سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سرباز حریم ولایت



سهم خواهی اصلاحات از دولت ...



سهم‌خواهی بیشتر در دولت و از میدان به در کردن رقبای ائتلافی در میان مدعیان حمایت از دولت افزایش یافته است. بهانه این سهم‌خواهی و تسویه‌ حساب‌های درون ائتلافی، متهم کردن مدیران به احمدی‌نژادی یا قالیبافی بودن آن هم پس از 2 سال رفتار بولدوزری علیه مدیران سابق در دولت و استانداری‌ها و فرمانداری‌هاست.
به گزارش تیک، همسو با سایت انتخاب، حسن صادقی از فعالان اصلاح‌طلب در حوزه کارگری می‌گوید: ادامه حضور وابستگان دولت‌های نهم و دهم در بدنه وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی باعث شد که دو سال پس از روی کار آمدن دولت حسن روحانی «همچنان نگاه مخاطبان این وزارتخانه با بدبینی همراه باشد.»
صادقی گفت: «البته این اشکال تنها در وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی نیست بلکه به جرات می‌توان گفت که در دولت یازدهم هنوز وابستگان دولت گذشته در بیشتر سمت‌های سازمانی حضور دارند.»
تیک می‌افزاید: از زمان تشکیل کابینه حسن روحانی، مسئله ادامه کار مدیران دوران محمود احمدی‌نژاد، به ویژه در وزارتخانه‌های کلیدی مانند وزارت کشور یکی از دغدغه‌های بخش بزرگی از حامیان او در جناح اصلاح‌طلبان بوده است. عبدالله ناصری، عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان چند روز پیش با اشاره به حضور گسترده وابستگان و حامیان احمدی‌نژاد در وزارت کشور، حمایت احتمالی از روحانی در انتخابات آینده ریاست جمهوری را متاثر از نحوه برگزاری انتخابات مجلس دهم عنوان کرد.
مدیرعامل خبرگزاری ایرنا در دوران اصلاحات گفت: «الان 76 درصد از نیروهای احمدی‌نژاد هنوز در دستگاه اجرایی وزارت کشور حضور دارند.»
علی‌محمد غریبانی، استاندار استان آذربایجان غربی در دو سال نخست دولت اول اصلاحات، آذرماه سال پیش، از مدیران دولتی انتقاد کرد که در دولت روحانی کار می‌کنند اما با او نیستند و «مدیران احمدی‌نژاد و محمدباقر قالیباف» شهردار تهران هستند.
یکی از صریح‌ترین انتقادها به ترکیب سازمانی وزارت کشور را معاون پارلمانی وزارتخانه در دولت اصلاحات کرده که می‌گوید، در دوران احمدی‌نژاد بیش از 80 درصد صندلی‌های وزارت کشور را نظامیان اشغال کردند و «این وضع همچنان پابرجاست». محمود میرلوحی، یک سال پیش در چنین روزهایی گفته بود: «هم‌اکنون نیروهای اصلاح‌طلب در برخی استان‌ها اجازه ندارند که جلسه‌ای برگزار کنند. در صورتی که مخالفان دولت می‌گویند دولت در دست اصلاح‌طلبان است.»
صادق زیباکلام، نیز در یادداشتی که 24 اردیبهشت در روزنامه «آرمان» منتشر شد از وزیر کشور انتقاد کرد و نوشت: «اگر قرار باشد نمایندگان اصولگرا همچنان از طریق بخشدار یا فرماندار رتق و فتق امور را در دست بگیرند، دود آن در چشم خود آقای روحانی خواهد رفت.»
یادآور می‌شود پیش از این دو طیف موسوم به اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا روحانی را به عبور از اصلاح‌طلبان و اصلاح‌طلبان را به عبور از اعتدال‌گرایان متهم کرده‌اند. اخیرا فیاض زاهد مدعی شد اعضای اصلی دولت روحانی، تکنوکرات‌هایی با خاستگاه اشرافیت هستند که هزینه‌ای پرداخت نکرده‌اند.



دوشنبه 94 اردیبهشت 28 توسط ali ahani | نظر بدهید

روند نزولی 16 ماهه بورس و نگرانی روزنامه حامی دولت


«سیاست‌های اقتصادی نادرست مدیران دولتی، موجب آشفتگی بازار بورس و سرمایه شده است.»
روزنامه اصلاح‌طلب اعتماد با درج این مطلب نوشت: صحبت‌های بسیاری درمورد ریزش بازار سهام وجود دارد، از حرکت عمدی دولت و خروج به یک‌باره حقوقی‌ها و همچنین ترکیدن حباب بورس تا اقدامات بانک مرکزی برای کنترل آن.


از منظر سیاست کلان اقتصادی دولت برای مهار بیماری رکود تورمی با علم به اینکه با کاهش قیمت نفت نقدینگی کافی ندارد و مردم از تورم لجام گسیخته خسته شده‌اند، هدف را برای کنترل تورم و حرکت به سوی رکود در پیش گرفت. در مدل‌های مشترک این حرکت، دولت باید نقدینگی را به هر شکل ممکن کنترل کند، باید به سمت آزادسازی قیمت‌ها و حذف سوبسیدها گام بردارد.


روزنامه حامی دولت افزود: حال با توجه به سیاست اقتصادی دولت، دماسنج اقتصاد که بازار سرمایه است دقیقاً به رفتار دولت واکنش نشان داده و حالت رکودی به خود گرفته است. البته این موضوع تنها مختص بازار سرمایه نبوده و تمامی بازارها منجمله ارز و مسکن نیز با کنترل و رکود همراه هستند. بازار سرمایه این روزها روند نزولی شدیدی به خود گرفته و تاب و توان را از سهامداران ربوده است. شرایط بازار از 16 ماه پیش روندی نزولی بوده و غالب نمادهای بازار با افت‌های سنگینی روبه‌رو شده‌اند. ارزش معاملات بازار به شدت افت کرده است و صحبت از سقف‌های قیمتی و گذشته نه‌چندان دور شاید این روزها به یک رویا شبیه باشد.


سهامدارانی که پس از اعلام موفقیت در مذاکرات و رفع موانع و مشکلات پیرامون پرونده هسته‌ای کشور با آغوش باز به کمک دولت آمده و سرمایه خود را برای درمان رکود به بازار پیشکش کردند با دست رد به سینه‌شان مواجه شدند.

درصورتی که این سرمایه می‌توانست پس از رفع تحریم‌ها ابزاری برای کمک به شرکت‌های داخلی برای بهینه‌سازی خطوط تولید و ورود تکنولوژی‌های جدید و پویاتر شدن اقتصاد کشور شود. تمامی کارشناسان و مدیران متفق‌القول بر این مسئله اذعان دارند که بانک‌ها با محدودیت پرداخت تسهیلات روبه‌رو هستند و این سرمایه مردمی می‌توانست شرکت‌ها را از حیث بروکراسی‌های اداری با بانک‌ها نجات دهد که متأسفانه با سیاست‌های نادرست، بازار سرمایه به جای جذب چنین پتانسیلی با فرار سرمایه روبه‌رو شد.


اعتماد تصریح می‌کند: جو بازار درحال حاضر با روند بی‌اعتمادی و سردرگمی روبه‌رو است و این معضل مانع از رشد بازار نیز شده و از طرفی مدیریت ناکارآمد سازمان و تصمیمات خلق‌الساعه مدیران نیز بر این جو بدبینی دامن زده است. فروش‌های سنگین حقوقی و عرضه‌های رگباری نمادهای تازه وارد به بازار سرمایه و برنامه‌های مدون سازمان برای کنترل روند صعودی و هیجانی بازار و بی برنامگی و عدم حمایت در روند نزولی، مشکلات سامانه معاملاتی سهامداران را با بهت و چرایی بی‌پاسخ رو به رو کرده است.


تشکیل صندوقی به نام توسعه که می‌توانست ابزار خوبی در جهت حمایت بازار در شرایط بحرانی و خاص باشد، عملاً ابزاری در جهت خلاف اصول و اهداف بازار سرمایه شده است. درصورتی که قایل بر این باشیم که تصمیمات این صندوق قبل از شروع بازار نشر پیدا نمی‌کند و رانتی وجود ندارد باز هم این صندوق بازار را به سمت نوسان‌گیری برده است.



دوشنبه 94 اردیبهشت 28 توسط ali ahani | نظر بدهید

چرا انصارالله یمن حمله نمیکند؟

چرا جنبش انقلابی انصارالله به حملات وحشیانه عربستان «پاسخی درخور» به گونه‌ای که بازدارنده باشد، نمی‌دهد؟ آیا این سبب تجری بیشتر رژیم متجاوز در حمله به مردم مظلوم یمن نمی‌شود؟ آیا این عدم واکنش متقابل این تلقی را ایجاد نمی‌کند که انصارالله دارای مشکل جدی در تسلیحات است؟ این سوالات در فضای ذهنی مردم منطقه به وجود آمده است. در این میان مردمی که شاهد فجایع ضدبشری رژیم بدوی آل‌سعود هستند، توقع جدی دارند که انصارالله ابتکار عمل را در تهاجمات نظامی بدست بگیرد. در پاسخ به این سوالات و نیز سوالات مشابه نکاتی قابل توجه وجود دارند:
1- پاسخ انصارالله به رژیم سعودی اگر در بالاترین سطح هم صورت گیرد در نهایت یک اقدام واکنشی است و بازی در میدانی است که دشمن آن را تنظیم کرده است براین اساس گروه‌های چریکی مشابه انصارالله هیچ‌گاه سطح عملیاتی خود را با عملیات آفندی دشمن تنظیم نکرده و خود به یک طراحی جدید استراتژیک روی می‌آورند به عنوان مثال در جریان جنگ 33 روزه که رژیم
صهیونیستی مناطق شیعه‌نشین لبنان در جنوب این کشور را زیر بمباران شدید قرار داده بود به گونه‌ای که در استان جنوبی صور رژیم سفاک اسرائیل آنقدر بمب و موشک شلیک کرده بود که تو گویی‌ آن را سه بار شخم زده باشد در آن مقطع حزب‌الله لبنان از این امکان برخوردار بود که دو شهر حساس رژیم متجاوز یعنی تل‌آویو و حیفا را زیر ضربات شدید موشکی خود قرار دهد اما حزب‌الله پاسخ حملات گسترده را بصورت محدود داد. شلیک حزب‌الله در آن زمان عمدتا بصورت سمبلیک و موردی بود. این شلیک‌ها کشتار وسیع نظامیان و یا شهروندان دشمن را مدنظر نداشت بلکه شکستن سیطره و پرستیژ دشمن مدنظر حزب‌الله بود.
حزب‌الله با شلیک دقیق چند موشک به سمت مرکز هدایت قطار شهری حیفا و انهدام آشیانه هواپیماهای نظامی دشمن در پایگاه هوایی صفد و یا با شلیک محدود چند موشک به تل‌آویو درصدد برمی‌آمد تا اجمالا به رژیم صهیونیستی توانایی خود در زدن نقاط حساس و برد موشک خود را گوشزد نماید.
حرکت چریکی همواره بر این مبنا استوار است که مشروعیت را از طرف مقابل بگیرد و امنیت روانی آن را برهم بزند به گونه‌ای که در هر لحظه در انتظار واکنش غیرقابل محاسبه نیروی چریک باقی بماند. در این میان جنبش انصارالله 48 روز پس از آغاز جنگ توانسته است علی‌رغم واکنش محدود، مشروعیت و امنیت خاطر رژیم سعودی را مخدوش گرداند.

2- در جنگ‌های چریکی، پارتیزانی و نامتقارن، نیروی مقاومت براساس «مدیریت صحنه» حرکت می‌کند. نیروی مقاومت، برخلاف ارتش کلاسیک در جهت توسعه میدان درگیری برنامه رزم خود را نمی‌چیند بلکه تلاش می‌کند تا با محدود نگه‌داشتن دامنه درگیری و در عین حال نقل و انتقال سریع در میدان محدود به دشمن ضربه‌های اساسی وارد نماید.

با نگاهی به محدوده جنگ 33 روزه لبنان و جنگهای غزه می‌توانیم از یک سو این استراتژی را در صحنه رزم مشاهده نمائیم و از سوی دیگر کارآمدی چنین استراتژی را هم تصدیق کنیم. در نقطه مقابل آن می‌توانیم مثال‌هایی هم درباره اقدامات آن دسته از گروههای نامتقارن که با گسترش دامنه درگیری شکست خورده‌اند را در محیط پیرامونی خود نشان بدهیم.

انصارالله در این جنگ، منطقه محدودی در شمال غرب صعده یعنی استان جیزان را منطقه عملیاتی خود قرار داد. در این محدوده تعداد تلفات نظامی که دشمن داد از تعداد افراد یمنی عضو تشکیلات انصارالله بیشتر بود.

3- در این جنگ انصارالله ناچار بود بین تمرکز بر پاکسازی داخل یمن از نیروهای وابسته به عربستان و تمرکز در پاسخ بر عملیات تجاوزکارانه دشمن، یکی را انتخاب نماید چرا که توزیع قدرت انصارالله در این صحنه هزینه‌های سنگینی را بر او تحمیل می‌کرد و باعث گسترش دامنه درگیری، شدت درگیری و طولانی شدن دوره درگیری می‌شد.

انصارالله در این صحنه هوشمندانه بر داخل تمرکز کرد و تنها بصورت نمونه و موردی وارد درگیری با  ارتش عربستان شد نتیجه کار جنبش انصار این بود که از یک سو جنگ خارجی را از یک منازعه پرشدت دو طرفه به یک منازعه کم شدت و یکجانبه تبدیل کرد. از این رهگذار، عربستان سعودی نتوانست مشروعیتی برای اقدامات خود بدست آورد. این رژیم اگرچه توانست به یک قطعنامه ضد یمنی 2216 دست پیدا کند اما در این تنها دستاورد سیاسی سعودی هم نشانی از مجوز حمله به یمن وجود نداشت از این رو بود که در طول دوره جنگ، عربستان دوبار ناچار به اعلام رویکرد عملیاتی جدید شد.
در این دوران منازعه اگرچه بی‌رحمانه بود اما دامنه آن محدود بود توزیع حجم عملیاتی عربستان در این دوران به حدود 5000 سورتی پرواز نظامی رسید. از سوی دیگر جنبش انقلابی انصارالله در این دوران با پاکسازی بخش اعظم جنوب- شامل 7 استان- از عوامل وابسته به عربستان، استراتژی رژیم سعودی در بازسازی سیطره گذشته بر یمن را با شکست کامل مواجه کرد.

این در حالی است که اگر انصارالله 1000 موشک به شهرهای عربستان شلیک می‌کرد - که خود نیازمند دقت شرعی بوده و با مانع دینی مواجه است- اما عوامل یمنی وابسته به عربستان موقعیت و مناصب خود را در یمن حفظ می‌کردند، برای عربستان کم ضررتر بود.
4- عربستان در این جنگ تلاش زیادی کرد تا به نام دفاع از سرزمین وحی و شهرهای مقدس مکه و مدینه و حرمین شریفین، یک جبهه ضد ایرانی و ضد یمنی را با مشارکت تعدادی از کشورهای عربی و اسلامی پدید آورد.
حمله موشکی انصارالله به شهرهای سعودی- بخصوص در هفته‌های اول- به حکام ریاض کمک می‌کرد تا این داعیه باطل را جامه حقیقت بپوشانند. خویشتنداری انصارالله و محدود نگه داشتن دامنه پاسخ مبنای حرکت رژیم متجاوز را بهم ریخت. 

در واقع آن هلوکاستی که رژیم سعودی برای آن تصویرسازی می‌کرد تا مشروعیتی برای حمله خود بدست آورد و پیرامون آن به یک جبهه منسجم ضدایرانی و ضدیمنی دست پیدا کند، عملا به وقوع نپیوست و فلسفه حرکت آل‌سعود باطل شد. اگر به اظهارات مقامات سعودی در اجلاس اخیر ریاض که با مشارکت افراد تبعیدی یمنی برگزار شد، نگاهی بیندازیم می‌بینیم که رژیم سعودی با اصرار زیاد تلاش می‌کند تا حمله به یمن را به درخواست منصور هادی معطوف کند و حال آنکه این رژیم در روزهای اول با این داعیه که حرمین شریفین در خطر بوده و امنیت عربستان و سایر دول عربی و اسلامی در معرض تهدید است، تهاجم نظامی را شروع کرد. ولی حالا از این شعارها فاصله گرفته و درصدد بر آمده است تا این تجاوز را به یک درخواست یمنی نسبت دهد. البته این هم دروغ‌ بزرگی است چرا که اگر منصور هادی درخواستی برای حمله ارائه کرده بود باید در روزهای اول جنگ در رسانه‌ها و یا مجامع حقوقی مطرح می‌شد. این در حالی است که به فرض درخواست هادی، مگر می‌توان با درخواست یک رئیس‌جمهور غیرقانونی و فراری به یک کشور حمله کرد. منصور اگر رئیس‌جمهور واقعی بود و به کل یمن هم حکومت می‌کرد و در عین حال از عربستان درخواست بمباران منازل و مساجد و بازارها و مدارس و... می‌کرد، دولت عربستان نمی‌توانست وارد عملیات نظامی علیه کشور همسایه خود شود. چه رسد به اینکه نه درخواستی بوده،نه منصور رئیس‌جمهور واقعی بوده و نه اساساً مشروعیتی برای چنین شقوقی قابل پذیرش است.
حرکت اولیه انصار و تمرکز روی دفاع داخلی مانع شکل‌گیری یک اتحاد نظامی با حضور کشورهایی نظیر پاکستان، ترکیه و مصر حول محور عربستان شد و اقدامات بعدی انصار در منطقه جیزان نیز به گونه‌ای طراحی شد که کشورهایی که در هفته اول جنگ و پس از پا پس کشیدن از مشارکت در عملیات ضد انصارالله، اعلام کردند در صورت حمله به عربستان از این کشور دفاع خواهند کرد و در کنار ارتش عربستان خواهند جنگید، عملا با وجود حملات پی در پی قبایل یمنی هوادار انصارالله به منطقه جیزان، کشورهایی نظیر پاکستان باز هم دست روی دست گذاشته و پشت آل‌سعود را خالی کردند.

5- اما به تعبیر ما «ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است». اگر امروز عربستان به دلیل اینکه از بالاترین حربه خود که هجمه نظامی و بمباران بوده  علیه یمن استفاده کرده و لذا حرف تازه‌ای برای گفتن ندارد، انصارالله به دلیل اینکه از حداقل حربه خویش یعنی پاسخ محدود و عشیره‌ای علیه عربستان استفاده کرده است، حرف زیادی برای گفتن دارد.
انصارالله اگرچه هنوز در صحنه داخلی یمن به انتهای عملیات پاکسازی نرسیده است و بخصوص مرکز استان پهناور «حضرموت» یعنی مکلا که در اشغال نیروهای جریان انصارالشریعه- شاخه یمنی القاعده- نیازمند طراحی عملیات جدید از سوی انصار می‌باشد، در عین حال می‌تواند بین عملیات پاکسازی حضرموت و تهاجم به مناطقی از عربستان یکی را انتخاب کند.
هم‌اینک انصارالله مطمئن است که آل‌سعود در این مواجهه نظامی تنها می‌باشد. انصار در دریا و زمین توانایی تلافی را دارد و البته می‌تواند دامنه و دایره و شدت آن را خود تعیین نماید.


سعدالله زارعی


دوشنبه 94 اردیبهشت 28 توسط ali ahani | نظر بدهید

اصلاحات را کارگزاران و هاشمی شروع کردند نه اصلاحطلبان

عضو مرکزیت حزب کارگزاران می‌گوید اصلاح‌طلبی نه در سال 76 بلکه از سال 73 و به واسطه هاشمی و کارگزاران شروع شد. عطریانفر همچنین مجلس ششم را مجلسی فاقد کمترین سود و دستاورد برای مردم دانست.

محمد عطریانفر در مصاحبه با روزنامه آرمان گفته است: آنچه به عنوان اصلاحات در سال‌های 76 و 80 رخ داد، حرکتی بود که تکیه‌گاه خود آنها از سال‌های 68 به بعد است. خیلی افراد می‌گویند تولد اصلاحات از سال 76 است، اما من این را قبول ندارم.
وی ادامه می‌دهد:  اگر منطق آقای هاشمی را تعقیب کنید می‌بینید منطق او یک منطق اصلاحی است و اساسا 76 محصول دوران قبل است. نمی‌خواهم صحبت حزبی کنم اما آنچه در سال 75 به عنوان مقدمه 76 رخ داد، تکیه‌گاه اصلی‌اش مجموعه تدابیر سیاسی بود که سال 73 در قالب هویت حزب کارگزاران آغاز شد و تمامی نهادهای پشتیبان در استان‌ها و شهرستان‌ها را همین تشکل فعال کرد و در خدمت منتخب مردم در سال 76 قرار داد.
وی با بیان اینکه «رفتار اعتدالی و عقلانی آقای روحانی ادامه همان روند است»،  درباره وزارت کشور گفت: اطلاعاتی  که از وزارت کشور به ما می‌رسد این است که آقای رحمانی فضلی به بیش از 80-70 درصد توقعات اصلاح‌طلبان پاسخ مثبت داده است. البته مواردی هم وجود داشته که صورت نگرفته بنابراین فکر می‌کنم کسانی که در مقوله اصلاح‌طلبی وزارت کشور را خوب بشناسند حتی در این نقطه هم ایراد چندانی نمی‌گیرند.
عطریانفر در ادامه این مصاحبه گفت: الان اصلاح‌طلبان به صورت جبهه‌ای با هم کار می‌کنند و در قبال تابلوی حزب فعالیت ندارند. آنها اندیشه‌های متکثری هستند که در بخش بزرگی با همدیگر، هم عقیده‌اند. وضعیت امروز ما با سال 73 مشابهت دارد. آن سال بعد از جنگ در آستانه انتخابات مجلس پدیده‌ای به نام کارگزاران شکل گرفت. کارگزاران یک حزب نبود، بیشتر شبیه به یک جنبش فکری بود. کارگزاران یک پروژه بود تا پروسه. این افراد می‌خواستند بگویند جنگ تمام شده و باید به سمت توسعه حرکت کنیم و دلیلی ندارد که نهادهای منتخب ما که نیازمند انتخابات است همیشه چهره‌های ثابت و تکراری باشند. آنها با این منطق ظاهر شدند و در سال‌های 76 و 78 دیدیم از دل این جنبش ملی اصلاح‌طلبی احزاب مختلف شکل گرفتند. همه این احزاب در سال 73 با آن نظریه همراه بودند و اجازه دادند این قضیه شکسته شود. الان به همان نقطه اولیه رسیده‌ایم و بنابراین با اندیشه اصلاح‌طلبی کار را پیش می‌بریم.
عضو کارگزاران در پاسخ این سوال که «چرا در پیش‌بینی‌تان برای انتخابات، مجلس ششم نیست که اکثریت اصلاح‌طلب بودند؟ می‌گوید: مجلس ششم مجلس شاخصی که ما بتوانیم چیزی را با آن بسنجیم نیست. مجلسی است که در طول حیات چهار ساله خودش دستاوردی که به نفع مردم داشته باشد نداشت. چرا که وقتی به عنوان یک قطعه در پازل قدرت قرار می‌گیرید باید تناسب خودتان را داشته باشید. بهترین شاهد این گفته رئیس اطلاحات است. او گفته بود: ما در طول فعالیت در دولت هفتم هیچ وقت با مجلس پنجم که به اصولگرایان تعلق داشت مشکلی نداشتیم و در مقابل با مجلس ششم که متعلق به خودمان بوده مشکلات زیادی داشتیم.


دوشنبه 94 اردیبهشت 28 توسط ali ahani | نظر بدهید

عجب موشیه این موشه !!

گفت: موشه یعلون وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفته است اگر لازم باشد در مقابل ایران تصمیمی مانند حمله به هیروشیما می‌گیریم!

گفتم: حیوونکی این موشه، غلط زیادی کرده است، ایران می‌تواند در فاصله کمتر از یک ساعت تل‌آویو و حیفا و... را با خاک یکسان کند و جیلیز و ویلیز صهیونیست‌های کودک‌کش را به آسمان برساند.
گفت: وقتی از آمریکا که پدرخوانده صهیونیست‌هاست هیچ غلطی ساخته نبوده، از این خاک بر سرها که تنها هنرشان شلیک به کودکان بی‌دفاع است، چه غلطی برمی‌آید؟
گفتم: اما، خودمونیم‌ها، جنگ با اسرائیل آرزوی مردم ایران را که ده‌ها سال بر زمین مانده بود برآورده خواهد کرد.
گفت: اسرائیلی‌ها عادت دارند لاف بزرگ بزنند و بعد به دریوزگی بیفتند.
گفتم: یارو بدجوری دچار اسهال و استفراغ شده بود، پرسیدند این چه حالی است؟ گفت؛ راستش قمپز درکرده بودم که می‌خواهم بیماری «پُست تراوماتیک استرس دیس اُردر» بگیرم ولی بعدا دیدم خیلی سخته، به همین اسهال و استفراغ راضی شدم!





دوشنبه 94 اردیبهشت 28 توسط ali ahani | نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز




 

  

 

 

 

 

 

 

کل بازدید : 132031
بازدید امروز :12
بازدید دیروز : 43
تعداد کل پست ها : 717

 

دانشنامه عاشورا

 

پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
قطره و دریا
شاید سخن حق
خورشید تابنده عشق
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
مکنون
عِــطـر ظــهــور
بنارانه
پژواک
شین مثل شعور
دلتنگ...
اهالی بصیرت
مهدی مشکات ـ شعرونظر
اجتماعی
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سرباز ولایت
حجت البالغه
قطره ای ازدریا
قافیه های سرگردان
سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام
حبیبی حسین
چشمـــه ســـار رحمــت
سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز)
هم رنگــــ ِ خـــیـــآل
ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی
بی سواد
بادصبا
آقاسیدبااجازه...
ما تا آخرایستاده ایم
شبکه ما
ابـــــــــــرار
اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
"یا صاحب الزمان"
صدای پای زندگی
.:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:.
کشاورزی درنگاه توسعه
سرباز کوثر
مشکات نور الله
مهدی یاران
چهارفصل
نقش برتر پارس
حقیقت
پاتوق دختر و پسرای ایرونی
عفاف و حجاب
  • صفحه اصلی
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • پیام رسان
  • مطالب پیشین
    آرشیو مطالب

    ویرایش
    وصیت شهدا
    وصیت شهدا
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :12
    بازدید دیروز :43
    کل بازدید :132031
    تعداد کل یاد داشت ها : 717
    آخرین بازدید : 04/2/1    ساعت : 3:58 ص
    درباره وبلاگ
    ویرایش
    لینک دوستان
    ویرایش
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :12
    بازدید دیروز :43
    کل بازدید :132031
    تعداد کل یاداشته ها : 717
    04/2/1
    3:58 ص

    کد ساعت

  • کاناپه
  • مشخصات مدیروبلاگ
     
      ali ahani[2]



    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     
    پیوند دوستان
     
    قطره و دریا شاید سخن حق خورشید تابنده عشق لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی) مکنون عِــطـر ظــهــور بنارانه پژواک شین مثل شعور دلتنگ... اهالی بصیرت مهدی مشکات ـ شعرونظر اجتماعی بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت حجت البالغه قطره ای ازدریا قافیه های سرگردان سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام حبیبی حسین چشمـــه ســـار رحمــت سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز) هم رنگــــ ِ خـــیـــآل ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی بی سواد بادصبا آقاسیدبااجازه... ما تا آخرایستاده ایم شبکه ما ابـــــــــــرار اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ "یا صاحب الزمان" صدای پای زندگی .:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:. کشاورزی درنگاه توسعه سرباز کوثر مشکات نور الله مهدی یاران چهارفصل نقش برتر پارس حقیقت پاتوق دختر و پسرای ایرونی عفاف و حجاب
    قالب وبلاگ
    طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز