سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سرباز حریم ولایت



دلیل عدم تحریم وایبر . واتساپ

یک اشتباه!

بعضی دوستان نظرشون اینه که ما از سلاح دشمن علیه خودش استفاده میکنیم.


خلاصه کنم !

واتس اپ و وایبر ? سلاح نیستن! بیسیم دشمن هستن!!!

سلاح اونه که از طریقش گلوله(محتوای ضد فرهنگی) به شما شلیک‌کنن!

 اما واتس اپ و وایبر هیچ محتوایی برای ما تولید نمیکنن و صرفا فضای تبادل اطلاعات و طرح های عملیاتی ما هستن!


اینها بیسیم دشمن توی دست ما هستن نه سلاح دشمن!

اگر وسط جنگ یکی از بیسیم های دشمن غنیمتی دست شما افتاد ? همه ی اطلاعات عملیاتتون رو روی بیسیم و فرکانس دشمن اعلام میکنید؟!!!!


کدوم افسری وسط جنگ نرم ? با بیسیمی که از دشمن به غنیمت گرفته و توسط دشمن لحظه به لحظه شنود میشه ? نیروها رو جلو میفرسته؟!!!

چه رسد به اینکه دشمن‌خودش بیاد و‌ بیسیمش رو دو دستی و رایگان ? بده به ما و ما هم ذوق زده بگیم آخ جون بچه ها بزنید بریم عملیات فرهنگی!!!


از سلاح دشمن شاید بشه علیه خودش استفاده کرد(که اونم بعیده!) اما استفاده از بیسیم دشمن یعنی خودکشی!!!

اونایی که توی دارو هم تحریممون کردن ? واقعا چرا دسترسی ما رو به پیام رسان رایگان "واتس اپ و وایبر" همچنان آزاد نگه داشتن؟؟؟!!!

خدا کنه کسی دیر متوجه نقشه های دشمن نشه...


استفتاء اول رو که عمومیت داره  درمورد نرم افزارهای اجتماعی ببینید تا برسیم به استفتاء دوم که در ادامه میخونید:

سوال اول:

مدتی قبل ، نرم افزار واتس اپ ، توسط یک صهیونیست به نام زاکربرگ به مبلغ نوزده و نیم میلیارد دلار خریداری شده. زاکربرگ ، همان مالک فیس بوک است و خود را یک آتئیست(بی خدا) میداند و توسط روزنامه ی صهیونیستی اورشلیم پست و بسیاری خبرگزاری های داخلی وخارجی، تأثیرگذارترین صهیونیست جهان معرفی شده و به سرعت در حال تبدیل شدن به ثروتمندترین فرد جهان است.

 

اصلی ترین راه کسب ثروت واتس اپ ، افزایش تعداد اعضا و در نتیجه افزایش ارزش سهام و اعتبار بانکی آن است و در عین حال ، اطلاعات اعضا مستقیما در اختیار دشمن درجه یک انقلاب قرار میگیرد و این اطلاعات هرچند ساده ، توسط موتورهای تحلیلگر امریکا و رژیم صهیونیستی تحلیل و ضمن فروش اطلاعات ، از آنها در تصمیم گیری علیه انقلاب ، بهره گیری میشود.

 

با توجه به موارد فوق که اسناد آن به صورت گسترده منتشر شده ، جویای نظر مبارک حضرتعالی "به صورت مشخص" درمورد دو سوال زیر هستیم:

 

1. با توجه به اینکه نرم افزارهای مشابه واتس اپ وجود دارد که منافع و هاست(مرکز ذخیره سازی اطلاعات) آنها مستقیما در اختیار صهیونیسم و امریکا نیست و میتوان از آنها برای تبلیغ شیعه و رسوایی صهیونیسم و استکبار بهره گرفت آیا همچنان میتوان از واتس آپ ، به بهانه ی ضربه زدن به دشمن با ابزار خودش ، استفاده کرد یا اینکه باید از یک نرم افزار جایگزین و غیر صهیونیستی استفاده کنیم؟

 

2. آیا سودمالی نرم افزار واتس اپ برای صهیونیستی که توسط رییس جمهور و مقامات امنیتی امریکا و نیز رژیم صهیونیستی از او تقدیر شده و شیمون پرز او را پسر خوب یهود خطاب میکند و تأثیرگذارترین صهیونیست جهان است و ""خود را آتئیست(بی خدا) میداند"" ، به تنهایی برای ترک این نرم افزار و استفاده از نرم افزار های مشابه و غیر صهیونیستی کافیست؟

با تشکر و آرزوی طول عمر با عزت شما

 

 

پاسخ:

 

به طور کلی استفاده از شبکه‌های اجتماعی و مانند آن اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد  """و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود"""   و یا خلاف قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی باشد جایز نیست. و تشخیص موضوع برعهده مکلف است.

 

لینک پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری

http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=istifta&mode=p

 

کد پیگیری سوال شرعی:

919a64661164e5ca

(این کد رو برای دیدن این سوال و جواب ، در بخش "پیگیری استفتائات" پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری ، وارد کنید)

منبع سوال زیر ? سایت رسمی دفتر نشر آثار رهبری هست.

 

و اما سوال دوم که مهم هم هست برای افراد محقق و منصف:


13. آیا نرم‌افزارها هم به‌مثابه کالا هستند و حکم خرید کالای ایرانی در اینجا هم وجود دارد؟

حکم خرید کالای دشمنان که به نحوی کمک به آنها محسوب می‌شود تحت عنوان «اعانه‌ی ظالم» شامل اینجا نیز می‌شود؛ یعنی ما با خریداری یک نرم‌افزار، خدماتی به آنها برسانیم یا به نحوی از این نرم‌افزارها استفاده کنیم که سودش به جیب آنها برود، مثل برخی برنامه‌ها که اصل ورود به آنها و تعداد استفاده‌کنندگان از آنها برای صاحبش مفید است، همین ورود به برنامه هم حرام میشود. بنابراین فرقی نمی‌کند که این کالا سخت‌افزار باشد یا نرم‌افزار و این توصیه‌‌ای که گفته‌اند اگر کالایی مشابه داخلی دارد، از کالای خارجی استفاده نکنید، شامل نرم‌افزارها هم می‌شود و باید از نرم‌افزار داخلی استفاده کنید.

http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=29126#13

توی استفتاء بالا اصل ورود به نرم افزاری که عضویت در اون و یا تعداد استفاده کنندگانش سود به دشمنان اسلام میرسونه رو حرام دونستن و دیگه مشروطش نکردن به نحوه ی استفاده از اون.

 

نکته مهم اینه که هیچ مرجعی با ذکر نام ? محصولات یه کمپانی رو حرام اعلام نمیکنه چون مالک اون کمپانی هر لحظه ممکنه تغییر کنه.

 

پس منتظر نباشیم رهبری دویست تا نرم افزار اجتماعی موجود توی ایران رو تک تک هر روز بررسی کنن و بگن فلان نرم افزار حرام و فلان نرم افزار حلال!!!

کار افسران جنگ نرم ? تبیین همین موضوعاته و وظیفه ی خودمون رو روی دوش رهبری نندازیم...


اما استفتاء هایی از این قبیل ، مطلق هستن و استثنا قائل نشدن. این دو تا استفتاء از رهبری رو هم بخونید:

 

 

 

خرید اجناس غربى 
258. اگر خرید کالاهاى وارداتى از کشورهاى غیراسلامى و استفاده از آنها باعث تقویت دولتهاى کافر و استعمارگر که دشمن اسلام و مسلمین هستند، شود و یا قدرت مالى آنها را براى هجوم به سرزمین‌هاى اسلامى یا مسلمین در سرتاسر عالم، تقویت نماید، واجب است که مسلمانان از خرید و """""بکارگیرى و استفاده"""" از آنها اجتناب کنند.

معامله با شرکت‌هاى صهیونیستى 
259. خرید و فروش هرگونه کالاى وارداتى از دولت غاصب اسرائیل حرام است و همچنین خرید و فروش هرگونه کالایى از شرکت‌هاى صهیونیستى و یا شرکت‌هایى که از سود حاصله کمک به دولت غاصب اسرائیل مى‌کنند حرام است.

http://www.leader.ir/tree/index.php?catid=122

توی این دو استفتاء هم مطلق گفتن هم خرید و فروش و هم """"به کارگیری و استفاده از کالای اسرائیلی و کالای کشورهای استعمارگر حرامه""". یعی نه تنها خرید و فروش ، بلکه استفاده و بکارگیری اونها هم حرامه. 

....................................................................................................

 

 

 

نکته ی پایانی:

 

توی استفتاء بالا گفتن اگر اصل ورود به نرم افزار یا تعداد استفاده‌کنندگان اون برای دشمنان اسلام سود داره ? همین ورود به برنامه هم حرام میشود.

حالا کسی میتونه بگه تعداد استفاده کنندگان و اصل ورود شما به برنامه ی واتس اپ برای دشمنان اسلام سودی نداره؟!!!

گفتن اصل ورود هم حرامه. نمیتونید بگید ما میریم توی واتس اپ که به دشمن ضربه بزنیم. چون اصلا مجاز به ورود به امثال واتس اپ نیستید...

 

تشخیص تکلیف هر کسی با خودشه. و تشخیص مصداق این استفتاء هم با خود مکلفه.

 

و هر کسی مسئول تصمیم و اعمال خودشه.

 

اما مواظب باشید دیگران به خاطر اعتماد به شما توی واتس اپ نمونده باشن چون توجیه خیلی ها برای استفاده از واتس اپ اینه که "اگر واتس اپ مشکلی داشت ، فلانی از اون استفاده نمیکرد!!!"



سه شنبه 94 اردیبهشت 29 توسط ali ahani | نظر بدهید

کمپین خروج از واتس آپ و وایبر

حکم واتس آپ(whatsap) و برنامه های مشابه آن(viberو...)
سلام

 

درکل هر برنامه ای که یکی از این چهار قاعده کلی در آن جاری باشد حرام است

به طور کلی استفاده از شبکه‌های اجتماعی و مانند آن اگر:    

حکم واتس آپ(whatsap) و برنامه های مشابه آن(viberو...)                          

1-مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده

2یا خوف ارتکاب گناه باشد

3-یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود

4-یا خلاف قوانین و مقررات نظام جمهوری اسلامی باشد جایز نیست.

 

               البته تشخیص آن برعهده مکلف(شخصی که استفاده میکند) است.

به نظر می آید که موجب تقویت دشمنان اسلان می شود

اما شواهد من باب واتس آپ و وایبر(در ادامه مطالعه بفرمایید)

 

چند لینک زیر منبع مطالب با سند هست لطفا اگر بدنبال حقیقت هستید مطالعه بفرمایید

+مهم : استفتاء از مقام معظم رهبری درمورد واتس اپ و...

+قابل توجه دوستانی که میخوان از ابزار صهیونیستی ، علیه صهیونیستها استفاده کنن!!!

+ارزش هر کابر واتس اپ برای زاکربرگ صهیونیست : 125666 تومان!!!

+فیلم جاسوسخانه ی واتس اپ

+خطر در کمین کاربران "واتس اپ"

+نرم افزاری برای شناخت نماینده ی صهیونیست ها در موبایل ما!

همگی این مطالب را در سایت(کمپین خروج از واتس آپ و وایبر) مطالعه کنید که فقط برای همین موضوع هست.



سه شنبه 94 اردیبهشت 29 توسط ali ahani | نظر بدهید

نتیجه توافق برد-برد


... از این اوباما با سوابق درخشان دروغگویی و عوامفریبی بعید نیست بخواد

سر دنیا رو شیره بماله!!!

sivmk3s_500.jpg



سه شنبه 94 اردیبهشت 29 توسط ali ahani | نظر بدهید

شمیم رحمان از یمن می آید

 

شمیم رحمان از یمن می آید
تأتینا رائحة الرحمن من الیمن

دم اویس است از قرن می آید
ویأتینا نفس أویس من القرن

رسد دوباره بانگ یا علی
یعلو نداء یا علی من جدید

یمن هماره بوده با علی
والیمن کان دائما مع علی

به اهل خیبر
إلی أهل الخیبر

بگو که دیگر
أخبرهم

مرگتان رسید
بأنه وصل یوم هلاککم

نور مصطفی دمید
قد شعّ نور المصطفی

شور حیدری رسید
قد بان حماسة حیدر

***

به خون نشسته دیده ها دوباره
العیون تذرف الدم مرة‌ أخری

که گشته بر پا کربلا دوباره
وتکررت واقعة کربلاء

رسد به گردون شعله های آه
وتعلو آهات الشعب الیمنی إلی السماء

نوای فریاد یا محمداه
ویعلو نداء یا محمداه

نگر تو اینک
أنظر أنت الآن

به حال امت
إلی أحوال الأمة

یا محمداه
فریاد یا محمداه

یا محمداه



سه شنبه 94 اردیبهشت 29 توسط ali ahani | نظر بدهید

چرا امام زمان (علیه السلام) در غیبت ­اند..?

جلسات خانواده آسمانی

جلسات خانواده آسمانی

عامل اصلی غیبت امام زمان (علیه السلام) خود مردم هستند. وقتی مردم پاکار شدند آن وقت دستور ظهور و فرج داده خواهد شد.استاد شجاعی عامل اصلی غیبت امام زمان (علیه السلام) را خود مردم معرفی می کنند و میفرمایند:

 همانطور که مرحوم خواجه در شرح تجرید در باب فلسفه غیبت فرمودند: «وَ غِیبَتُهُ مِنّا؛ غیبت امام زمان (علیه السلام) از ناحیه ماست». یعنی عامل اصلی­ غیبت حضرت، خود مردم هستند. راستی چرا اینگونه است؟

به تاریخ که نگاه می کنیم، می بینیم معصومین (علیهم­ السلام) در بین مردم بودند ولی اوضاع به طور طبیعی اینگونه گذشت که مردم از خودشان آن لیاقت و آمادگی کافی را برای حمایت از معصومین (علیهم ­السلام) نشان ندادند، به طوری که آنها به دست دشمنان یکی یکی کشته و به شهادت رسیدند. و تنها یک نفر از این شجره طیبه امامت و ولایت که خداوند او را هم مخفی کرده، باقی ماند؛ آن هم برای اینکه او کشته نشود، برای اینکه مردم یک زمانی سر عقل بیایند شعور و آگاهی و عقل کافی برای درک حضرت پیدا کنند و آنقدر آماده باشند که بتوانند از امام خودشان پاسداری و اطاعتش کنند و حاضر باشند به خاطرش فداکاری کنند.

 

در عصر غیبت مهم این است که هر وقت ما پاکار شدیم، حجت تمام است. و حتی هیچ مسئول مملکتی نمی تواند سر این قضیه کوتاه بیاید. باید مبارزه کند و نباید بایستید.

وقتی خداوند ببیند که مردم پای کار هستند دستور فرج و ظهور را خواهد داد. چیزی نمانده و تا پشت درها رفتیم. فقط باید یک مقدار این در را بکوبیم و فشار بیاوریم.

بزرگترین کاری که باید کنیم دعا، که خود امام زمان (علیه السلام) هم به تنگ آمده، خودش هم خسته است؛ چون هزار و چند سال زحمت، هزار و چند سال خون دل خورده. بنابراین باید تلاش کرد، باید گریه و ندبه کرد. از خدا خواست که راضی شود و آن لحظه تاریخی را برای همه ما برساند. پس اول دعا و بعد هم عمل.

امام صادق (علیه السلام) شرافتی را سر راه ما می گذارد و می فرماید: «مَن سَرَّهُ أن یَکونَ مِن أصحابِ القائِمِ ، فَلیَنتَظِر وَلیَعمَل بِالوَرَعِ ومَحاسِنِ الأَخلاقِ و هُوَ  مُنتَظِرٌ.... »

هر کس دوست دارد که از اصحاب امام زمان باشد باید منتظر بماند به ورع عمل کند (یعنی اهل تقوا و خداپرستی باشد) و به محاسن اخلاق عمل کند. همچین کسی منتظر حقیقی است. یعنی شبیه سازی خودت با امام زمان، یعنی رفتن به سمت خودسازی تا شبیه به امام زمان شوی. یعنی  وقتی امام زمان (علیه السلام) میاید دردت نیاید از اینکه امام یک احکامی می گوید و عمل کردن برایت سخت شود.، امام زمان منتظرانی می خواهد که وقتی امر فرمود پذیرش فرمان او برایش آسان است.

متاسفانه خیلی های از ماها دوست نداریم، اصلاً فکرش هم نمی کنیم، دغدغه اش را هم نداریم. درحالیکه دغدغه کارهای دیگری همچون دغدغه لیسانس گرفتن، دکترا گرفتن، دغدغه میز گرفتن، دغدغه مسائل زندگی، در رابطه با پیچ و خم مسائل زندگی را داریم.

وقتی با امام زمان فرق داشته باشیم، فاصله می گیریم؛ دچار بی تقوایی و فساد می شویم و نمی توانیم منتظر مصلح باشیم؛ چون اساساً با مصلح کاری نداریم و بدمان می آید یک کسی بخواهد بیاید ما را از این رفتارهایمان باز بدارد. و این جای تأسف دارد.

بنابراین زمانی می توانیم منتظر حقیقی باشیم که خودمان همان چیزی که امام می خواهد بیاید بگوید را عمل کنیم و آن موقع اطاعت از امام برایمان شیرین می شود. و عمل کردن به دستورات او برایمان سهل و آسان می شود. باید  به سمت خودسازی رفت و این دو کار که وظیفه ماست یعنی دعا و عمل را داشته باشیم تا انشاء الله حضرت ظهور کند.

 



سه شنبه 94 اردیبهشت 29 توسط ali ahani | نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز




 

  

 

 

 

 

 

 

کل بازدید : 131854
بازدید امروز :8
بازدید دیروز : 52
تعداد کل پست ها : 717

 

دانشنامه عاشورا

 

پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
قطره و دریا
شاید سخن حق
خورشید تابنده عشق
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
مکنون
عِــطـر ظــهــور
بنارانه
پژواک
شین مثل شعور
دلتنگ...
اهالی بصیرت
مهدی مشکات ـ شعرونظر
اجتماعی
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سرباز ولایت
حجت البالغه
قطره ای ازدریا
قافیه های سرگردان
سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام
حبیبی حسین
چشمـــه ســـار رحمــت
سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز)
هم رنگــــ ِ خـــیـــآل
ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی
بی سواد
بادصبا
آقاسیدبااجازه...
ما تا آخرایستاده ایم
شبکه ما
ابـــــــــــرار
اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
"یا صاحب الزمان"
صدای پای زندگی
.:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:.
کشاورزی درنگاه توسعه
سرباز کوثر
مشکات نور الله
مهدی یاران
چهارفصل
نقش برتر پارس
حقیقت
پاتوق دختر و پسرای ایرونی
عفاف و حجاب
  • صفحه اصلی
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • پیام رسان
  • مطالب پیشین
    آرشیو مطالب

    ویرایش
    وصیت شهدا
    وصیت شهدا
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :8
    بازدید دیروز :52
    کل بازدید :131854
    تعداد کل یاد داشت ها : 717
    آخرین بازدید : 04/1/20    ساعت : 1:11 ع
    درباره وبلاگ
    ویرایش
    لینک دوستان
    ویرایش
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :8
    بازدید دیروز :52
    کل بازدید :131854
    تعداد کل یاداشته ها : 717
    04/1/20
    1:11 ع

    کد ساعت

  • کاناپه
  • مشخصات مدیروبلاگ
     
      ali ahani[2]



    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     
    پیوند دوستان
     
    قطره و دریا شاید سخن حق خورشید تابنده عشق لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی) مکنون عِــطـر ظــهــور بنارانه پژواک شین مثل شعور دلتنگ... اهالی بصیرت مهدی مشکات ـ شعرونظر اجتماعی بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت حجت البالغه قطره ای ازدریا قافیه های سرگردان سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام حبیبی حسین چشمـــه ســـار رحمــت سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز) هم رنگــــ ِ خـــیـــآل ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی بی سواد بادصبا آقاسیدبااجازه... ما تا آخرایستاده ایم شبکه ما ابـــــــــــرار اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ "یا صاحب الزمان" صدای پای زندگی .:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:. کشاورزی درنگاه توسعه سرباز کوثر مشکات نور الله مهدی یاران چهارفصل نقش برتر پارس حقیقت پاتوق دختر و پسرای ایرونی عفاف و حجاب
    قالب وبلاگ
    طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز