پرشور 8 هزار نفری مردم این شهر با شعار« دریاچه ارومیه احیا باید گردد» روبه‌رو شد. چنین گفت: «دولت آینده، دولت شعور است نه شعار. دریاچه ارومیه را احیا خواهیم کرد و نخواهیم گذاشت خشک شود. شما گفته بودید که دریاچه را با اشک چشمتان پر می‌کنید. من به فدای چشمان همه آذربایجان هستم. بدانید که من به شما قول می‌دهم اگر بار مسئولیت اجرایی بر دوش من قرار گرفت در اولین روز دولت، دریاچه ارومیه در دستور کار خواهد بود.» 

وی در بخش دیگری از سخنان پرشور انتخاباتی خود ادامه داده بود: «اگر دریاچه ارومیه خشک شود، زندگی 14میلیون در معرض خطر قرار خواهد گرفت. در نتیجه باید آب دریاچه خزر به ارومیه منتقل شود. من به شما قول می‌دهم که در دولت تدبیر و امید احیای دریاچه ارومیه جزو اولین برنامه ما خواهد بود و پیش‌بینی اولیه ما این است که انتقال آب خزر به اردبیل، تبریز و ارومیه تا 2.5 میلیارد خرج دربردارد اما با ایجاد دریاچه‌های وسط راه و رونق کشاورزی بیش از 70درصد از هزینه‌ها قابل جبران است.»

روحانی در همین سفر، قول‌هایی دیگری هم از اجرای قانون اساسی به مردم داد و در جریان سفربه تبریز نیز در جمع پرتعداد مردم تبریز در سالن شهید پورشریفی با بیان اینکه اگر دولت تدبیر و امید تشکیل شود گفته بود: «ما نخواهیم گذاشت این همه جوان بیکار وجود داشته باشد. دولت تدبیر و امید شادی را به شما بازمی‌گرداند. دولت تدبیر و امید دولت خودشیفتگی نیست، دولت فقرمحوری نیست و تمرکززدایی نمی‌کند، در دولت تدبیر و امید از نیروهای خودی لایق استفاده خواهد شد. این در حالی است که در تمام این مدت آنها را کنار گذاشته‌اند.» 

اینک نزدیک به دو سال است که از قول‌های رئیس جمهور به مردم آذربایجان سپری شده است و آب دریاچه ارومیه به کمترین سطح خود رسیده است و با وجود تلاش ‌ای انجام گرفته نه از آب خزر خبری است و نه از احیاء نگین آبی آذربایجان! و آنچه تابه حال گفته شده فقط کمیته بوده است و جلسه و نگرانی مردم منطقه بر قوت خود باقی است! و در این مدت هرچه شده عنایت خداوند متعال بوده است. 

مردم آذربایجان، دکتر روحانی و دولت او را می‌پسندند ولی قول‌های او را فراموش نکرده‌اند، قول‌هایی که استاندار منتخب ایشان نیز در معارفه خود در سالن پتروشیمی به آنها تاکید کرد. 

با جمع بندی نظرات صاحبنظران در محافل‌های مختلف می‌توان چنین پنداشت که مردم آذربایجان انتظار دارند رئیس جمهور این بار با دست پر به تبریز بیاید و با کلید تدبیر، قفل مطالبات خاک خورده را باز کند و دیگر مردم نگران بمب‌های نمکی نباشند، گرد و خاک نخورند، با فقر و تبعیض خداحافظی کنند. 

از طرفی چندین پروژه مهم وجود دارد که سال‌هاست در محافل خبری مطرح است ولی با بودجه های قطره چکانی راه به جایی نمی‌برد. یکی از مهم‌ترین اینها اتوبان تبریز - باکو از مسیر اهر - هوراند و مغان است که مصوبه آن اخذ شده ولی حرکت لاک پشتی دارد و جاده مرگ شهرستان اهر به قلتگاه انسان‌های بی‌گناه تبدیل شده است. 

قطار سریع السیر تبریز - تهران هنوز خاک می‌خورد، متروی تبریز به یاس مردم تبدیل شده است. مس هنوز در ورزقان ذوب نمی‌شود و حقوق دولتی وصول شده از معادن آذربایجان در استان‌های دیگر هزینه می‌شود و نفلین سینیت سراب از رنج بی‌توجهی هر سال نحیف‌تر می‌شود. 

این مطالبات و چند مطالبات دیگر مردم آذربایجان حقا ایجاب می کند رئیس جمهور محبوب ایران سرافراز این بار با دست پر به آذربایجان بیاید و کلید تدبیر و امید دولت اعتدالی را با خود همراه داشته باشد و ناامیدی‌های مردم را نفسی تازه ببخشد. 

اخبار شنیده شده از پشت جلسات درهای بسته حکایت از این دارد که روحانی در این سفر قصد دارد حدود یک هزار میلیارد تومان به پروژه ها و نیازهای استان آذربایجان‌شرقی تخصیص دهند در صورتی که گفته می‌شود، در سفر اخیر خود به شیراز حدود سه هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته‌اند. به نظر می‌رسد این اعتبار در نظر گرفته شده کفاف نیاز استان را ندهد. گفته می‌شود نمایندگان استان در جلسه هماهنگی به این اعتبار اعتراض کرده‌اند و خواستار افزابش اعتبار مدنظر شده‌اند.


چهارشنبه 94 اردیبهشت 30 توسط ali ahani | نظر بدهید

فریادالله اکبر محسن رضایی در دانشگاه امام حسین(ع)

 
با موافقت فرمانده کل قوا، دکتر محسن رضایی، امروز با لباس نظامی در مراسم میثاق پاسداری دانشگاه امام حسین (ع) در جمع فرماندهان عالی رتبه حاضر در جایگاه‌ حضور یافت.

به گزارش مشرق، البته ایشان از روز قدس سال گذشته که شرایط منطقه ناامن شده بود، در راهپیمایی با‌‌ همان لباس پاسداری اول انقلاب شرکت کردند. هر چند ایشان همچنان دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هستند و ریاست کمیسیون اقتصادی در مجمع را بر عهده دارند، در کنار آن به دلیل شرایط خاص منطقه و با تأیید و مجوز رهبر انقلاب دوباره لباس دفاع از شرف و امنیت کشور را بر تن کردند. 

رضایی اخیرا اعلام کرده بود بنا به تغییرات امنیتی و دفاعی منطقه و در جهت افزایش اقتدار دفاعی کشور، قصد انتقال تجربه و دانش نظامی برای تربیت فرماندهان جوان را دارد. در پی این اعلام آمادگی با موافقت فرمانده کل قوا، دکتر محسن رضایی، امروز با لباس نظامی در مراسم میثاق پاسداری دانشگاه امام حسین (ع) در جمع فرماندهان عالی رتبه حاضر در جایگاه، حضور یافت. 

خود ایشان در توضیح این مسأله گفت: می‌خواهم بخشی از وقتم را صرف انتقال تجربیات دفاعی به فرماندهان آینده سپاه کنم. البته ایشان به بازگشت همه به ارزش‌های انقلاب تأکید می‌کنند و هم پیشرفت اقتصادی، هم امنیت ملی و اقتدار کشور را بازگشت به ارزش‌های انقلاب می‌دانند. 

یکی از اتفاقات جالب امروز در مراسم میثاق پاسداری دانشگاه امام حسین (ع)، هنگامی بود که رهبر انقلاب به این جمله رسیدند؛ «بنده خبرهایی دارم که دشمنان ما با همراهی برخی مسئولین سفیه منطقه خلیج فارس در صدد هستند که جنگ‌های نیابتی را به مرزهای ایران بشکانند، پاسداران انقلاب و همه پاسداران حریم امنیت ملی بیدار و هیار هستند، آن‌ها بدانند اگر شیطنتی صورت بگیرد، واکنش ایران بسیار سخت خواهد بود.» 

در همین حال ناگهان فریاد الله اکبر محسن رضایی کل دانشگاه امام حسین را به تکبیر کشاند.


چهارشنبه 94 اردیبهشت 30 توسط ali ahani | نظر بدهید

پزشکیان: دولت نمیداند چه میخواهد و میخواهد کجا برود

وزیر بهداشت دولت اصلاحات می‌گوید دولت یازدهم فاقد برنامه است و از قبل نیندیشیده که می‌خواهد چه کار کند و به همین دلیل هم دچار مشکل عملکرد است.
مسعود پزشکیان نماینده اصلاح‌طلب مجلس ضمن یادداشتی با موضوع «اولویت دولت، از ترمیم کابینه تا داشتن برنامه» نوشت: دولت دچار مشکل است. این حقیقت را کمتر کسی است که بتواند کتمان کند.  

حتی خود مقامات دولتی هم اذعان دارند که دولت درگیر مشکلات و کاستی‌هایی است که کار اجرایی کشور را با اخلال جدی مواجه کرده است. مسئله اساسی برای فائق آمدن بر این مشکلات رصد دقیق دلایل آن است. جایی که بسیاری معتقدند تغییر در ترکیب مدیران اجرایی و به عبارتی ترمیم کابینه می‌تواند راهگشا باشد. اما آیا این رها کردن اصل قضیه نیست؟


وی در روزنامه اعتماد نوشت: این واقعیت هم‌اکنون وجود دارد که تعدادی از مدیران دولتی روش دولت را قبول ندارند و بر مسیری دیگر می‌روند. مثال اینان مانند راننده‌ای است که قرار است باری را مثلا از تهران به مشهد ببرد، اما در عوض مسیر شیراز را پیش‌رو می‌گیرد. قطعا کارفرمای چنین راننده‌ای هر چه زودتر باید فکری به حال تعویض وی بکند، چه این راننده به عمد راه اشتباه در پیش بگیرد و چه غیرعمد. اما این تنها قسمتی از مسئله دولت است. تعمیم تمام مشکلات به غیر همسویی مدیران با سیاست‌های دولت تنها یک راهکار عوام‌فریبانه برای گریز از غول مشکلات است.

مسئله اصلی را باید در برنامه‌ریزی‌های کلان و سیاست‌‌گذاری‌های عمده دید. اتفاقا اگر ترکیب مدیران دولت و اعضای کابینه هم اشکالی دارد ریشه‌اش در همین ضعف برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری است. به طور عمده تغییر مدیران و وزرا در دو سال آخر دولت گرهی از مشکلات باز نمی‌کند. وزرا و مدیران جدید در چنین موقعیتی باید مدت زمانی قابل توجه را صرف شناخت حوزه خود کنند و بعد از آن هم در ماه‌های پایانی عملا دولت استواری قبل را ندارد.


وزیر بهداشت دولت اصلاحات تصریح کرد: مشکل اصلی برنامه‌ای است که مشخص می‌کند ما قرار است کجا برویم؟ چرا می‌خواهیم به این جای خاص برویم و قرار است چگونه به این مقصد برسیم؟ وقتی یک تیم متشکل از نفرات متفاوت برای این سوالات جواب مشخصی ندارد و از قبل به آن نیندیشیده است، جابه‌جایی نفرات و تعویض آنها در زمین بازی آنقدرها هم گره‌گشا نخواهد شد و تنها تکیه بر نبوغ احتمالی افراد است که می‌تواند در چنین وضعیتی جای امید اندکی باقی بگذارد.

نبوغی که هیچ‌ ربطی به سیستم ندارد و از همین‌رو برای استمرار تاثیرات مثبتش نیز هیچ تضمینی در کار نیست.
پزشکیان می‌افزاید: اعتقاد عمیق من بر این است که دولت یازدهم اکنون در چنین وضعیتی قرار گرفته است. ما در قبال دولت با یک چهار ضلعی از مشکلات مواجه هستیم؛ ضلع اول خروجی و نتیجه کار است، ضلع دوم نفرات بازیگر، ضلع سوم وضعیت و امکانات و میراث رسیده به دولت و نهایتا ضلع چهارم برنامه بازی.
از آنجا که درباره ضلع اول یعنی خروجی کار این اتفاق نظر وجود دارد که هنوز مشکلات زیادی موجود است، اکثر این مشکلات به ضلع دوم و سوم یعنی نفرات بازی و مشکلات باقی‌مانده در زمین بازی از دولت قبل حواله می‌شود و این راحت‌ترین کاری است که می‌تواند صورت بگیرد. حال آنکه اصل قضیه یعنی موضوع برنامه‌ریزی مغفول مانده و مانور بیش از اندازه بر میراث دولت قبل و ضعف ترکیب مدیران همه نگاه‌ها را از زمینه اصلی تمام  مشکلات یعنی خلأ‌ برنامه‌ریزی دور نگاه داشته است.



چهارشنبه 94 اردیبهشت 30 توسط ali ahani | نظر بدهید

نابودی 130 میلیون شغل و عدم مدیریت واردات


با 80 درصد از حجم کل واردات که صرفا مصرفی است  می‌شد 130 میلیون فرصت شغلی ایجاد کرد.
ابراهیم رزاقی اقتصاددان ارشد دانشگاه با اشاره به آمارهای ارائه شده از واردات بی‌رویه کالاهای غیرضروری، اظهار داشت: طبق معیاری که سازمان ملل متحد آن را تهیه کرده، با 10 هزار دلار می‌توان یک شغل پایدار ایجاد کرد. بنابراین با 70 میلیارد دلار توان ایجاد 7 میلیون شغل وجود دارد. اما این در شرایطی خواهد بود که از تولید داخلی حمایت شده و واردات به سمت کالاهای سرمایه‌ای سوق پیدا کند تا به تبع آن کارخانجات تولیدی بتوانند فعال شوند.
این استاد اقتصاد دانشگاه در مصاحبه با راه‌دانا به انتقاد از نوع کالاهای وارداتی پرداخت و خاطرنشان کرد: کالاهای وارداتی به کشور ما در 3 قالب مصرفی، سرمایه‌ای و واسطه‌ای تقسیم می‌شوند که متاسفانه 80درصد کالاهای وارداتی به کشور ما از نوع مصرفی هستند. در مقابل نیز اکثر کالاهایی که از کشور ما صادر می‌شود یا خام هستند یا برای تولید آنها هزینه‌های بسیاری به دولت تحمیل شده است. از این رو ارزآوری این نوع کالاها نیز چندان چشمگیر نیست و تاثیر آنچنان بر اقتصاد کشور نخواهد داشت.


رزاقی در ادامه یادآور شد: امروز 40 درصد مواد غذایی ما از طریق واردات تامین می‌شود و این یک آمار نگران‌کننده است. سیاست تعدیل اقتصادی و اصلاح ساختاری در کشور ما از دوران هاشمی‌رفسنجانی در ایران آغاز شد که سر منشا بسیاری از مشکلات اقتصادی نیز بود. یعنی بخش دولتی از اداره اقتصاد کنار گذاشته و بازار بر اقتصاد حاکم شد. این دقیقا همان طرحی است که سازمان بین‌المللی پول آمریکا به 170 کشور دنیا برای شکوفایی اقتصادی ارائه داد اما هیچیک از آنها نیز پیشرفت نداشت.


در طول این سال‌ها نیز ما 1300 میلیارد دلار واردات کالا داشته‌ایم که با این رقم، 130 میلیون شغل ایجاد می‌شد. این در حالی است که در طول دوران 26 سال گذشته تنها 13 میلیون شغل ایجاد شده که 5 میلیون از آن نیز دلالی است و جزو مشاغل به حساب نمی‌آید.
این اقتصاددان کشورمان همچنین معتقد است: برخی اقدامات اقتصادی ما در داخل کشور به سمت و سویی گرایش پیدا کرده که حتی آمریکایی‌ها نیز دیگر چنین روش‌هایی را در اقتصاد در پیش نمی‌گیرند.

کشوری مثل آمریکا که لیبرال‌ترین اقتصاد دنیا را دارد وقتی می‌بیند اقتصاد سرمایه‌داری لیبرال به بن بست رسیده است، رو به تولید داخلی آورده و از واردات کالا جلوگیری می‌کند. علاوه بر این به پرداخت یارانه به تولیدکنندگان داخلی می‌پردازد تا این تولیدکنندگان بتوانند در مقابل واردات کالاهای خارجی رقابت کرده و در داخل کشورشان اشتغال ایجاد کنند. این در حالی است که در کشور ما دولت توجهی به نظریات ایجاد شده ندارد و روش‌هایی در پیش گرفته که موجب ورشکسته شدن تولیدکنندگان می‌شود.


رزاقی عنوان کرد: چه لزومی دارد که ما 2 میلیارد دلار صرف واردات لوازم آرایشی کنیم؛ یا اینکه وقتی ما خودمان می‌توانیم علوفه، گندم، ذرت، شکر و کالاهای بسیار دیگر را که می‌توانیم در داخل تولید کنیم چرا از خارج وارد می‌کنیم.

امروز بالاترین سود در کشور ما در شغل دلالی است و همین واسطه‌ها و دلال‌ها هستند که در برابر تهاجم اقتصادی دشمن خارجی، از نیروهای متجاوز حمایت و دفاع کرده و 700 هزار میلیارد تومان نقدینگی بخش خصوصی را در اختیار خود قرار داده‌اند. حال سؤال اینجاست که چرا دولت در مقابل چنین رفتارهایی، هیچ اقدامی نمی‌کند. بنابراین باید گفت دولت در شرایطی اقتصاد را اداره می‌کند که هیچ شباهتی به دفاع از حقوق مردم ندارد.



چهارشنبه 94 اردیبهشت 30 توسط ali ahani | نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز




 

  

 

 

 

 

 

 

کل بازدید : 131769
بازدید امروز :5
بازدید دیروز : 43
تعداد کل پست ها : 717

 

دانشنامه عاشورا

 

پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
قطره و دریا
شاید سخن حق
خورشید تابنده عشق
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
مکنون
عِــطـر ظــهــور
بنارانه
پژواک
شین مثل شعور
دلتنگ...
اهالی بصیرت
مهدی مشکات ـ شعرونظر
اجتماعی
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سرباز ولایت
حجت البالغه
قطره ای ازدریا
قافیه های سرگردان
سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام
حبیبی حسین
چشمـــه ســـار رحمــت
سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز)
هم رنگــــ ِ خـــیـــآل
ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی
بی سواد
بادصبا
آقاسیدبااجازه...
ما تا آخرایستاده ایم
شبکه ما
ابـــــــــــرار
اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
"یا صاحب الزمان"
صدای پای زندگی
.:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:.
کشاورزی درنگاه توسعه
سرباز کوثر
مشکات نور الله
مهدی یاران
چهارفصل
نقش برتر پارس
حقیقت
پاتوق دختر و پسرای ایرونی
عفاف و حجاب
  • صفحه اصلی
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • پیام رسان
  • مطالب پیشین
    آرشیو مطالب

    ویرایش
    وصیت شهدا
    وصیت شهدا
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :5
    بازدید دیروز :43
    کل بازدید :131769
    تعداد کل یاد داشت ها : 717
    آخرین بازدید : 04/1/17    ساعت : 7:20 ص
    درباره وبلاگ
    ویرایش
    لینک دوستان
    ویرایش
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :5
    بازدید دیروز :43
    کل بازدید :131769
    تعداد کل یاداشته ها : 717
    04/1/17
    7:20 ص

    کد ساعت

  • کاناپه
  • مشخصات مدیروبلاگ
     
      ali ahani[2]



    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     
    پیوند دوستان
     
    قطره و دریا شاید سخن حق خورشید تابنده عشق لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی) مکنون عِــطـر ظــهــور بنارانه پژواک شین مثل شعور دلتنگ... اهالی بصیرت مهدی مشکات ـ شعرونظر اجتماعی بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت حجت البالغه قطره ای ازدریا قافیه های سرگردان سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام حبیبی حسین چشمـــه ســـار رحمــت سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز) هم رنگــــ ِ خـــیـــآل ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی بی سواد بادصبا آقاسیدبااجازه... ما تا آخرایستاده ایم شبکه ما ابـــــــــــرار اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ "یا صاحب الزمان" صدای پای زندگی .:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:. کشاورزی درنگاه توسعه سرباز کوثر مشکات نور الله مهدی یاران چهارفصل نقش برتر پارس حقیقت پاتوق دختر و پسرای ایرونی عفاف و حجاب
    قالب وبلاگ
    طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز