سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سرباز حریم ولایت



بارزانی عامل تجزیه عراق ..

 

بارزانی ابزار دستی برای نئوکان های آمریکایی
 

گروه هایی که درک شان از منطقه مبتنی بر تئوری های نئومحافظه کارانه است و اگرچه اکنون در قدرت نیستند، اما آن قدرها هم از قدرت دور نیستند.

پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- سیدمحمداسلامی- مسعود بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق اکنون در اروپا به سر می برد. برخی کشورها از او به چشم رهبر یکی از قومیت های عراقی و برخی دیگر به چشم رهبر یک سرزمین در آستانه استقلال، استقبال کرده اند. 

این سفر دوره ای به اروپا پس از سفر او به آمریکا انجام شد. 

بارزانی در سفر به آمریکا صراحتا از تلاش برای استقلال کردستان عراق سخن گفت. موضوعی که دهه هاست در محافل سیاسی منطقه نقل زبان هاست اما هیچ گاه با اقبال عمومی مواجه نشده اما این بار شرایط گویی فرق کرده است. 

سفر بارزانی به آمریکا، اندکی پس از طرح اخیر کنگره آمریکا انجام شده است که در آن طرح کنگره منطقه کردستان عراق را یک کشور مستقل در نظر گرفته است. طرحی که با واکنش های تند در دولت مرکزی عراق اعم از سنی و شیعه روبرو شد.

بنابراین یکه تازی های مسعود بارزانی را باید پیامد چراغ سبز برخی نهادهای قدرت در آمریکا دانست. گروه هایی که درک شان از منطقه مبتنی بر تئوری های نئومحافظه کارانه است و اگرچه اکنون در قدرت نیستند، اما آن قدرها هم از قدرت دور نیستند. 

بارزانی اگرچه با انگیزه های شخصی به دنبال تجزیه عراق است اما در عمل اراده نئوکان های آمریکایى را نمایندگی می کند.



شنبه 94 اردیبهشت 26 توسط ali ahani | نظر بدهید

پاسخ سیاسی به تحریم اقتصادی ...!

با تحریم‌ِهای اقتصادی چه کار باید کرد؟/ روایتی جالب از حضور هیات روس در ایران پیرامون تحریم ها

پارس بررسی می کند:

با تحریم‌ِهای اقتصادی چه کار باید کرد؟/ روایتی جالب از حضور هیات روس در ایران پیرامون تحریم ها

 

شوربختانه آنکه نهادها و دستگاه‌های دولتی و حکومتی همچنان در حال اعلام مواضع و ارائه بیانیه‌های سیاسی هستند!

پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- تحریم‌های یک‌جانبه و ظالمانه علیه ایران، ماهیت اقتصادی دارد، بنابراین باید در واکنش به آن، اقدام اقتصادی کرد. پس واکنش‌های سیاسی و مانیفست در کردن‌های سیاسی که حضرات نمایندگان محترم مجلس و سایر مسئولین نظام بیان می‌کنند، چاره کار نیست.

این در حالی است که متاسفانه حتی حزب‌اللهی‌ترین مسئولین هم چنین نگاهی ندارند. به یکی از وزرای اقتصادی دولت قبل که دست بر قضا حزب‌اللهی هم بود گفتند که از فلان شرکت داخلی اگر حمایت کنید، هم حمایت از تولید داخلی است و هم‌اینکه در شرایط تحریم، هزینه‌ها را کاهش می‌دهد. آن وزیر محترم هم گفته بود که به آن شرکت محترم بفرمایید اول برود برچسب استاندارد جهانی بگیرد تا بعد!

از سویی دیگر، وقتی به موضع‌گیری‌های رهبر انقلاب نگاه می‌کنیم، می‌بینیم اکثر قریب به اتفاق مواضع و طرح‌هایی که در سال‌های اخیر در مواجهه با تحریم‌ها ارائه کرده‌اند، ماهیت اقتصادی دارد نه سیاسی. حمایت از تولید داخلی، ممنوع کردن ادارات دولتی در استفاده از کالای خارجی، پرهیز از خام‌فروشی نفت، اصلاح فرآیند الگوی مصرف خانوارها، و در یک کلام اعلام سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ، همگی ماهیت اقتصادی دارند. شوربختانه آنکه نهادها و دستگاه‌های دولتی و حکومتی همچنان در حال اعلام  مواضع و ارائه بیانیه‌های سیاسی هستند!

پی‌نوشت:
منقول است وقتی آمریکا و اتحادیه اروپا، به دلیل بحران اوکراین، روسیه را تحریم اقتصادی کردند، تیمی از روسیه به ایران آمد تا با تجربیات و راه‌کارهای ایران در مواجهه با تحریم‌ها آشنا شوند. جالب آنکه روس‌ها بسیاری از تجربیات ایران را که تنها در حد تئوری باقی مانده بود را در روسیه پیاده کردند و اتفاقا توانستند از حجم ضررها و ضربات تحریم‌ها بکاهند. 



شنبه 94 اردیبهشت 26 توسط ali ahani | نظر بدهید

امتیاز دهی به سبک شاهان قجری!

 

به مناسبت سالروز لغو امتیاز تنباکو/ امتیاز دهی به سبک شاهان قجری؛ تحریم به سبک ملی

جزئیات امتیاز چه بود؟

به مناسبت سالروز لغو امتیاز تنباکو/ ؛ تحریم به سبک ملی

 

آن‌ها شاید اولین آدم هایی بودند که به واسطه یک فتوای بهنگام، پروژه «تحریم از روبه رو» را پیاده کردند.

پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- تحریم تنباکو با فتوای مرجعیت دینی و پای کار آمدن مردم به یکی از اتفاقات بزرگ تاریخ ایران تبدیل شد چرا که به همه دنیا به خصوص خود ما ثابت کرد اگر عزممان را جزم کنیم می‌توانیم سرنوشت مان را در دست بگیریم و کارهای بزرگی انجام دهیم که انتظارش نمی‌رود. فردا 25 اردیبهشت، سالروز لغو این امتیاز در پی فتوای میرزای بزرگ شیرازی و تحریم تنباکو است و رشادت مردمی که حاضر نبودند زیر سلطه باشند و ذلت را تحمل کنند. به این مناسبت به ابعاد تاریخی ماجرا و درس‌های‌ بزرگی که می‌توان از آن آموخت پرداخته‌ایم.

 تنباکو

امتیاز دهی به سبک شاهان قجری؛ تحریم به سبک ملی
دوره قاجار، دوره طلایی استعمارگران بود. خروس قندی می‌دادند و طلا می‌گرفتند! به عبارت بهتر، سفر به فرنگ آن چنان آب از لب و لوچه ناصرالدین شاه و ایل و تبارش راه‌انداخته بود که حاضر بودند همه مملکت و بلکه ملت را دو دستی پیشکش کنند تا لیره بگیرند و یک تُک پای دیگر به یکی از بلاد فرنگ تشریف فرما شوند. از همین رو بود که اعلی حضرت همایونی، ناصرالدین شاه قاجار، وقتی پایش به فرنگ باز شد و چشمش به دیدار آب و رنگ دول مترقی روشن شد، به جای آن که راه پیشرفت بیاموزد و علم و صنعت بیاورد، سفرها و عیاشی‌ها چنان مزه‌ای‌ بر دهان همایونی اش(!)کرد که وقتی فرنگی ها- دولت بریتانیای آن موقع کبیر!- در ازای تنها 2 میلیون لیره رشوه کلیه‌امتیاز توتون و تنباکوی ایران را خواستند، بی معطلی قبول و امتیاز توتون و تنباکوی کل ایران را برای 50 سال دو دستی تقدیم آن‌ها کرد.

جزئیات امتیاز چه بود؟
با این رشوه ستانی میهن فروشانه که توسط ناصرالدین شاه، صدراعظم امین السطان و نایب السلطنه کامران میرزا، انجام شده بود، قراردادی تنظیم شد که به موجب آن کلیه معاملات خرید و فروش و صادرات تمام توتون و تنباکوی ایران به مدت 50 سال به ماژور تالبوت که از مشاوران و نزدیکان نخست وزیر انگلیس بود واگذار شد و دست ایرانی‌ها به طور کامل از توتون و تنباکوی خود کوتاه شد. آن هم تنها در ازای 2 میلیون لیره! تالبوت هم بلافاصله یعنی در1307 شمسی شرکت اش را تاسیس و کارمند و عمله از انگلیس روانه ایران کرد و شروع کرد به خریدن زمین برای ساخت شرکت هایش در شهرهای مختلف و تا تنور داغ بود نان امتیاز را چسباند. احتمالا در همین زمان، ناصرالدین شاه و همدستانش لیره‌ها را شمارش می‌کردند و نقشه سفرهای بعدی را می‌کشیدند.

مبارزه‌ای‌ برای میهن
در این زمانه، بیشتر مردم ایران به نحوی با کشت، مصرف یا تجارت توتون و تنباکو رابطه داشتند. این وضع نادیده گرفتنی نبود چرا که با این کار بخش عمده مردم ایران در نقاط مختلف ضربه جبران ناپذیری می‌دیدند؛ آن هم برای 50 سال. جالب بود که برای نخستین بار در تاریخ ایران، مردم آغازکننده حرکتی شدند که سرانجام آن برای خودشان هم قابل پیش بینی نبود. سیل نامه‌ها و درخواست‌ها و تلگرام‌ها از تهران و دیگر نقاط ایران از سوی مردم و روحانیون به سوی نجف که آن زمان محل حضور مرجع عالی قدر شیعه- آیت ا... میرزای شیرازی بود- سرازیر شد، که چه کنیم با این اتفاقی که افتاده و با این امتیاز خانمان برانداز؟ تا این زمان بخشی از مردم که مسئله تنباکو با زندگی و کار آن‌ها پیوند داشت وارد ماجرا شده بودند اما وقتی میرزای شیرازی وارد میدان شد آن عده هم که به طور مستقیم با این توتون و تنباکو سروکار نداشتند به دلیل عرق مذهبی، دینی و ورود مرجعیت شیعه به جریان، پای شان به مبارزه باز شد. میرزا هم وقتی از ماجرا آگاه شد، اول نامه‌ای‌ به شاه نوشت و خیلی نرم و مهربان نصیحتش کرد و به او هشدار داد و او را از دادن امتیازات بی شمار به انگلیسی‌ها منع کرد. در یکی از نامه نگاری‌ها آمده است: «نگذارید کارتان به آنجا بکشد که وقتی ملجا شوید و بخواهید دست توسل به دامن ملت بزنید، ملت را دیگر دامنی نمانده باشد. دولت اگر از عهده جواب بیرون نتواند آمد، ملت از جواب حسابی عاجز نیست.» این گونه بود که میرزا نقش تاریخی مردم را به خودشان و دولت مثلا فخیمه قاجار یادآوری کرد. اما شاه که سفرهای فرنگ هوش و حواسش را برده بود توجهی نکرد و آن زمان بود که میرزا آن فتوای تاریخی تکان دهنده و اثر گذار را صادر کرد. فتوایی که مسیر تاریخ ایران را به کلی تغییر داد: «امروز استفاده از توتون و تنباکو به هر نحو در حکم جنگ با امام زمان(عج) است.» همین فتوای کوتاه که به قول اعتماد السلطنه از سر نیزه دولت هم کاری تر بود، جنبش مردمی ایران زمین را رقم زد.

 تنباکو2

یا قلیان بکش، یا از تهران برو!
دیگر اندک اندک همه شهرهای ایران درگیر شده بودند. در شیراز مردم به رهبری سید علی اکبر فال اسیری، داماد میرزا، در تبریز به رهبری میرزا جواد آقا مجتهد تبریزی و در اصفهان هم به رهبری سه تن از علمای شیعه وارد میدان شدند. از هر سوی صدای شکسته شدن قلیان‌ها به گوش می‌رسید و بوی سوزاندن توتون‌ها و تنباکوها به مشام می‌آمد. حتی این غائله تا اندرونی ناصرالدین شاه کشیده شد و به حرمسرای همایونی هم رخنه کرد. وقتی فتوا به تهران رسید، شاه از میرزا حسن آشتیانی خواست که یا روی منبر قلیان بکشد- برای شکستن حرمت فتوا- و یا از تهران خارج شود. میرزای آشتیانی هم گزینه دوم را برگزید. اما آتش نه به جان توتون و تنباکوی قلیان‌ها که به جان مردم افتاده بود. ارگ سلطنتی محاصره شد و عده‌ای‌ در درگیری کشته شدند و حکومت به ناچار تبعید میرزای آشتیانی را لغو کرد. این نخستین پیروزی نهضت بود. مردمی که تا به حال استبداد پا روی حلقوم شان گذاشته بود، کم کم می‌فهمیدند که می‌شود قد علم کرد و حق را خواست. می‌شود به جای این که دشمن ما را تحریم کند و فشار بیاورد ما او را تحریم کنیم و فشار بیاوریم. بعد از آن بود که مخالفان رژی، جسورتر شدند و شاه را تهدید کردند. حتی چند اعلامیه هم چسباندند به دیوارهای شمس العماره، درست بیخ گوش شاه.

ترک عادت 500 ساله!
ترس افتاده بود در جان حکومت و البته خارجی ها. می‌گویند سفیر روس برای این که آبی بریزد روی آتش، تجار خارجی را دعوت کرد و ترساند و گفت: «... اگر این مرد مسلم القول بنویسد که تمامی امتعه و اجناس از فرنگستان حمل و نقل به ایران می‌شود حالش همین است و استعمالش روا نیست بلکه مایحتاج مسلمانان باید از داخل فراهم شود شماره گرفته‌اید که چندین باب بزرگ از تجارت تمامی دول اروپا از این رهگذر مسدود خواهد شد...؟»

 تنباکو1

اولین شکست استبداد
کار که بالا گرفت، زنان هم با همان چادر و چاقچورهای قجری دسته دسته به خانه میرزای آشتیانی سرازیر شدند. می‌گفتند: «ای خدا! می‌خواهند دین ما را ببرند، علمای ما را بیرون کنند تا فردا عقد ما را فرنگیان ببندند، اموات ما را فرنگیان دفن کنند و بر جنازه ما فرنگیان نماز بخوانند! اگر مردان ما مانند زنان در خانه بنشینند، ما زنان جامه مردان می‌پوشیم و حق خود را از دست نمی‌دهیم. ما اجرای حکم خدا را می‌خواهیم.» همه این فریادها که بهانه اش تنباکو بود، ریشه در جای دیگری داشت. زخم استبداد چرکین شده بود و ظلم استعمار از حد گذشته بود و مردم جان بر لب بودند. این فریادها، فریاد ضد استبداد و استعمار مردم ایران بود. همت مردم و شجاعت مرجع شیعه آیت ا... میرزای شیرازی و شجاعت رهبران روحانی نهضت در شهرهای مختلف ایران، تیر خلاص را زد و استبداد، اولین سر تعظیم خود را در برابر مردم و روحانیت پایین آورد و در 4 جمادی الثانی 1309 امتیاز ننگین رژی لغو شد. مورخان می‌نویسند: «تاریخ مداخله توده‌های‌ مردم در صحنه سیاست ایران با تحریم تنباکو و به تبعیت از فرمان میرزای شیرازی آغاز شد.» با عقب نشینی استبدادی که شکست ناپذیر به نظر می‌آمد مردم دریافتند پیروزی در حضور آن‌ها در صحنه است. درک این جریان بود که ملت ایران را به انقلاب‌های‌ بزرگ تر آینده رهنمون کرد؛ انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی.

تحریم می‌کند، تحریم می‌کنند، تحریم می‌کنیم!
رابطه، چه با دوست باشد و چه دشمن، یک فرآیند دو سویه است. اگر بنشینی که طرف مقابل برایت تعیین تکلیف کند و تصمیم بگیرد و تو تصمیم‌ها را بپذیری و اجرا کنی این می‌شود بخشی از خلق و خویت.

دیگر باید همیشه منتظر بمانی تا یک نفر پیدا شود به تو بگوید که چه کنی؛ مثلا این جا بلند شو فریاد بزن، آن جا بنشین و مسامحه کن. آن وقت در گستره‌ای‌ بزرگ تر هم نمی‌توانی خودت تصمیم بگیری که چه باید بکنی.

بعضی وقت‌ها باید این رفتار را کنار گذاشت و بلند شد و تصمیم‌های‌ مهم گرفت. درست مثل مردمی که در اوج استبداد ناصری در زمان امتیاز دهی به خارجی ها، برخاستند. آن‌ها شاید اولین آدم هایی بودند که به واسطه یک فتوای بهنگام، پروژه «تحریم از روبه رو» را پیاده کردند.

یعنی می‌شود در ظاهر در موضع ضعف بود، اما با نیروی قویِ مردمی دشمن را آن چنان تحت فشار قرار داد که در اوج خودبزرگ بینی از عرش فرو افتد و در مقابل قدرت مردمی سر خم کند.

این بار مردم رسیدگی کنند... زمانه ما هم زمانه پیچ‌های‌ مهم تاریخی است، ما در موقعیتی هستیم که خودمان خبر نداریم. می‌توانیم کارهایی بکنیم که خودمان از آن بی خبریم. آن قدر که در این سال‌ها بخشنامه‌ای‌ و دستورالعملی کار کرده‌ایم.

منتظریم باز هم یک بخشنامه برسد تا تکلیف ما را مشخص کند. در حالی که فراموش کرده‌ایم که قدرت اصلی، ما هستیم. گاهی قدرت اصلی می‌شود همان فتوای تاریخی و مسیر تاریخ یک جامعه را به کلی تغییر می‌دهد.

و گاهی هم می‌شود یک حرکت مردمی خودجوش. کالای چینی و قاچاق، مملکت را برداشته، مسئولان لطفا رسیدگی کنند! و وقتی مسئولان رسیدگی نمی‌کنند و بارها دیده‌ایم که به دلایل مختلف یا بهانه‌های‌ متعدد این کار را نکرده‌اند یا نتوانسته‌اند ما تنها کاری که کرده‌ایم نق زدن بوده است. انگار که ما هیچ جای این معادله نیستیم. در حالی که خودمان می‌توانیم دست اندرکار باشیم.

وقتی کالای خوراکی و غیر خوراکی یا خدمات خاصی گران می‌شود، وقتی کالایی غیرقانونی به بازار می‌آید، وقتی برای مان روشن می‌شود که فلان کالا یک کالای صهیونیستی است و.... تحریم کردن آن جنس، آن کالا و آن سفرها حربه‌ای‌ منطقی و تاثیرگذار است.

اگر آن جنس گران شده بماند روی دست فروشندگان و دلال ها، و آن کالای قاچاق شده توی انبارها خاک بخورد و آن کشور‌های‌ معلوم الحال که در بازار اقتصادی دنیا سودهای کلان از خریدها یا سفرهای ما می‌برند و دندان شان تیزتر می‌شود و روی  شان بیشتر، در اثر تحریم‌های‌ ما دچار ضربه‌های‌ هولناک شوند، جای ما در صفحه جهانی برای همه مشخص خواهد شد.

دیر یا زود باید کلنگ این پروژه تحریم از رو به رو را با دست ‌های خودمان بزنیم و دیگر به‌امید کسی نباشیم. وقتی در جاهایی از تاریخ توانسته ایم استبداد و استعمار کهن را وادار به کرنش کنیم حتما خواهیم توانست به استعمار جدید هم ضربه‌های‌ جبران ناپذیر بزنیم.

 



شنبه 94 اردیبهشت 26 توسط ali ahani | نظر بدهید

برباد دادن دستاوردهای ضرغامی

اقدامات عجیب و خلق الساعه معاون سیما/ برباد دادن دستاوردهای ضرغامی

مدیران جدید تلویزیون مذاکراتی را با مدیران ارشد برخی شبکه‌ها، برای حذف شبکه پویا و راه اندازی شبکه کودک به جای این شبکه انجام دادند

پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- رامین سفری -انیمیشن، نمایشِ سریع، زیبا و پیوسته تصاویری از اثرِ هنری دوبعدی یا سه‌بعدی با موقعیت و مدل‌های واقعی، برای ایجاد توهم حرکت است؛ توهم شیرینی که ذهن مخاطب مخصوصا کودکان را به خود جلب می‌کند. پخش مستمر این هنر در ایران و در رسانه ملی از تیر ماه سال 91 و با راه‌اندازی «شبکه پویا» آغاز شد و براساس آمارهای سازمان صداوسیما و در زمان کوتاهِ ورود خود با 30 درصد مخاطب، کار خود را آغاز کند. 

این شبکه در سال 92 و پس از یکسال فعالیت با 68 درصد مخاطب و 91 درصد رضایت از شبکه‌های موفق رسانه ملی محسوب شد و در حدی پیشرفت داشت که این شبکه نسبت به سایر شبکه‌های سیما حتی از برخی شبکه‌های سراسری پیشی گرفت و در سال 93 با 78 درصد مخاطب و با 92 درصد رضایت رکورد زد. رضایت از شبکه پویا همچنان در بین مخاطبان این شبکه وجود داشت تا زمان روی کار آمدن علی‌اصغر پورمحمدی، معاون سیما که در اقدامی عجیب در گام اول با جابه‌جایی حسین ساری به شبکه آموزش و جایگزینی علی بخشی‌زاده به عنوان مدیر شبکه پویا و سپس خروج بخشی‌زاده از این شبکه تخصصی، آن را بدون مدیریت‌‌ رها کرد.  

آمار مخاطبان حکایت از آن دارد که راه‌اندازی شبکه‌ پویا یکی از اقدامات مؤثر دوران ریاست عزت‌الله ضرغامی در رسانه ملی بوده است اما مدیران جدید تلویزیون مذاکراتی را با مدیران ارشد برخی شبکه‌ها، برای حذف شبکه پویا و راه اندازی شبکه کودک به جای این شبکه انجام دادند که با مخالفت آنها همراه شدند. زیرا آنها راه‌اندازی شبکه کودک را به عنوان شبکه‌ای مجزا و مستقل صحیح و منطقی تلقی می‌کردند و نقطه قوتی برای دیده شدن و تربیت مخاطبان کودک و نوجوان می‌دانستند اما با حذف شبکه پویا موافق نبودند. از سوی دیگر این مخالفت‌ مدیران باعث ورود و ظهور محمد سرشار، نامی جدید در رسانه ملی شد که حداقل در عرصه رسانه‌های تصویری، سابقه‌ای ندارد. به نظر می‌آید که در حال حاضر زمان آزمون و خطای شبکه‌ای دیگر با ویژگی‌های کودک نیست که با حذف یک شبکه موفق، شبکه‌ای را که آینده آن مشخص نیست به جای آن راه‌اندازی کنند. 

صرف نظر از اینکه مدیر منتخب معاونت سیمای رسانه ملی از تجربه و تخصص لازم برای ایجاد و هدایت شبکه تخصصی کودک که باید کودک تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی را تربیت و هدایت کند، برخوردار هست یا نیست؛ هم اکنون این سؤال در ذهن مخاطبان به وجود آمده است که آیا در جمهوری اسلامی ایران و در شرایط کنونی که کشورهای غربی با راه‌اندازی شبکه‌های کارتون و انیمیشن فارسی زبان در عرصه جنگ نرم و رویارویی با نظام مقدس اسلامی قرار دارند، نیازی به شبکه انیمیشن پویا که در چند سال حضور خود نیز موفق ظاهر شده بود، نیست؟ آیا نباید شبکه نوپای کودک در کانال مستقل دیگری راه‌اندازی شود؟



شنبه 94 اردیبهشت 26 توسط ali ahani | نظر بدهید

آقای ظریف توجه کنید

آقای ظریف وزیر امور خارجه. آیا ادبیات اماممان پیر جماران را می شناسید. ادبیات رهبرمان سید علی ؟ ادبیات ملت غیورمان؟

خود را به آب و آتش نزنید تا رضایت خائنان به این مملکت را جلب کنید به خیال اینکه آرامش و آسایش را برای ملت زجر دیده از ظلم آنها را به ارمغان بیاورید.

آمریکا . صهیونیستها و دیگر اذناب آنها در منطقه کی بر سر قول خود بوده اند....

تاریخ گواه است....

اندکی به تاریخ گذشته ایران تأمل کنید...

از راه امام و رهبرو ملت شهدت طلب و غیور ایران خارج  نشوید...

این سخن از شهید بهشتی در گوش زمان هنوز زمزمه می کند....

(( آقای ریگان بشنو ، این فریاد خشمگینانه ملت ما را ببین آیا می شنوی این ملت امروز هم با همان


خروش آغاز انقلاب و با همان قهرمانی فریاد دارد


که مرگ بر آمریکا و مرگ بر سازش کار.))

 



جمعه 94 اردیبهشت 25 توسط ali ahani | نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز




 

  

 

 

 

 

 

 

کل بازدید : 132038
بازدید امروز :19
بازدید دیروز : 43
تعداد کل پست ها : 717

 

دانشنامه عاشورا

 

پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
قطره و دریا
شاید سخن حق
خورشید تابنده عشق
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
مکنون
عِــطـر ظــهــور
بنارانه
پژواک
شین مثل شعور
دلتنگ...
اهالی بصیرت
مهدی مشکات ـ شعرونظر
اجتماعی
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سرباز ولایت
حجت البالغه
قطره ای ازدریا
قافیه های سرگردان
سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام
حبیبی حسین
چشمـــه ســـار رحمــت
سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز)
هم رنگــــ ِ خـــیـــآل
ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی
بی سواد
بادصبا
آقاسیدبااجازه...
ما تا آخرایستاده ایم
شبکه ما
ابـــــــــــرار
اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
"یا صاحب الزمان"
صدای پای زندگی
.:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:.
کشاورزی درنگاه توسعه
سرباز کوثر
مشکات نور الله
مهدی یاران
چهارفصل
نقش برتر پارس
حقیقت
پاتوق دختر و پسرای ایرونی
عفاف و حجاب
  • صفحه اصلی
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • پیام رسان
  • مطالب پیشین
    آرشیو مطالب

    ویرایش
    وصیت شهدا
    وصیت شهدا
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :19
    بازدید دیروز :43
    کل بازدید :132038
    تعداد کل یاد داشت ها : 717
    آخرین بازدید : 04/2/1    ساعت : 10:39 ع
    درباره وبلاگ
    ویرایش
    لینک دوستان
    ویرایش
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :19
    بازدید دیروز :43
    کل بازدید :132038
    تعداد کل یاداشته ها : 717
    04/2/1
    10:39 ع

    کد ساعت

  • کاناپه
  • مشخصات مدیروبلاگ
     
      ali ahani[2]



    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     
    پیوند دوستان
     
    قطره و دریا شاید سخن حق خورشید تابنده عشق لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی) مکنون عِــطـر ظــهــور بنارانه پژواک شین مثل شعور دلتنگ... اهالی بصیرت مهدی مشکات ـ شعرونظر اجتماعی بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت حجت البالغه قطره ای ازدریا قافیه های سرگردان سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام حبیبی حسین چشمـــه ســـار رحمــت سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز) هم رنگــــ ِ خـــیـــآل ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی بی سواد بادصبا آقاسیدبااجازه... ما تا آخرایستاده ایم شبکه ما ابـــــــــــرار اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ "یا صاحب الزمان" صدای پای زندگی .:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:. کشاورزی درنگاه توسعه سرباز کوثر مشکات نور الله مهدی یاران چهارفصل نقش برتر پارس حقیقت پاتوق دختر و پسرای ایرونی عفاف و حجاب
    قالب وبلاگ
    طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز