سفارش تبلیغ
صبا ویژن
سرباز حریم ولایت



توافق هسته ای و خیانت ..

 
دفتر تحکیم وحدت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: کنار گذاشتن شکافت هسته‌ای و به تبع آن غنی‌سازی به بهانه دست‌یابی به گداخت هسته‌ای خیانت بوده و قابلیت دست‌یابی به آن در افق نزدیک مورد تردید محافل علمی است.

به گزارش فارس، دفتر تحکیم وحدت با صدور بیانیه‌ای کنار گذاشتن شکافت هسته‌ای و به تبع آن غنی‌سازی به بهانه دست‌یابی به گداخت هسته‌ای را خیانت خواند و قابلیت دست‌یابی به آن در افق نزدیک را مورد تردید قرار داد. 

در ابتدای این بیانیه با اشاره به نیاز روز افزون کشور به انرژی و اهمیت انرژی‌های جایگزین در دوران پس از نفت، آمده است: آن چه که باید مورد توجه قرار گیرد حفظ دستاوردهای هسته‌ای و داشتن حق قانونی در استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است. 

لذا ما دانشجویان عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) به طور اعم و متخصصان هسته‌ای عضو انجمن‌های اسلامی به طور اخص، به عنوان بدنه بزرگی از جنبش دانشجویی، لازم می‌دانیم در برابر برخی اظهارات این روزهای برخی رجال سیاسی مبنی بر جایگزینی شکافت با گداخت واکنش نشان داده و در راستای روشن شدن حقیقت قدم برداریم. 

دفتر تحکیم وحدت روش‌هایی که در حوزه هسته‌ای برای کسب انرژی مطرح است را بر دو قسم خواند و در همین رابطه اعلام کرد: یک روش شکافت هسته‌های سنگین چون اورانیوم به هسته‌های سبک و آزادشدن انرژی حاصل از کاهش جرم است که به شکافت معروف است. 

این نوع فرآیند امروزه در کشور با تکنولوژی بومی قابل استفاده است. 

به طوریکه غنی سازی و دیگر فرایندهای آن در راستای همین نوع فرایند است. 

این انرژی را می‌توان از این لحاظ که تکنولوژی اش موجود است، انرژی نقد نامید و آن چه که مورد انتظار مردم از مسئولان مذاکره کننده است صیانت از حقوق مصرح در قانون NPT به نفع منافع ملی و امنیت انرژی در آینده‌ای نه چندان دور است. 

در ادامه این بیانیه پیرامون دیگر روش‌های گداخت هسته‌ای آمده است:این روش هم جوشی یا فیوژن است که فعلا به صورت دائمی و مفید در خورشید اتفاق می‌افتد و هنوز به انرژی جایگزین بر روی زمین تبدیل نشده است. 

این فرایند از ترکیب هسته‌های سبک چون هیدروژن و به وجود آمدن هسته سنگینی چون هلیم واقع می‌شود که با این ترکیب مقداری انرژی آزاد می‌شود. 

از مزایای این نوع انرژی (که ما به دلیل عدم دسترسی کشور و دنیا به آن و داشتن فرسنگ ها فاصله با آن، به عنوان انرژی نسیه از آن یاد می‌کنیم) این است که در صورتی که قابل دست یابی باشد دارای مزیت‌هایی چون سوخت ارزان و پاک است. 

دفتر تحکیم وحدت تصریح کرد: شاید از نظر عقلی و منطقی کار بر روی چنین انرژی‌هایی لازم است اما در اولویت‌های بعدی باید مورد توجه قرار گیرد. 

آنچه که امروز برخی از متخصصین گداخت چه غیر مستقیم و از زبان هاشمی رفسنجانی و چه مستقیما در مصاحبه هایش بر زبان می‌رانند این است که فقط باید به دنبال گداخت بود. 

لازم است دراین راستا به بیانی از معاون انرژی اتمی دولت هاشمی رفسنجانی اشاره کنیم. 

در تاریخ 15 فروردین امسال در روزنامه جمهوری اسلامی در مقاله‌ای با عنوان «آقای ظریف خسته نباشید» گونه منتشر شد که: 

« همه متوجه شدیم که باید آستین‌ها را بیشتر بالا زد و فقط دنبال گداخت یعنی ساخت خورشیدک یا «توکامک» روی زمین بود و به آینده نگاه کرد و امیدوار بود و بجاست یادآوری شود انرژی گداخت به سوخت هسته‌ای نیاز ندارد. 

زباله ندارد، سوخت آن آب (ئیدروژن) است و خوشبختانه دانش آن در کشور تا حدی بومی شده است و تنها منبع لایزال و پاک و بدون آلاینده است.» 

در ادامه بیانیه آمده است: در این مطلب وی تاکید می‌کند که باید فقط روی گداخت کار کرد و تحلیل ما این است که وی به دنبال حذف نیاز به سوخت هسته‌ای از این طریق است. 

این اتحادیه دانشجویی با اشاره به بازدید هاشمی رفسنجانی از توکامک ساخته شده در دانشگاه امیرکبیر، اعلام کرد: در بیانات پس از این تاریخ هاشمی رفسنجانی دائما جایگزینی شکافت با گداخت را تئوریزه می‌کند تا برای آماده سازی افکار عمومی کشور در عدم نیاز به غنی سازی حرکت نهایی را انجام دهد. 

در پایان این بیانیه آمده است: ممکن است با احتمالی معین، تحقیقات در حوزه گداخت لازمه دنیای آتی باشد ولی در دنیای امروز گداخت هیچ سهمی در سبد انرژی استفاده شده در جهان ندارد. 

پس مشروعیت بخشی به جایگزینی شکافت با گداخت چیزی جز جعل واقعیت ها نیست. 

لذا از مذاکره کنندگان می‌خواهیم برای حفظ همین شکافت هسته ای تمام تلاش خود را به کار ببندند


چهارشنبه 94 اردیبهشت 23 توسط ali ahani | نظر بدهید

موانع پروژه های ملی

میلیاردها تومان درآمد با جولان محصولات آمریکایی

چرا وقتی شخص رییس جمهور که موظف بوده است به عنوان رییس شورای عالی جلسه را برگزار کند نکرده است؟ و چرا دو قوه مقننه و قضائیه هم که طبق قانون باید این کار را انجام می‌دادند، ندادند؟؟ و اعضای حقیقی و حقوقی این شورا وقتی می بینند دولتی‌ها که در راس آن‌ها رییس جمهور است و ریاست شورا را بر عهده دارد علاوه بر اینکه به وظایف خودشان در اجرای این دستورات عمل نکردند و مخالف ان دستورات هم انجام دادند چرا سکوت کردند و هیچ اعتراضی نکردند؟؟...

پایگاه خبری انصارحزب الله: با اشاره به فعالیت سه ساله شورای عالی فضای مجازی می‌توان گفت: از تدابیر ارزشمند رهبر معظم انقلاب راه اندازی شورای عالی فضای مجازی برای پرداختن به فرصت‌ها و پرهیز از آسیب‏های این فضای تأثیرگذار است. اعضای شورای عالی فضای مجازی در فرصت سه ساله خود متأسفانه قادر به پی گیری مناسب مطالبات رهبر انقلاب نبودند و برای عدم کنترل فضای مجازی استقبال مردم را بهانه کردند. متأسفانه در دولت، نگاه اقتصادی حاکم است و فرهنگ و آسیب‏های وارداتی فرهنگ غرب به کشور مورد توجه نیست و این نیز یکی از مهم‏ترین دلایل ضعف عملکرد فضای مجازی است. 

سودآور بودن اینترنت آمریکایی برای دولت و برخی واسطه‏ها و نگاه اقتصادی صرف از دلایل عدم تشکیل شبکه ملی اطلاعات از سوی این شورا بوده است. این شورا که در 17اسفند 90 با چهل دستور امام خامنه‌ای در حوزه های مختلف سخت افزاری و نرم افزاری و محتوایی به عنوان شورای عالی فضای مجازی که سطح آن از شورای عالی امنیت ملی هم بالاتر است، تشکیل شد.

«گسترش فزاینده‌ فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی بویژه شبکه‌ی جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی، و لزوم سرمایه‌گذاری وسیع و هدفمند در جهت بهره‌گیری حداکثری از فرصت‌های ناشی از آن در جهت پیشرفت همه جانبه کشور و ارائه خدمات گسترده و مفید به اقشار گوناگون مردم و همچنین ضرورت برنامه‌ریزی و هماهنگی مستمر به منظور صیانت از آسیب‌های ناشی از آن اقتضا می کند که نقطه‌ی کانونی متمرکزی برای سیاستگذاری، تصمیم‌گیری و هماهنگی در فضای مجازی کشور بوجود آید. به این مناسبت شورای عالی فضای مجازی کشور با اختیارات کافی به ریاستِ رئیس جمهور تشکیل می گردد و لازم است به کلیه‌ی مصوبات آن ترتیب آثار قانونی داده شود.»مقام معظم رهبری 17/12/90

حال با توجه به حکم حضرت آقا و ترکیب این شورا به خوبی میزان اهمیت آن مشخص می‌شود تا اندازه‌ای که امام خامنه‌ای تاکید دارند «اهمیت فضای مجازی، به اندازه‌ی اهمیت انقلاب اسلامی است» و باید در فضای مجازی انقلابی رخ دهد. در چنین سطح بالایی این شورا همراه با 40دستور آماده که همه آن‌ها باید اجرایی شود، تشکیل می‌شود که اصل و بنیان این دستورها بر یک پایه‌ی مشخصی به اسم شبکه ملی اطلاعات گذاشته شده است. 

شبکه ملی اطلاعات یک پروژه‌ی خیلی مهم و حیاتی است که در دولت جدید افرادی با هویت مشخص به علت سودها و رانت‌های میلیاردی که با وضعیت فعلی بدست می‌آورند، سوء مدیریت، نفوذ برخی افراد پشت پرده که بدون انتخاب رهبر انقلاب به این شورا نفوذ داشتند، طمع درآمد کلان وزارت ارتباطات از تولیدات اینترنتی خارجی،که مهم‏ترین موانع پیش روی این شورا است، نمی‌گذارند و نمی‌خواهند که این پروژه عملیاتی شود. 

این شورا تا امروز22 جلسه برگزار کرده که اکثریت این جلسات فقط در قالب حرف و بیان نظر بوده است و بیشتر آن‌ها یعنی تقریبا99 درصد عملیاتی نشده است. حال این تصور به ذهن می رسد اینکه بعضی‌ ها نمی‌خواهند در فضای مجازی این اتفاق رخ دهد و به فرموده‌ی حضرت آقا انقلاب اسلامی در فضای مجازی بوجود آید دلیل آن، همان رانت‌های مالی اقتصادی است و این افراد با خارج از کشور ارتباطاط مشکوکی دارند و دشمنان داخلی و خارجی خواستار آن هستند که کشور ما در حوزه‌ی فضای سایبر ضربه پذیر باقی بماند. 

با توجه به آنکه شبکه ملی اطلاعات در اینترنتی سالم، سریع، امن و ارزان خلاصه می شود، مسئولان مربوطه از اینکه این شبکه را در اختیار کاربران قرار دهند، طفره می روند؟ 

به نظر می‌رسد، این آقایان در مورد این 4مساله مهم به شدت مقابله می‌کنند و نمی‌گذارند این اتفاق رخ دهد.و دولت و دستگاه های مرتبط باآن از جمله وزارت ارشاد و ارتباطات خلاف دستورات امام خامنه‌ای در این زمینه عمل می‌کنند که نمونه‌ی آن افزایش پهنای باند خارجی است که با توجه به تاکید مقام معظم رهبری بر تولید داخل خلاف بیانات معظم له می‌باشد.

پهنای باندی که از خارج خریداری می‏شود در انحصار شرکت زیر ساخت است که متأسفانه به چند برابر قیمت به مردم کشور فروخته می‏شود. متأسفانه مسؤولان مربوط، ارتباطات نسل سوم و چهارم را به راحتی در اختیار کاربران قرار می‏دهند، در حالی که نسل جدید ارتباطات، تناسبی با فرهنگ ما ندارد و هیچ‏گونه فرهنگ سازی نیز از سوی دولت و شورای عالی انجام نشد. با توجه به سخنان امام خمینی(ره) مبنی بر تلاش بر عدم وابستگی فرهنگی به بیگانگان می‌توان گفت: وابسته بودن در فن‌آوری بدون تردید وابستگی فرهنگی را به دنبال دارد و اگر بخواهیم از فرهنگ اصیل خود دفاع کنیم باید زیر ساخت‏های اساسی برای پیشرفت فن‌آوری را فراهم آوریم. اگر مسؤولان درآمد‌زایی فعلی اینترنت، تحت سرور خارجی را کنار بگذارند و به فکر درآمد زایی از تولیدات اینترنت داخلی باشند هم از فرهنگ بومی کشور دفاع خواهند کرد و هم اشتغال برای جوانان و متخصصان ایجاد خواهد شد. 

مقام معظم رهبری افزایش سرعت و پهنای باند را در صورتی می دانند که شبکه ملی اطلاعات راه اندازی شود بلکه ایشان معتقدند که ما نباید صرفا مصرف کننده باشیم و حجم عظیمی از دلار و ارز از کشور بدون هیچ دلیل منطقی خارج کنیم.و اطلاعات مردم را به سرویس‌های تروریستی-جاسوسی دولت‌های نجس صهیونیستی بدهیم چون این خلاف حقوق و مقرارت شهروندی است. چرا وقتی شخص رییس جمهور که موظف بوده است به عنوان رییس شورای عالی جلسه را برگزار کند نکرده است؟

و چرا دو قوه مقننه و قضائیه هم که طبق قانون باید این کار را انجام می‌دادند، ندادند؟؟ و اعضای حقیقی و حقوقی این شورا وقتی می بینند دولتی‌ها که در راس آن‌ها رییس جمهور است و ریاست شورا را بر عهده دارد علاوه بر اینکه به وظایف خودشان در اجرای این دستورات عمل نکردند و مخالف ان دستورات هم انجام دادند چرا سکوت کردند و هیچ اعتراضی نکردند؟؟ و این ضعف بزرگی است برای اعضای حقیقی این شورا که به جای دفاع از دستورات امام خامنه‌ای و پافشاری بر انجام آن، ایشان را تنها گذاشتند وسکوت کردند!

چرا دولت به راحتی در بستر وب و تلفن همراه و... اجازه حضور و فعالیت به شبکه های ضداجتماعی- صهیونیستی می­دهد و با فیلتر نکردن و اجازه‌ی فعالیت دادن به آنها به راحتی مهر تایید به آن­ها می‌زند؟ شبکه هایی که به آسانی به تخلیه اطلاعات مشغول هستند. 

متأسفانه نرم افزارهای آمریکایی در وزارت ارتباطات از اولویت‏های این وزارت‏خانه است و این مشکل جاسوسی دشمنان از منابع اطلاعاتی کشور را تشدید می‏کند.همه این برنامه‏ها و نرم‏افزارها تولید غرب است و اگر بخواهیم در این فضا مقاومت کنیم،
باید استقلال خود را حفظ کنیم و با تولید بومی به مبارزه با هجوم فرهنگی غرب برخیزیم چرا که در زمینی که آنها طراحی کرده‏اند پیروزی برای ما معنا نخواهد داشت. پس برای این منظور لازم است 40دستور امام خامنه‌ای در باب شبکه ملی اطلاعات حتما عملیاتی شود، که از این طریق بسیاری از مشکلات فضای مجازی حل خواهد شد ان شاءالله.


چهارشنبه 94 اردیبهشت 23 توسط ali ahani | نظر بدهید

حفره های فساد در اعتدال !

دولت مقابل خیز عدلیه در مبارزه با فساد نایستد
 
یک نگرانی در شرایط فعلی مبارزه با فساد در دولت وجود دارد و آن اینکه در برخی از بخش های دولتی، فساد تولید می شود. نمونه آشکار این امر را می توان در تعلل دولت نسبت به اجرای قانون مهم و کلیدی قاچاق کالا و ارز دید...
پایگاه خبری انصارحزب‌الله: رهبر انقلاب در دیدار اخیر با جامعه کارگران کشور، مجدد بر مطالبه مستمر خود در امر مبارزه با فساد اقتصادی تاکید کردند؛ هرچند اینبار نسبت به روش مبارزه با فساد نیز هشدار جدی داشتند.

رهبری تاکید کردند راه مبارزه با فساد اقتصادی هوچی گری های رایج رسانه ای نیست و با سروصدا و جنجال های جناحی و سیاسی نمی توان با مساله فساد در اقتصاد مبارزه کرد. رهبر انقلاب پیشتر نیز در حاشیه برگزاری یک همایش دولتی برای اولین بار در باب مبارزه با فساد اقتصادی تصریح داشتند که برای مبارزه با فساد نیازی به برگزاری همایش و حرفهای شعاری نیست.


و اما در خصوص نگاه رهبرانقلاب به مساله مبارزه با فساد و عملکرد فعلی دولت چند ملاحظه جدی وجود دارد.


یکم. اولین توجه ، اهمیت و جایگاه مبارزه با فساد اقتصادی است. مجموعه مدیران دولتی و نهادهای نظارتی باید توجه کنند که مقدمه توسعه درون زا و رشد داخلی اقتصاد و تشکیل یک اقتصاد مقاوم ، ایجاد بستر شفاف اقتصادی و عاری از هرگونه رانت سیاسی و اقتصادی است. به تعبیر دیگر گام اول در ایجاد اقتصاد مقاومتی حمایت از تولید کننده و سرمایه گذار داخلی است و اقتصاد داخلی رونق نمی گیرد جز در ساخت بسترهای سالم اقتصادی. از این حیث اهتمام دولت در ساخت این بستر پاک می تواند انگیزه ای برای حضور حداکثری مردم در بخش اقتصاد باشد. حضور مردم در اقتصاد زمانی میسر می شود که پول و ثروت و سود از دست به دست شدن توسط گروهی خاصه خوار و ویژه خارج شود و سازمان فساد دانه درشت ها از بین برود.


دوم. راه مبارزه با فساد شعار وجنجال نیست. متاسفانه دولت طی چند ماه گذشته مساله فساد اقتصادی را دستمایه منازعات و رقابت های سیاسی قرار داده است. نمونه آشکار این موضوع نیز طرح پول های کثیف توسط وزیر کشور بود که در نهایت با پیگیری مجلس مجبور شدند از ادعای خود عقب نشینی کنند. حال آنکه این ادعا هزینه های سنگینی برای مجموعه حاکمیت داشت و بی تردید اگر هر رسانه یا شخصیتی جز وزیر کشور این ادعای توخالی را مطرح می کرد ، باید در عدلیه حاضر می شد و نسبت به اتهام تبیلغ علیه نظام از خود دفاع می کرد.


سوم. مساله دیگر آغاز مبارزه با فساد اقتصادی از درون نهاد قدرت است. دولت نباید اجازه دهد افراد وابسته به رانت ها

ی سرسام آور دولتی در راس قدرت باشند. بزرگترین نگرانی در این راه استفاده از دستمال های کثیف برای مبارزه با فساد اقتصادی است. 


تذکری که چند سال پیش رهبر انقلاب در پیام 8 ماده ای خود بر آن تصریح کردند. طی یک سال گذشته بارها اتهامات جدی فساد رانتی نسبت به برخی مسئولین درجه یک دولتی از جمله وزیر صنعت در رسانه ها مطرح شده است. حضور موثر دولت در تنویر افکار عمومی و رفع اتهام و برخورد با حفره های فساد در دولت یک ضرورت اجتناب ناپذیر است حال آنکه دولت حاضر نشد حتا ادعای منتقدین را پاسخ دهد.


چهارم. نکته پایانی در مبارزه با فساد سیستمی و ساختی است. یک نگرانی در شرایط فعلی مبارزه با فساد در دولت وجود دارد و آن اینکه در برخی از بخش های دولتی، فساد تولید می شود. نمونه آشکار این امر را می توان در تعلل دولت نسبت به اجرای قانون مهم و کلیدی قاچاق کالا و ارز دید.
در نهایت اینکه در این برهه که عدلیه خیز مبارزه با فساد برداشته است، این نگرانی وجود دارد که دولت با کم توجهی نسبت به فساد سیستمی و مواجهه جنجالی با مساله فساد ، مردم را نسبت به اهتمام حاکمیت در برخورد با فساد و رانت، دلسرد کند.



چهارشنبه 94 اردیبهشت 23 توسط ali ahani | نظر بدهید

دولت در مدار غیر همدلی ...

یادداشت دانشجویی

هر شهروند ایرانی بالای 18 سال لااقل یکبار در طول عمرش، جهت شرکت در آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه‌ها؛ استخدام در ارگان‌های دولتی یا کاندیداتوری در ادوار انتخابات، با این عبارت برخورد داشته است: «اعتقاد نظری و التزام عملی به اصل ولایت فقیه».

از آنجایی که املای نانوشته الزاماً بدون غلط خواهد بود، بسیاری از افراد در هنگام مواجهه با گزینه فوق، اقرار بر تمکین خود از آن داشته و گزینش‌گران نیز اصل را بر صحت مدعای شخص می‌گذارند اما به راستی چگونه می‌توان راستی‌آزمایی دقیقی از پایبندی بالقوه و بالفعل اشخاص به اصل ولایت فقیه داشت؟
در حدیثی متواتر از معصوم(ع) آمده: «الناس علی دین ملوکهم» بدین ترجمه که: «مردم بر رسم و آیین فرمانروایان خویش‌اند». با استمداد از این روایت می‌توان دریافت، بهترین کسان برای صیانت از حرمت و حفظ شأن ولی فقیه، مسئولان بلندپایه و سران حکومتی کشور هستند تا مردم نیز به تأسی از ایشان، پاسدار هنجارهای نظام اسلامی باشند.
لازم به ذکر است، اگرچه در بعضی بزنگاه‌های سیاسی همچون برهه فتنه 88، عوام‌الناس بی‌توجه به مواضع مذبذب و بعضاً محافظه‌کارانه برخی از خواص، جلوتر از ایشان حرکت کردند و در آزمون ولایتمداری حائز رتبه ممتاز شدند، اما فی نفسه نمی‌توان منکر تأثیر غیرقابل کتمان تصمیمات خواص بر موضع‌گیری‌های جامعه شد.
براساس نص صریح از اصل 113 قانون اساسی، «پس از رهبری، رئیس جمهور عالی‌ترین مقام رسمی کشور است»؛ از این روی و با توجه به آنچه از نظر گذشت، رئیس قوه مجریه می‌باید به عنوان اسوه و سرآمد سایر مسئولان نظام و ایضاً اکثریت جمهور در حیطه ولایتمداری و عمل به منویات ولی فقیه شناخته شود.
ناگفته نماند که میان فرمانبرداری محض و عمل به تواصی و سفارش‌های معظم‌له، فرق بسیار است که نباید این دو مبحث منفک را با یکدیگر خِلط نمود چراکه اولی همان دیکتاتوری مقبوح است و دومی که همان راه صواب و درست باشد، وظیفه شرعی و قانونی هر رئیس جمهوری است.
در این میان تجربه حاصل از دولت‌های روی کار آمده در دو دهه گذشته نشان می‌دهد که با وجود تمامی خدمات و زحمات صورت گرفته، بیشتر رؤسای جمهور، سابقه خوبی از ولایتمداری خویش را به منصه نگذاشته‌اند.
در این زمینه شواهد مثال بسیارند که شاید ذکر مصادیق آن از حوصله خارج باشد اما محض یادآوری، در ادامه به برخی از نمونه‌ها اشاره خواهیم کرد.
* رهبری فرزانه انقلاب در سخنرانی خود به مناسبت فرا رسیدن نوروز 1392، ضمن گلایه از تفکرات فن سالارانه برخی از مسئولان کشور در دولت‌های پنجم و ششم می‌فرمایند: «من هفده هجده سال قبل به دولتی که در آن زمان سر کار بود و به مسئولان گفتم کاری کنید که ما هر وقت اراده کردیم، بتوانیم در چاه‌های نفت را ببندیم. آقایان به قول خودشان «تکنوکرات» لبخند انکار زدند که مگر می‌شود؟!»
اشاره معظم‌له حاکی از دغدغه ایشان نسبت به تکنوکراتیزه شدن کابینه کارگزاران بود که مع‌الأسف با بی‌اعتنایی محرز رئیس دولت سازندگی به ضرورت تصفیه حلقه متبوعش از لوث چنین تفکراتی مواجه شد!
* شاید بتوان بدترین کارنامه در عرصه ولایتمداری را متعلق به دولت اصلاحات دانست. در همین زمینه مقام معظم رهبری در اردیبهشت 1379 به جوانان حاضر در مصلای تهران می‌گویند: «بعضی از این مطبوعاتی که امروز هستند، پایگاه‌های دشمنند؛ همان کاری را می‌کنند که رادیو و تلویزیون‌های 
بی.بی‌.سی و آمریکا و رژیم صهیونیستی می‌خواهند بکنند! [...] من البته مایل نبودم با این صراحت درباره بعضی از مطبوعات حرف بزنم. در واقع ناگزیر شدم. من با مسئولان صحبت کردم. رئیس جمهور محترم‌مان هم مثل من از این مطبوعات ناراحت است؛ شنیدم ایشان بعضی از این‌ها را جمع کرده‌اند، نصیحت کرده‌اند و به آنها حرف‌هایی زده‌اند. من نمی‌دانم آیا کار با نصیحت پیش می‌رود یا نه؟ بعید می‌دانم!»
در این بیانات، رهبر انقلاب از لزوم برخورد قاطع، جدی و به دور از تساهل و تسامح مألوف رئیس دولت دوم خرداد با پایگاه‌های مطبوعاتی دشمن سخن به میان می‌آورند و تأکید می‌کنند که این موضوع با پند و اندرز و نصیحت فیصله نخواهد یافت، اما کیست که نداند ارتباطات ارگانیک و تنگاتنگ رئیس دولت اصلاحات با مزدوران رسانه‌ای حاضر در روزنامه‌های زنجیره‌ای، مانع از برخورد قهریه دولت‌های هفتم و هشتم با ایشان شد!
* دولت مهرورزی نیز اگرچه در ابتدای کار امیدها را به منظور پاسداشت حقیقی مقام ولایت فقیه زنده نمود اما در سه مقطع حساس نشان داد که توقع ولایتمداری از این دولت نیز انتظاری نابجا بوده است!
یکم، اصرار در به‌کارگیری فردی که رهبری نظام با تعبیر «موجب اختلاف و سرخوردگی» از ایشان یاد کرده بودند؛ دوم، خانه نشینی 11 روزه رئیس دولت‌های نهم و دهم همزمان با حکم حکومتی رهبری انقلاب مبنی بر ابقای وزیر وقت اطلاعات و سوم، رقم زدن جنجال یکشنبه سیاه بهارستان در بهمن ماه 91 که معظم‌له پیرامون آن فرمودند: «در این ماجرا متأسفانه رئیس یک قوه به استناد یک اتهام ثابت ‌نشده در دادگاه، دو قوه‌ دیگر، یعنی مجلس و قوه قضاییه را متهم ساخت که کاری بد، ‌غلط، نامناسب، خلاف شرع، خلاف قانون و خلاف اخلاق بود. [...] این رفتارها متناسب با سوگندها و تعهدات نیست.»
مصادیق فوق اگرچه یادآور خاطرات ناخوشایند در سنجش عیار ولایتمداری دولت‌های گذشته بود اما تلخی این نمونه‌ها زمانی به شیرینی تبدیل می‌شوند که بدانیم «من جرب المجرب حلت به الندامه»، بدین مفهوم که با عبرت گرفتن از تجربیات پیشینیان، در مسیر صحیح قدم برداشته و اشتباهات گذشتگان را تکرار نکنیم که اگر چنین نکردیم، مرتکب گناهی نابخشودنی خواهیم شد.
در همین زمینه، کمترین انتظار 18 میلیون و 613 هزار و 329 رأی‌دهنده به دولت تدبیر امید در 24 خرداد 92 نیز آن بود که با پیش روی قرار دادن ناکامی‌های اسلاف این منصب در عرصه ولایتمداری، طرحی نو در عمل به منویات معظم له درانداخته و خطاهای گذشته را تکرار نکند اما گویی این داستان تمامی نداشته و این رشته سر دراز دارد!
فارغ از کم‌توجهی و بعضاً بی‌توجهی - ان‌شاءالله سهوی - مسئولان دولت تدبیر و امید در قبال دغدغه‌های فرهنگی، اقتصادی و بین‌المللی رهبری مکرم انقلاب، موضوعی که اخیراً عیار ولایتمداری دولتمردان یازدهم را با چالشی بزرگ روبه‌رو کرده، سرباز زدن اعتدالیون از انتشار گزاره برگ یا Fact sheet مذاکرات لوزان است.
حضرتش در دیدار اخیر خود با مادحین اهل بیت(ع) صراحتاً عنوان داشتند: «بعد از آنکه که مذاکره‌کنندگان ما مذاکره‌شان تمام شد، بعد از چند ساعت بیانیه‌ کاخ سفید منتشر شد در تبیین مذاکرات. این بیانیه‌ای که آنها منتشر کردند - که اسمش را می‌گذارند «فکت ‌شیت» - در اغلب موارد خلاف واقع است؛ یعنی یک روایت مخدوش و غلط است. [...] البته من به خود مسئولین هم این را گفته‌ام بیایند مردم را و به خصوص نخبگان را از جزئیات و واقعیات مطلع کنند؛ ما چیز محرمانه نداریم، چیز مخفی نداریم. این مصداق همدلی با مردم است.»
جای شرمساری است که بگوییم علی‌رغم گذشت 34 روز از فرمایش رهبری نظام مبنی بر انتشار گزاره برگ مذاکرات لوزان، هنوز هیچ سندی رسمی دال بر افشای جزئیات مذاکرات سوئیس از سوی طرف ایرانی مخابره نشده است!
باز جای شکرش باقی‌است که سخنان ولی فقیه به حدی مصرّح و واضح بود که جای هیچ‌گونه تأویل و تفسیر به رأی را برای راستگویان باقی نمی‌گذاشت وگرنه مشخص نبود که اعتدالیون این‌بار برای شانه خالی کردن از انتشار فکت‌شیت ایرانی به کدامیک از منتقدین برچسب دروغگویی می‌چسباندند!
تمامی این نافرمانی‌ها در حالی رخ می‌دهد که تنها نزدیک به دو سال از عمر دولت یازدهم می‌گذرد و با توجه به طالع نه چندان میمون دولتش در عرصه‌های گوناگون اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و...، بیم آن می‌رود که رکورد فاجعه بار دولت اصلاحات در عرصه ولایتمداری، تا پیش از خرداد 96 توسط کلیدداران تدبیر و امید شکسته شود!
* محمد زندی / دانشجوی مقطع کارشناسی  


چهارشنبه 94 اردیبهشت 23 توسط ali ahani | نظر بدهید

وعده آمریکا به منافقین !

روایتی مستند از دخالت‌ها و جنایات‌ آمریکا در ایران 1392-1332
مجاهدین خلق در تداوم دشمنی با نظام جمهوری اسلامی ایران، حتی حاضر شدند که با رژیم صهیونیستی نیز ارتباط برقرار کرده و با جاسوسی برای آنان ، از کمک های مالی آنها برخوردار شوند. اطلاعات به دست آمده نشان می دهد که منافقین با سرویس‌های اطلاعاتی آمریکا ، اسرائیل ، ترکیه و بسیاری از کشورهای دیگر ارتباط داشته و اطلاعات جمع آوری شده را مبادله کرده و یا به فروش می رساندند . 1
روزنامه صهیونیستی هاآرتص چاپ اسرائیل نیز با تأیید این که اعضای مجاهدین خلق در خاک آمریکا آموزش می‌دیده اند، تصریح کرد که اسرائیل نیز بودجه عملیات آنها بر ضد حکومت ایران را تأمین می کرده است . 2
در تداوم سیاست حمایت از منافقین ، هوارد دین رئیس سابق حزب دمکرات آمریکا ، طی مصاحبه ای در فروردین سال 1390 گفت : 
« ما به مجاهدین خلق مدیون هستیم و ما به آنها وعده دادیم که از آنها حفاظت کنیم و این واضح است که اینها تروریست نیستند . » 3
همچنین دریاسالار جیمز لاینز فرمانده ناوگان دریایی آمریکا در اقیانوس آرام طی سال های 1985 تا 1987، در جلسه مجلس سنای آمریکا در آبان 1390 ، به لزوم حمایت دولت آمریکا از منافقین در جهت سیاست تغییر نظام جمهوری اسلامی ایران ، چنین اشاره می کند : 

« مقامات آمریکایی گفته اند که یک ایران اتمی قابل قبول نیست . ولی انتهای خط تضاد ما با رژیم ایران تنها از طریق تغییر این رژیم حل خواهد شد . من فکر می کنم که بودجه 100 میلیون دلاری بایستی برای حمایت از اپوزیسیون ایران به تصویب برسد که در آن صورت الزاماً و به طور قطع بایستی مجاهدین خلق ایران را هم شامل بشود . » 4
یکی دیگر از اقدامات منافقین در راستای به آشوب کشاندن اوضاع داخل کشور به درخواست سازمان سیا ، برنامه برهم زدن انتخابات مجلس در اسفند سال 1390 بود . به گزارش خبرگزاری فارس در آبان 1390 ، در نشست میان مسئولان بخش عملیات خارجی سازمان سیا با تعدادی از سردمداران گروهک مجاهدین خلق، هماهنگی هایی برای انجام اقدامات خرابکارانه در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی ـ در اسفند 1390 ـ صورت گرفته بود. بر اساس این گزارش ، سران منافقین در این دیدار آمادگی خود را جهت برپایی اعتراضات وسیع در ایران به بهانه های مختلف اعلام نموده و طرف آمریکایی نیز برای ارائه هرگونه حمایت اعم از مالی ، لجستیک ، تبلیغاتی و ... که مورد نیاز منافقین باشد ، آمادگی خود را اعلام کرده است . در ادامه این دیدار ، طرف آمریکایی ، عوامل سازمان را تهدید نموده که در صورت عدم موفقیت در به هم ریختن اوضاع داخلی ایران در زمان برگزاری انتخابات آتی مجلس ، کلیه حمایت های مادی و معنوی از این گروهک را قطع خواهد نمود . 5

در سال 1391 بالاخره پس از سالها حمایت غیر رسمی از منافقین ، دولت آمریکا تصمیم گرفت که حمایت هایش از این گروه تروریستی را علنی سازد . لذا وزارت امور خارجه آمریکا در تاریخ 28 سپتامبر 2012 ( 6مهر 1391 ) نام گروهک مجاهدین خلق را از فهرست گروه های تروریستی خارج کرد .6 
وزارت خارجه آمریکا علت این تصمیم را عدم ارتکاب اعمال تروریستی طی 10 سال گذشته اعلام کرده بود . این در حالی است که بر اساس گزارش انستیتوی تحقیقات دفاع ملی آمریکا (رند ) فعالیت های تروریستی منافقین تا سال 2009 مورد تأیید قرار گرفته بود .7 
تد پو نماینده جمهوریخواه تگزاس در کنگره آمریکا ، با استقبال از این اقدام وزارت خارجه آمریکا گفت : 
« از هنگامی که سازمان مجاهدین خلق به خشونت پشت کرده و به طور بسیار فعال با سرویس های اطلاعاتی آمریکا درباره کسب اطلاعات از ایران همکاری می کند ، در انتظار این اقدام وزارت خارجه آمریکا بوده است .»8

بعدها مشخص می گردد که خروج نام سازمان منافقین از لیست گروه های تروریستی ، در پی رشوه های متعددی صورت گرفت که منافقین به اعضای کنگره و سایر مقامات آمریکایی داده بودند. روزنامه گاردین چاپ انگلیس در این رابطه نوشت که سازمان مجاهدین خلق میلیون ها دلار به برخی از اعضای کنگره آمریکا رشوه داده تا نام این گروه را از فهرست گروه های تروریستی خارج کنند . 9
کریس مک گریل خبرنگار گاردین ، در سپتامبر 2012 طی مقاله ای به مبالغ هنگفتی پول اشاره می کند که مقامات آمریکایی در ازای حمایت از خارج کردن نام سازمان منافقین از لیست گروه‌های تروریستی ، دریافت کرده اند . وی می نویسد : 

« به چندین نفر از مقامات ارشد سابق ، هر یک بیش از 40 هزار دلار پول داده اند تا از خروج سازمان مجاهدین خلق از فهرست گروه های تروریستی حمایت کنند . برخی از این مقامات عبارتند از ژنرال هیوج شلتون رئیس سابق ستاد مشترک ارتش آمریکا ، لوئیس فری رئیس سابق اف.بی.آی و مایکل مک کیسی دادستان کل سابق آمریکا . ادوارد رندل فرماندار سابق پنسیلوانیا نیز برای سخنرانی هایش در حمایت از خارج شدن مجاهدین خلق از فهرست گروه های تروریستی ، بیش از 150 هزار دلار دریافت کرده است . کلارنس پیج روزنامه نگار روزنامه شیکاگو تریبون نیز برای سخنرانی در اجتماع حامیان خروج از فهرست تروریستی ، 20 هزار دلار دریافت کرده بود . لی همیلتون رئیس سابق کمیسیون مشترک 11 سپتامبر و کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا نیز بابت سخنرانی، پول قابل توجهی از مجاهدین گرفته بود . »10 


چهارشنبه 94 اردیبهشت 23 توسط ali ahani | نظر بدهید

طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز




 

  

 

 

 

 

 

 

کل بازدید : 132052
بازدید امروز :0
بازدید دیروز : 13
تعداد کل پست ها : 717

 

دانشنامه عاشورا

 

پایگاه جامع عاشورا
ابزار و قالب وبلاگ
قطره و دریا
شاید سخن حق
خورشید تابنده عشق
لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی)
مکنون
عِــطـر ظــهــور
بنارانه
پژواک
شین مثل شعور
دلتنگ...
اهالی بصیرت
مهدی مشکات ـ شعرونظر
اجتماعی
بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن
سرباز ولایت
حجت البالغه
قطره ای ازدریا
قافیه های سرگردان
سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام
حبیبی حسین
چشمـــه ســـار رحمــت
سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز)
هم رنگــــ ِ خـــیـــآل
ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی
بی سواد
بادصبا
آقاسیدبااجازه...
ما تا آخرایستاده ایم
شبکه ما
ابـــــــــــرار
اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن
شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ
"یا صاحب الزمان"
صدای پای زندگی
.:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:.
کشاورزی درنگاه توسعه
سرباز کوثر
مشکات نور الله
مهدی یاران
چهارفصل
نقش برتر پارس
حقیقت
پاتوق دختر و پسرای ایرونی
عفاف و حجاب
  • صفحه اصلی
  • پست الکترونیک
  • آرشیو وبلاگ
  • پیام رسان
  • مطالب پیشین
    آرشیو مطالب

    ویرایش
    وصیت شهدا
    وصیت شهدا
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :0
    بازدید دیروز :13
    کل بازدید :132052
    تعداد کل یاد داشت ها : 717
    آخرین بازدید : 04/2/3    ساعت : 3:4 ص
    درباره وبلاگ
    ویرایش
    لینک دوستان
    ویرایش
    آمار و اطلاعات

    بازدید امروز :0
    بازدید دیروز :13
    کل بازدید :132052
    تعداد کل یاداشته ها : 717
    04/2/3
    3:4 ص

    کد ساعت

  • کاناپه
  • مشخصات مدیروبلاگ
     
      ali ahani[2]



    خبر مایه
    لوگوی دوستان
     
    پیوند دوستان
     
    قطره و دریا شاید سخن حق خورشید تابنده عشق لحظه های آبی( دلسروده های فضل ا... قاسمی) مکنون عِــطـر ظــهــور بنارانه پژواک شین مثل شعور دلتنگ... اهالی بصیرت مهدی مشکات ـ شعرونظر اجتماعی بوستــــــان ادب و عرفــان قـــــــرآن سرباز ولایت حجت البالغه قطره ای ازدریا قافیه های سرگردان سرچشمـــه فضیـلـــت ها ؛ امـــام مهــدی علیــه السلام حبیبی حسین چشمـــه ســـار رحمــت سرزمین مِه وخورشید (خورشید گام سبز) هم رنگــــ ِ خـــیـــآل ماییم ونوای بینوایی.....بسم الله اگرحریف مایی بی سواد بادصبا آقاسیدبااجازه... ما تا آخرایستاده ایم شبکه ما ابـــــــــــرار اتمام نعمت واکمال دین یعنی شیعه بودن شــــــهدای روستای مـــکـــی کوهسرخ "یا صاحب الزمان" صدای پای زندگی .:گـــــمـــــــنـامی بــــجـــــوی:. کشاورزی درنگاه توسعه سرباز کوثر مشکات نور الله مهدی یاران چهارفصل نقش برتر پارس حقیقت پاتوق دختر و پسرای ایرونی عفاف و حجاب
    قالب وبلاگ
    طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز