سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سرباز حریم ولایت



درد نان ...!

زیباکلام درد نان دارد نه محیط زیست


 

حقوق و خرج و مخارج آن همه استودیو، کارمند، مجری، خبرنگار و... چه میزان است و از کدام منبع تأمین می‌گردد؟

پایگاه خبری تحلیلی «پارس»- علیرضا جلولی- هفته گذشته یک کلیپ ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن صادق زیباکلام در مناظره ای، از بودجه 6000 میلیارد تومانی نهادهای فرهنگی جمهوری اسلامی که در خصوص عفاف و حجاب فعالیت دارند در برابر بودجه 174 میلیارد تومانی سازمان حفاظت محیط زیست انتقاد کرده بود.

اگرچه به شخصه صادق زیباکلام را به خاطر نظراتی همچون افتخار به سلطنت رضاخان و به رسمت شناختن اسرائیل و...، یک دلقک سیاسی بیش نمی‌دانم و پاسخ گفتن به سخنان او را اتلاف وقت می‌دانم اما گویا گاهی گریزی نیست.

اولا اگرچه به نظر می‌رسد مقایسه محیط زیست و عفت عمومی یک فرافکنی سیاسی است اما از یک منظر اتفاقا دقیقا مقایسه درستی است. حکومت اسلامی وظیفه دارد محیط زیست مسلمانان را پاک و عفیف و عاری از مظاهر فساد و فحشا کند همچنان که وظیفه دارد جنگل و دریا و هوا و خاک و تالاب و رودخانه را نیز پاک و عاری از آلودگی کند. هر دوی اینها محیط زیست انسان است.

یکی محیط فرهنگی و اجتماعی است و یکی محیط طبیعی و زیستی. مگر می‌شود گفت جنگل و دریا و رودخانه محیط زیست انسان است و خیابان و سینما و معابر و اماکن عمومی محیط زیست انسان نیست؟ شاید اهمیت محیط فرهنگی اجتماعی به جهت اینکه انسان بیشتر در این اماکن زیست می‌کند بیشتر از محیط طبیعی و زیستی هم باشد که انسان کمتر در این مکان‌ها زندگی می‌کند. لذا بودجه نهادهای فرهنگی و بودجه سازمان محیط زیست، هر دو برای رفع هر نوع آلودگی از محیط زندگی (فرهنگی و طبیعی) شهروند مسلمان طراحی شده است.

ثانیا جامعه ایران به صورت شبانه روز از طریق ده‌ها و بلکه صدها ماهواره فارسی زبان بیگانه بمباران فرهنگی می‌شود. شبکه‌هایی که 24 ساعته فیلم و سریال با محتوای خیانت، فرار از ازدواج، خانواده زدایی، همجنسبازی و... پخش می‌کنند و بعید می‌دانم آقای زیباکلام حاضر باشند فرزندان و نوه‌هایشان پای چنین سریال‌هایی تربیت شوند. 

آیا زیباکلام به این فکر می‌کند که بودجه تولید و دوبله این حجم بالا از محتوای تصویری و پخش ماهواره‌ای رایگان و شبانه روزی آنها چه میزان است و از کجا تأمین می‌شود؟ حقوق و خرج و مخارج آن همه استودیو، کارمند، مجری، خبرنگار و... چه میزان است و از کدام منبع تأمین می‌گردد؟ 

پس جامعه ایران یک جامعه بی رقیب در دنیا نیست و اتفاقا رقبای بسیار سرسخت و پولداری دارد. عقل سلیم می‌گوید برای مصون نگاه داشتن این محیط فرهنگی جامعه از فرهنگ فاسد مهاجم، باید خرج کرد. همچنان که برای مصون نگاه داشتن ضلع غربی کشور از ریزگردها، بلافاصله بودجه تدارک دیده و ابلاغ شد. پس وقتی برای یک محیط، دشمن خارجی وجود داشته باشد، خودبخود بودجه مقابله با تهدید بیرونی افزایش می‌یابد.


ثالثا اگرچه مشکل حجاب در خود موضوع پوشش قابل حل نیست و از جای دیگری سرچشمه می‌گیرد که جای طرح آن اینجا نیست اما انصاف حکم می‌کند که موافقت خودم را با این قسمت از حرف‌های زیباکلام خطاب به طرف مقابل در مناظره اعلام نمایم که چرا انصار حزب الله از نهادهایی مانند صداوسیما و شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان تبلیغات اسلامی و... مطالبه عملکردشان در خصوص عفاف و حجاب را نمی‌کند؟ اینکه سالانه هزاران میلیارد تومان خرج نهادهایی به اسم فرهنگ می‌شود و وضع جامعه اینگونه است،

خود جای تأسف عمیق دارد و این نوشته به هیچ وجه در مقام دفاع از عملکرد منفعلانه دستگاه‌های فرهنگی جمهوری اسلامی نیست و اتفاقا بسیاری از آنها را قسمتی از مشکل می‌دانم نه بخشی از راه حل که انصار حزب الله یکی از آنهاست. همچنان که عملکرد سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص بنزین داخلی، ریزگردها، مجوز شکار پرندگان واگذاری منطقه آشوراده و... غیرقابل دفاع است.

رابعا اینکه استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران که قائدتا ماهانه بالغ بر 10 میلیون تومان حقوق دریافت می‌کند و وظیفه او این است که باید علوم انسانی را از مسیر فرسوده و عقب مانده ترجمه‌ تسمه نقاله‌ای به تولید نظریه‌های نوین بومی و کارامد تبدیل کند و متأسفانه بعد از سه دهه فعالیت در این عرصه حتی یک نظریه آبکی هم ندارد، برای هر جلسه مناظره قبل از هر چیز بالغ بر چند صد هزار تومان پول شرکت در مناظره را طلب می‌کند و سپس می‌آید سنگ محیط زیست را به سینه می‌زند و از تعداد زیاد هلی کوپترهای نظامی انتقاد می‌کند، اینها برمی‌گردد به همان درد اصلی زیباکلام. واسه نونه واسه نونه!

 



پنج شنبه 94 اردیبهشت 24 توسط ali ahani | نظر بدهید

بابک زنجانی قلابی !


وزارت نفت فضاسازی برخی نشریات زنجیره‌ای مبنی بر پیدا شدن بابک زنجانی دوم را تکذیب کرد.
برخی نشریات زنجیره‌ای نظیر آرمان در تیترهای اول و اصلی خود برای کاسبکاری‌های همیشگی نوشته بودند «بابک زنجانی دوم پیدا شد» اما مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران با انتقاد از ادعای ظهور بابک زنجانی دوم گفت: وجود واسطه در خرید نفت امارات از ایران صحت ندارد.
به گزارش ایرنا، سید محسن قمصری مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت ایران درباره فروش میعانات گازی به امارات و نحوه دریافت پول از این شیخ‌نشین، گفت: قرارداد ما با امارات متحده عربی مستقیم بوده اما به دلیل تحریم‌ها، این کشور حاشیه خلیج فارس تا پایان سال 2013 میلادی نمی‌توانست پول محموله‌های نفتی را مرتب پرداخت کند.
روابط عمومی وزارت نفت به نقل از قمصری اعلام کرد: از ابتدای سال 2014 با تمهیداتی که اندیشیده شده پول‌ها در حال دریافت بوده و بدهی پیشین دیگری به این مبلغ اضافه نشده است.
قمصری پیش از این در خصوص این موضوع گفته بود: عملکرد این شرکت و مالک آن شبیه عملکرد بابک زنجانی نبوده است. دلیل این امر آن است که ما با این شرکت در سال 2014 همکاری را ادامه دادیم و 3 میلیارد دلار از آنها پول گرفتیم اما روش پرداخت و عملیات را تغییر دادیم به گونه‌ای که میعانات گازی از ایران می‌برد و پول آن را تحویل می‌دهد و فقط بدهی قبلی آن باقی مانده است.



پنج شنبه 94 اردیبهشت 24 توسط ali ahani | نظر بدهید

استارت زودهنگام عبور از اعتدال !

روزنامه نزدیک به خانواده هاشمی نسبت به عبور اصلاح‌طلبان از روحانی هشدار داد.
روزنامه آرمان در گزارشی با عنوان «اشتباه 84 برای اصلاح‌طلبان در حال تکرار شدن است؛  عبور از روحانی» نوشت: در نگاه مخالفان در دهه 70، هاشمی به عالیجنابی بدل شده بود که نمی‌توانست خواسته‌های مردم را پیش ببرد. نتیجه انتخابات دوم خرداد 76 با 20 میلیون رای کاملا به سود گفتمان نوظهور اصلاح‌طلب شده بود.
این روزنامه می‌افزاید: هشت سال از روی کار آمدن اصلاحات گذشته بود و دولت باید مثل افرادی که دو سال قبل از پارلمان خداحافظی کرده بودند، دفتر و دستک خود را واگذار می‌کرد. هشت نفر کاندیدا شدند؛  هاشمی رفسنجانی با همه هجمه‌هایی  که علیه او مطرح شده بود وارد میدان مبارزات شد.... اما تز عبور از سران اصلاحات کار خود را کرده بود. در شرایطی که هاشمی و معین آمده بودند، کاندیداتوری رئیس مجلس ششم و محسن مهرعلیزاده اشتباهی نابخشودنی بود.
آرمان ادامه داد: دو سال از ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد گذشته بود.  برخی اصلاح‌طلبان که در انتخابات مجلس هفتم حضور فعال نداشتند این‌بار متوجه شدند تنها راه پیشبرد مقاصدشان مشارکت فعال در عرصه‌های انتخاباتی است. اصلاح‌طلبان باید به لیست واحدی رو می‌آوردند. با این حال حزب اعتماد ملی اعلام کرد قصد دارد لیست جداگانه‌ای بدهد. سرانجام این انتخابات هم ناکامی جریان اصلاح‌طلب شد. اصلاح‌طلبان  باید خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری دهم آماده می‌کردند. اصلاح‌طلبان می‌دانستند که این بار دیگر باید جلوی اشتباه 84 را بگیرند. رئیس دولت اصلاحات حضور خود را اعلام کرد اما بعد از آن کنار رفت و فردی آمد که رقیب اصلی احمدی‌نژاد شد. همچنین کاندیدای حزب اعتماد ملی که حضورش از چهار سال قبل قابل پیش‌بینی بود پا به صحنه گذاشته بود. درنهایت رئیس‌جمهور دوره‌های هفتم و هشتم کنار رفت. با این حال احمدی‌نژاد بود که چهار سال دیگر در راس دستگاه اجرایی قرار گرفت.
در ادامه این تحلیل با اشاره به افسردگی اصلاح‌طلبان در مقاطع مختلف نوشت: بعد از انتخابات سال 92 چهره‌های اصلاح‌طلب به دنبال این بودند که در انتخابات سال 94 مجلس با چهره‌های معتدل همگام شوند. در حالی که محمدرضا عارف اجماع اصلاح‌طلبان برای انتخابات آینده را محکم می‌داند محمدرضا خاتمی، نایب رئیس مجلس ششم می‌گوید:اصلاح‌طلبان در این زمینه در حال تلاشند و مقدمات این امر نیز فراهم شده است. با این حال او رسیدن به این اجماع را سخت توصیف می‌کند. از سوی دیگر رسول منتجب‌نیا، قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی چند روز پیش اعلام کرد که شورای مشورتی اصلاح‌طلبان را مسیر انحرافی می‌داند. به نظر می‌رسد این حزب نسبت به وحدت و دادن لیست مشترک همان مواضع دهه 80 را البته این‌بار با تز عبور از روحانی پیش گرفته است.
یادآور می‌شود برخی اصلاح‌طلبان نظیر (اصغرزاده) تصریح کرده‌اند؛ روحانی اصلاح‌طلب نیست و دولت وی، رحم اجاره‌ای اصلاح‌طلبان محسوب می‌شود.
همزمان جهان‌نیوز  در گزارشی نوشت: در حالی که تاکنون تلاش زیادی برای یک دست شدن جبهه اصلاحات برای انتخابات آینده مجلس انجام شده، برخی شواهد نشان می‌دهد که اختلافات قدیمی میان چهره‌ها و جریانات این جناح یک بار دیگر در حال آشکار شدن است.
شورای مشورتی رئیس بنیاد باران که در انتخابات ریاست‌جمهوری 92 عارف را مجبور به کناره‌گیری کرد، اینک تلاش می‌کند کل جریان اصلاحات را به نحوی زیر مجموعه راهبردهای انتخاباتی خود قرار دهد. این شورا که اینک با اضافه شدن تعدادی از نمایندگان احزاب، نام شورای راهبردی اصلاحات را بر خود گذاشته است، تلاش کرده تا کلیه احزاب اصلاح‌طلب را تحت کنترل و هدایت خود دربیاورد. با این وجود حزب اعتماد ملی و مجموعه باقیمانده از نزدیکان مهدی کروبی- یکی از سران فتنه- چندی قبل همایش این حزب را برای اولین‌بار پس از فتنه 88 برگزار کرد و اکنون خود را برای انتخابات آینده آماده می‌کند. منتجب‌نیا قائم‌مقام این حزب با اشاره به این که در این جلسه درباره نحوه ارتباط حزب اعتماد ملی با شورای راهبردی اصلاحات نیز تبادل‌نظر انجام گرفت خاطر نشان کرد: در شورای راهبردی صحبت‌هایی برای دور زدن احزاب مطرح شده که ما با این مواضع مخالفیم، زیرا قرار بود احزاب محور فعالیت باشند.
وی ادامه داد: من خدمت رئیس بنیاد باران و هاشمی هم رفته‌ام و گفته‌ام دخالت شورای راهبردی در امور استان‌ها خطرناک است و آنها گفته‌اند اجازه این دخالت را نمی‌دهیم اما عده‌ای سماجت کرده و راه را ادامه داده‌اند.



پنج شنبه 94 اردیبهشت 24 توسط ali ahani | نظر بدهید

استارت زودهنگام عبور از روحانی


روزنامه نزدیک به خانواده هاشمی نسبت به عبور اصلاح‌طلبان از روحانی هشدار داد.
روزنامه آرمان در گزارشی با عنوان «اشتباه 84 برای اصلاح‌طلبان در حال تکرار شدن است؛  عبور از روحانی» نوشت: در نگاه مخالفان در دهه 70، هاشمی به عالیجنابی بدل شده بود که نمی‌توانست خواسته‌های مردم را پیش ببرد. نتیجه انتخابات دوم خرداد 76 با 20 میلیون رای کاملا به سود گفتمان نوظهور اصلاح‌طلب شده بود.
این روزنامه می‌افزاید: هشت سال از روی کار آمدن اصلاحات گذشته بود و دولت باید مثل افرادی که دو سال قبل از پارلمان خداحافظی کرده بودند، دفتر و دستک خود را واگذار می‌کرد. هشت نفر کاندیدا شدند؛  هاشمی رفسنجانی با همه هجمه‌هایی  که علیه او مطرح شده بود وارد میدان مبارزات شد.... اما تز عبور از سران اصلاحات کار خود را کرده بود. در شرایطی که هاشمی و معین آمده بودند، کاندیداتوری رئیس مجلس ششم و محسن مهرعلیزاده اشتباهی نابخشودنی بود.
آرمان ادامه داد: دو سال از ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد گذشته بود.  برخی اصلاح‌طلبان که در انتخابات مجلس هفتم حضور فعال نداشتند این‌بار متوجه شدند تنها راه پیشبرد مقاصدشان مشارکت فعال در عرصه‌های انتخاباتی است. اصلاح‌طلبان باید به لیست واحدی رو می‌آوردند. با این حال حزب اعتماد ملی اعلام کرد قصد دارد لیست جداگانه‌ای بدهد. سرانجام این انتخابات هم ناکامی جریان اصلاح‌طلب شد. اصلاح‌طلبان  باید خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری دهم آماده می‌کردند. اصلاح‌طلبان می‌دانستند که این بار دیگر باید جلوی اشتباه 84 را بگیرند. رئیس دولت اصلاحات حضور خود را اعلام کرد اما بعد از آن کنار رفت و فردی آمد که رقیب اصلی احمدی‌نژاد شد. همچنین کاندیدای حزب اعتماد ملی که حضورش از چهار سال قبل قابل پیش‌بینی بود پا به صحنه گذاشته بود. درنهایت رئیس‌جمهور دوره‌های هفتم و هشتم کنار رفت. با این حال احمدی‌نژاد بود که چهار سال دیگر در راس دستگاه اجرایی قرار گرفت.
در ادامه این تحلیل با اشاره به افسردگی اصلاح‌طلبان در مقاطع مختلف نوشت: بعد از انتخابات سال 92 چهره‌های اصلاح‌طلب به دنبال این بودند که در انتخابات سال 94 مجلس با چهره‌های معتدل همگام شوند. در حالی که محمدرضا عارف اجماع اصلاح‌طلبان برای انتخابات آینده را محکم می‌داند محمدرضا خاتمی، نایب رئیس مجلس ششم می‌گوید:اصلاح‌طلبان در این زمینه در حال تلاشند و مقدمات این امر نیز فراهم شده است. با این حال او رسیدن به این اجماع را سخت توصیف می‌کند. از سوی دیگر رسول منتجب‌نیا، قائم مقام دبیرکل حزب اعتماد ملی چند روز پیش اعلام کرد که شورای مشورتی اصلاح‌طلبان را مسیر انحرافی می‌داند. به نظر می‌رسد این حزب نسبت به وحدت و دادن لیست مشترک همان مواضع دهه 80 را البته این‌بار با تز عبور از روحانی پیش گرفته است.
یادآور می‌شود برخی اصلاح‌طلبان نظیر (اصغرزاده) تصریح کرده‌اند؛ روحانی اصلاح‌طلب نیست و دولت وی، رحم اجاره‌ای اصلاح‌طلبان محسوب می‌شود.
همزمان جهان‌نیوز  در گزارشی نوشت: در حالی که تاکنون تلاش زیادی برای یک دست شدن جبهه اصلاحات برای انتخابات آینده مجلس انجام شده، برخی شواهد نشان می‌دهد که اختلافات قدیمی میان چهره‌ها و جریانات این جناح یک بار دیگر در حال آشکار شدن است.
شورای مشورتی رئیس بنیاد باران که در انتخابات ریاست‌جمهوری 92 عارف را مجبور به کناره‌گیری کرد، اینک تلاش می‌کند کل جریان اصلاحات را به نحوی زیر مجموعه راهبردهای انتخاباتی خود قرار دهد. این شورا که اینک با اضافه شدن تعدادی از نمایندگان احزاب، نام شورای راهبردی اصلاحات را بر خود گذاشته است، تلاش کرده تا کلیه احزاب اصلاح‌طلب را تحت کنترل و هدایت خود دربیاورد. با این وجود حزب اعتماد ملی و مجموعه باقیمانده از نزدیکان مهدی کروبی- یکی از سران فتنه- چندی قبل همایش این حزب را برای اولین‌بار پس از فتنه 88 برگزار کرد و اکنون خود را برای انتخابات آینده آماده می‌کند. منتجب‌نیا قائم‌مقام این حزب با اشاره به این که در این جلسه درباره نحوه ارتباط حزب اعتماد ملی با شورای راهبردی اصلاحات نیز تبادل‌نظر انجام گرفت خاطر نشان کرد: در شورای راهبردی صحبت‌هایی برای دور زدن احزاب مطرح شده که ما با این مواضع مخالفیم، زیرا قرار بود احزاب محور فعالیت باشند.
وی ادامه داد: من خدمت رئیس بنیاد باران و هاشمی هم رفته‌ام و گفته‌ام دخالت شورای راهبردی در امور استان‌ها خطرناک است و آنها گفته‌اند اجازه این دخالت را نمی‌دهیم اما عده‌ای سماجت کرده و راه را ادامه داده‌اند.



پنج شنبه 94 اردیبهشت 24 توسط ali ahani | نظر بدهید

نگرانی 8 درصدیها ....!


همزمان با هشدار روزنامه زنجیره‌ای آرمان نسبت به عبور طیفی از اصلاح‌طلبان از روحانی، یک روزنامه اصلاح‌طلب نسبت به «عبور روحانی از اصلاح‌طلبان» هشدار داد.
روزنامه آفتاب در این زمینه از قول فیاض زاهد (یکی از افراطیون مدعی اصلاحات)، کابینه روحانی را تکنوکرات‌هایی با خاستگاه اشرافیت توصیف کرد. فیاض زاهد گفت: «چهره‌های تکنوکراتی که از دل نوعی بروکراسی آریستوکراتیک، اشرافیت سیاسی به دولت نزدیک شدند، نه هزینه‌ای پرداخت کرده‌اند و نه علاقه‌ای به این موضوع دارند، بیشتر معتقدند کشور را نمی‌شود با آرمان سیاسی، برنامه‌ها و تئوری‌های سیاسی اداره کرد بلکه باید با روش‌های مدیریتی پیش رفت. این گروه تکنوکرات‌هایی نزدیک به آقای رئیس جمهور هستند که گاه در دولت او نقش داشته‌اند، چهره‌هایی چون ترکان، واعظی و نوبخت از جمله این افراد به شمار می‌روند.»
وی می‌افزاید: فرض بدبینانه‌‌تری هم وجود دارد. فرض بدبینانه‌تر این است که آقای روحانی از فردای پیروزی و رفتن به کاخ ریاست جمهوری این باور را داشته که او خود به تنهایی، در نتیجه آن گونه که در افکار عمومی ظاهر شده، در مناظره‌ها، در سفرها، رأی آورده، مدیون شخصیت‌های سیاسی نیست، مدیون جریان سیاسی خاصی نیست.
این عضو حزب اعتماد ملی در ادامه نسبت به عبور روحانی از اصلاح‌طلبان اظهار نگرانی کرده و می‌گوید: ممکن است روحانی بگوید وارد انتخابات ریاست جمهوری دوم می‌شوم، با توجه به این آورده‌ها اگر در سال 92، رئیس جمهور وام‌دار بودم، این بار یک رئیس جمهور مستقل خواهم شد، این نقطه خطرناکی است. فرض من این است که آقای روحانی چنین باوری ندارد اما کسی از دل آدم‌ها خبر ندارد. اگر رئیس جمهور فکر کند که بیانیه آیت‌الله هاشمی، اقدامات اصلاح‌طلبان و کناره‌گیری عارف از انتخابات در رأی گیری او بی‌تأثیر بوده و او خود به تنهایی در این مبارزه انتخاباتی به پیروزی رسیده، به نظر من با آینده سیاسی خود قمار کرده و این خطری است که می‌تواند او را تهدید کند.»
وی با بیان اینکه در دولت روحانی گرایش‌های ضد اصلاحات وجود دارد تصریح کرد: «در دولت گرایشی وجود دارد که معتقدند ما نیازی به اصلاح‌طلبان نداریم، حالا که اصلاح‌طلبان در موضع ضعف هستند و سرشان را آرام آرام از زیر آب بیرون می‌آورند، ما باید دستمان را روی این سر بگذاریم تا دوباره زیر آب بروند، چرا برای خودمان رقیب بتراشیم؟! این چهره‌های سیاسی نزدیک به دولت با اراده و میل برخی نهادها همساز هستند و هدف مشترک دارند، هدف مشترک آنها این است که این نیروی سیاسی عظیم و اثرگذار را تضعیف کنند. پدر کوتاه مدت بخش‌هایی از مردان روحانی فکر می‌کنند با تضعیف اصلاح‌طلبان می‌توانند یک اتحاد استراتژیک با بخش‌هایی از حاکمیت ایجاد کنند تا در قدرت باقی بمانند. نگاهی به رفتار برخی وزرا بکنید.
به گزارش رجانیوز زاهد در ادامه بار دیگر به برخی اطرافیان روحانی نیش و کنایه زده و ضمن «بی‌خاصیت» توصیف کردن آنها، حضور این تیپ افراد در مناصب عالی اجرایی را به خاطر غیبت چهره‌های اصلی اصلاح‌طلب می‌داند: «در این مقطع، نیروهایی که طیفی از مدیران عالی رتبه، میانی و تکنوکرات‌های خنثی به شمار می‌روند افرادی که هزینه ندادند و در آسایش کامل، کاسبی کردند، در غیاب چهره‌های اصلاح‌طلب مطرح می‌شوند. زمانی که حساسیت روی افراد سیاسی شناسنامه‌دار وجود داشته باشد، می‌دانید چه کسانی شانس دارند؟ افراد خنثی و بی‌خاصیت. در نتیجه دولت نمی‌تواند برنامه خود را پیش ببرد، در نتیجه سطح وسیعی از نارضایتی را در گروه‌های اجتماعی ایجاد خواهد کرد.»
اشاره فیاض زاهد به خاستگاه آرای روحانی در حالی است که عارف به عنوان نامزد اصلاح‌طلبان در آستانه انتخابات 92 فقط 8 درصد رأی داشت.



پنج شنبه 94 اردیبهشت 24 توسط ali ahani | نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز




 

  

 

 

 

 

 

 

کل بازدید : 132045
بازدید امروز :6
بازدید دیروز : 20
تعداد کل پست ها : 717

 

دانشنامه عاشورا

 

پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
قطره و دریا
شاید سخن حق
خورشید تابنده عشق
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
مکنون
عِــطـر ظــهــور
بنارانه
پژواک
شین مثل شعور
دلتنگ...
اهالی بصیرت
مهدی مشکات ـ شعرونظر
اجتماعی
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سرباز ولایت
حجت البالغه
قطره ای ازدریا
قافیه های سرگردان
سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام
حبیبی حسین
چشمـــه ســـار رحمــت
سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز)
هم رنگــــ ِ خـــیـــآل
ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی
بی سواد
بادصبا
آقاسیدبااجازه...
ما تا آخرایستاده ایم
شبکه ما
ابـــــــــــرار
اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
"یا صاحب الزمان"
صدای پای زندگی
.:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:.
کشاورزی درنگاه توسعه
سرباز کوثر
مشکات نور الله
مهدی یاران
چهارفصل
نقش برتر پارس
حقیقت
پاتوق دختر و پسرای ایرونی
عفاف و حجاب
  • صفحه اصلی
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • پیام رسان
  • مطالب پیشین
    آرشیو مطالب

    ویرایش
    وصیت شهدا
    وصیت شهدا
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :6
    بازدید دیروز :20
    کل بازدید :132045
    تعداد کل یاد داشت ها : 717
    آخرین بازدید : 04/2/2    ساعت : 2:25 ع
    درباره وبلاگ
    ویرایش
    لینک دوستان
    ویرایش
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :6
    بازدید دیروز :20
    کل بازدید :132045
    تعداد کل یاداشته ها : 717
    04/2/2
    2:25 ع

    کد ساعت

  • کاناپه
  • مشخصات مدیروبلاگ
     
      ali ahani[2]



    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     
    پیوند دوستان
     
    قطره و دریا شاید سخن حق خورشید تابنده عشق لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی) مکنون عِــطـر ظــهــور بنارانه پژواک شین مثل شعور دلتنگ... اهالی بصیرت مهدی مشکات ـ شعرونظر اجتماعی بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت حجت البالغه قطره ای ازدریا قافیه های سرگردان سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام حبیبی حسین چشمـــه ســـار رحمــت سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز) هم رنگــــ ِ خـــیـــآل ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی بی سواد بادصبا آقاسیدبااجازه... ما تا آخرایستاده ایم شبکه ما ابـــــــــــرار اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ "یا صاحب الزمان" صدای پای زندگی .:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:. کشاورزی درنگاه توسعه سرباز کوثر مشکات نور الله مهدی یاران چهارفصل نقش برتر پارس حقیقت پاتوق دختر و پسرای ایرونی عفاف و حجاب
    قالب وبلاگ
    طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز